Sharf transformator

Sharf transformator

Particularități

Transformator eșarfă – Ce este, este un loc în garderoba unei femei moderne? Ce modele creative și soluții de design originale nu se ascund în spatele acestei definiții.

  1. Unul dintre cele mai populare modele este eșarfă transformatoare în formă de tub. Cel mai adesea se numește sind. Pe baza acestui model, este necesar să menționăm separat chiuvetele și fustele de chiuvete, caracterizat prin aceea că vor avea un cablu strâns pe margine.
  2. Eșarfă clasică dreptunghiulară cu butoane și balamale.
  3. Eșarfă cu mâneci sau manșete.
  4. Separat, merită să evidențiați eșarfe-coliere și eșarfe de bile.
  5. Există, de asemenea, structuri de design neobișnuite bazate pe adăposturi cunning.
  6. Cea mai obișnuită eșarfă în combinație cu fantasia proprietarii ei va deveni cu ușurință eșarfă transformatorului.

Modele

Sub numele eșarfa transformatorului de pe piața rusă, modele de soluri din fire pufoase „Hamntern” producția chineză. Moale, foarte voluminos, adesea cu o grămadă de căptușeală de acrilic de calitate scăzută. Ele sunt vândute pe site-ul Ali Express, în catalogul Oriflame și pe rafturile magazinelor de pe piața de masă. Foarte cald, ele sunt simple și nepretențioase în îngrijire. Se întind ușor în toate părțile din cauza structurii libere și nu dețineți formularul. Ca rezultat, poate exista o eșarfă și capă și o rochie. Pierde densitatea în timpul întinderii, astfel încât o rochie de la o astfel de eșarfă poate fi translucidă.

Modelul clasic al pupa, care combină funcțiile eșarfării sau eșarfă și capacele în același timp, încă la vârf de popularitate. În 2009, aceste eșarfe au apărut în colecțiile Missoni și agrișă și ușor se încadrează în garderoba multor femei. Acest lucru nu este surprinzător, pentru că tubu fular nu are nevoie să fie legat, și ca un capac, se apropie orice formă a feței, nu strica coafura, și, în același timp, protejează împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile.

Recent, popularitatea sind, care sunt transformate într-o pălărie cu o gaură de păr. Dimensiunea deschiderii poate fi reglată prin strângerea cablului sau banda. Acest model poate fi interesat iubitor de coafuri în vrac și mamele de fete mici.

Există, de asemenea, foarte interesante transformatoare Sind, Fabricat din fire de înaltă calitate, care combină fibre mohair și mătase sau lână merinos foarte subțire. Ele sunt moi, imponderabile, perfect drapat, cald. Paste de aer. Ele nu sunt calde in camera. Un astfel de lucru o poate înlocui eșarfă, capac, pelerina, Poncho, tunica. Ei nu au plasticitate excesivă, dar destul de subțiri, ceea ce le dă ocazia de a deveni eșarfă. Eșarfă de transformare a țevilor vă permite să vă concentrați asupra taliei și să demonstrați centuri largi ale corsetelor sau să atrageți atenția asupra umerilor, încercând o broșă mare.

Citește mai mult  Igloves atinge mănuși

Acest model arată elegant și sofisticat, potrivit pentru fete cu forme și foarte elegant. Același model de împerechere grosieră va accentua feminitatea și fragilitatea.

Iubirile și popularitatea utilizează eșarfe-veste. Poate fi ambele modele speciale cu butoanele de pe spate și pur și simplu cu esență, drapate corespunzător cu centuri, curele, cordoane. Acest lucru poate fi aruncat pe umeri orice eșarfă suficientă. Printre astfel de modele există o soi largă – cochilii de tricotaj ușor și veste de lână dens cu panglici, cartoine tricotate și felinte, draperii.

Lucrări elegante și rafinate ale lui Elena Zaton – Jachetă-eșarfă-Poncho pe baza țevii eșarfă, făcută din respect în tehnologie „carte”. Lucru foarte interesant cu textura neobișnuită, culori adânci. Eșarfa are butoane secrete.

Există eșarfe care sunt transformate în coliere confortabile tricotate și dacă aplicați un ac de păr sau o broșă, apoi deveniți foarte extravaganți și la modă astăzi cu un accesoriu – slab. A făcut o astfel de eșarfă de cordon tricotat. Plasticul va permite proprietarului său să arate fantezie și gust. Cel mai bine este să combinați acest accesoriu cu cămăși monofonice, broaștele și vârfurile ușoare ale unei siluete simple. Lucrări de maestru din Bulgaria Biliana Petka.

O altă opțiune de a purta o eșarfă de corzi – pentru a le lega pe cap. Bandajul volumetric se va încălzi și va ține părul în vremea lui Windy. Ca o cămașă, puteți folosi cea mai simplă eșarfă, dacă le legăm sub forma unui canal. Chalma revine la regularitatea flexibilă – a fost populară și în anii ’40 și în anii ’70 din secolul al XX-lea. Acum, această căptușă poate fi găsită în covorul roșu, pe stradă și pe plajă. Nu este ocolizat și stilizare atât de caracteristică pentru moda modernă. Bandaje largi a început să apară la Calma, care poate fi ușor făcută din eșarfă.

Selectați separat eșarfele transformatorului cu mâneci sau manșete. Acest model a apărut relativ recent – în 2008 în Italia, a primit numele „Sciarpone” și recunoașterea tricotat rus. Dar moda pentru modele scurte a trecut, iar astfel de eșarfe sunt mai puțin și mai puțin probabil să se întâlnească pe străzi, cât și în magazine. Potrivit ideii de designer, eșarfa „sciarpone” se transformă într-o bolero scurt sau într-o jachetă cu glugă. Laconic Bolero Anna Serdiukov, în partea de sus a strans tricotaje, va fi adecvată în stilul casual, și o imagine romantica va fi creat într-o pereche cu o rochie de cocktail.

Citește mai mult  Pungi Francesco Molinar

Toate aceste modele se disting prin confort, căldură și dorința de a încălzi în perioada de toamnă-iarnă. Dar există eșarfe transferuri de vară și chiar și pentru sezoanele de plajă. Un fular obișnuit tricotaje strâns este ușor să se transforme în partea de sus. Nu! In 6 diferite KