Sacul pentru copii peste umăr pentru fete și adolescenți

Sacul pentru copii peste umăr pentru fete și adolescenți

Punching sac, probabil, cea mai convenabilă opțiune pentru viața de zi cu zi. Tot ce aveți nevoie este întotdeauna aproape, în timp ce mâinile rămân libere. Pungi de umăr purta fete, fete și femei de diferite vârste. Pentru că este frumos, la modă și convenabil.

opt

Fotografii

Modele

Pentru cea mai mică

Geantă de mână pentru copilul celei mai adorabile vârstă ar trebui să fie cea mai simplă, ușor și convenabilă. Printesa de 2-3 ani este puțin probabil să aibă nevoie de un accesoriu funcțional cu multe compartimente. Cel mai probabil, ea va dori o geantă de geantă de geantă sau un model cu un compartiment spațios, unde puteți pune o batistă, jucărie, bomboane. Clapeta trebuie să fie cât mai simplă (buton, velcro, zăvorul magnetic), astfel încât fata să poată face față cu ușurință cu ea.

Accesorii în sine poate fi făcut din piele artificială sau naturală, panza tricotată, denim, alte materii frumoase. Opțiunea optimă este o geantă de mână tricotată peste umăr. Ea este foarte ușoară, puteți să o spălați întotdeauna dacă copilul este neclar. În cele din urmă, un astfel de lucru poate fi întotdeauna făcut cu propriile mâini, iar copilul va fi fericit să-i ajute decorarea.

Accesorii pentru cea mai mică ar trebui să fie nu numai lumină, trebuie să atragă atenția tinerilor de modă. Modelele efectuate sub formă de prăjituri, fluturi multicolore, animale amuzante, personaje de animație sub formă de prăjituri, fluturi multicolore, amuzante. Desigur, toate acestea sunt efectuate în combinații luminoase și frumoase de culori.

Pentru fetele preșcolare

Fetele mai vechi sunt deja mai atent referitoare la selectarea accesoriilor. Geanta poate avea 1-2 ramuri, buzunare unde puteți pune jucăriile preferate, dulciurile, părul de păr sau alte bijuterii. Cu o astfel de geantă, puteți merge la grădiniță, pentru o plimbare, vizitați o prietena. Accesoriul trebuie să fie suficient de compact, ușor și practic. Nu alegeți modele, decorate abundent cu pietre, pietre, margele mici. Este mai bine să acordați preferință aplicațiilor luminoase, ornamentelor trase sau broderii.

Citește mai mult  Prezentare generală Rucsacuri off-alb

Pentru adolescenți

Sortimentul pentru fete 12-14 ani și mai în vârstă se distinge printr-o varietate de forme, modele, soluții de culoare, elemente decorative. Acestea includ pungi de sport, cele mai funcționale și laconice, din punctul de vedere al bijuteriilor. Aici sunt saci de școală și modele elegante de seară pentru vizitarea evenimentelor culturale sau a rezultatelor solemne.

7

Fotografii

Pentru scoala

Pentru studenții școlii primare (7, 8, 9, 10 ani), este preferabil să alegeți rucsacuri sau insigne. Copilul crește, poziția este formată și depinde în mare măsură de modul în care uniformitatea va fi distribuită pe coloana vertebrală. Optiune optimă – cadru țesut sau rucsacuri cu curele largi. Ele vor ajuta la distribuirea corectă a încărcăturii, copilul nu va merge în lateral.

Desigur, o fată de 10-11 ani poate purta o pungă peste umăr. Principalul lucru este că nu este prea greu. Să nu fie un portofoliu școlar, ci o pungă pentru sport sau formă de dans.

Fetele mai vechi de 13-14 ani pot alege să se simtă confortabil, sacii maximă maximă și destul de spațioasă deasupra umărului.

Când alegeți o opțiune potrivită, trebuie să acordați atenție următoarelor puncte:

  1. Modelul trebuie să fie foarte funcțional, să aibă mai multe compartimente de diferite tipuri, buzunare pentru un portofel, portofel, spumă. Geanta în sine poate fi făcută din piele, textile (suficiente materiale practice și necomerciale). Curea de umăr trebuie să fie larg și suficient de moale pentru a nu se prăbuși în corp. Ei bine, dacă partea interioară va fi echipată cu o suprapunere anti-alunecare pentru confortul purtării.
  2. Aspectul și designul trebuie să se potrivească cu vârsta școlii. Cu cât copilul este mai mic, cu atât mai luminos și mai colorat pot fi accesorii. Ca o imprimare pentru pungi școlare, frumusețile animate și fabuloase prințesele, zânele și sirenele sunt perfect potrivite pentru saci de școală. Fetele mai vechi preferă amprentele mai restrânse și clasice: flori, inscripții, logo-uri de branduri celebre, imagini de performanțe populare sau actori de film.
  3. Punga trebuie să fie spațioasă, dar nu o voluminoasă. Încărcătura ar trebui să fie încercată să distribuie cu atenție, astfel încât greutatea principală să nu cadă pe un umăr.
  4. Modelul ar trebui să fie frumos și destul de universal. Sac de școală – un element purtat aproape zilnic, astfel încât stilul și designul său ar trebui să fie combinate armonios cu diferite elemente ale dulapului școlar. Este mai bine să alegeți modele de forme geometrice clasice – dreptunghi, pătrat, trapeziu. Schema de culori nu ar trebui să țipă, este mai bine să oprești alegerea dvs. pe versiunile tradiționale: o pungă de culoare neagră, maro, albastru închis, gri sau alte culori.
Citește mai mult  Pungi din piele Python

Pungi de moda

Pentru o plimbare prin oraș, o excursie pe jos într-un film sau cafenea, o intalnire romantica, ieșirea de seară și masa altor cazuri, există un număr foarte mare de cele mai multe modele diferite.

Printre opțiunile de actualitate în acest sezon, pot fi remarcate:

sac de șa

Dimensiunile mici rotunjite saci îngrijite de fund care se aseamănă cu cele fixate mai devreme pentru cai putere. De aici și numele lor. Nu au un cadru, realizată din piele naturală sau artificială, denim, textile, decorate cu curele de metal, nituri, catarame. Perfect combinat cu haine casual, cum ar fi blugi și tricouri, cămăși, bluze, tricouri.

Vagabond

O altă opțiune excelentă pentru fiecare zi. Modelul a primit numele de la cuvântul englezesc Hobo – Tramp. Aparent, este foarte similar cu nodulii cu care nehotarati călătorit. O geantă de mână destul de spațioasă este dotată cu o scurtă curea, lat. Pot fi efectuate din piele, textile luminoase, denim, supliment cu buzunare și decorarea aplicațiilor interesante, fringe, elemente metalice.

Comprimat

În plus față de scopul principal, un astfel de model este perfect pentru purtarea notebook-uri, albume, documente, cărți mici. Puteți merge la muzică, școală de artă sau bibliotecă.

Little Gekbag, Ambreiaj

Modele de seară concepute pentru un caz special. Un astfel de accesoriu poate fi suplimentat cu o rochie de seară, un costum de pantaloni, o bluză elegantă set și fuste. Aceste genți de mână sunt cusute din piele naturală (mată sau lăcuită), rocker, atlas, dantelă, alte materiale elegante și scumpe. Pietrele, arcurile din satin, perlele sunt folosite ca decor.

geantă de plajă

De obicei, astfel de modele sunt realizate din textile luminoase, paie, denim, alte materiale ușoare. Pungi de plajă sunt perfect combinate cu toate hainele de vară: rochii ușoare, sundrese, topuri, fuste, pantaloni scurți.

Citește mai mult  Deschidere liberă

Pungi de casă

Lucrurile create cu propriile mâini sunt încă relevante. Se aplică la haine, bijuterii și accesorii, cum ar fi pungile. În funcție de abilitatea meșterului, prezența unui material adecvat, fantezia, genți de mână poate fi asociată, coase sau țese. Acest lucru va necesita destul de mult timp, minim de materiale și idei creative maxime.

Ce sa porti?

În funcție de culoarea, dimensiunea, stilul și designul sacului de suflare, acesta poate fi combinat cu cele mai diferite ieșiri ale dulapului.

Geanta neagră a formei clasice dreptunghiulare sau trapezoidice este aproape universală. Puteți merge la școală și la cumpărături și mergeți în jurul orașului. Arată grozav cu rochie, sunete, blugi, pantaloni, bluze, cămăși simple sau o cârpă colorată. De obicei, această opțiune este aleasă fetele adolescente fie fete mai vechi.

În garderoba mai multor tineri de modă, probabil vor avea genți de mână multi-colorate și motley. Cel mai adesea, singur este selectat pentru culoarea rochiei sau a bluzei sau cât mai aproape posibil de ei. Sau, dimpotrivă – o geantă de mână Motley sau strălucitoare poate fi un contrast spectaculos cu hainele de tonuri reținute și întunecate.

Sacurile de sport vor fi utile nu numai în formare. Ele sunt complet combinate cu hainele rămase în stilul casual. Acestea sunt blugi, cămăși, tricouri, topuri, tricouri, lungime, dulciuri și alte haine.

Miniatura, genți de mână curat pot fi folosite perfect în viața de zi cu zi. Mai ales dacă este un model amuzant luminos, realizat sub forma unei fețe a unui animal sau a unui diapozitiv de pepene verde, de exemplu.

Opțiunile frumoase și elegante sunt perfect combinate cu îmbrăcăminte festivă. Un astfel de accesoriu poate fi completat cu un costum pentru o matinee într-o grădiniță, absolvire școlară sau alt eveniment.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: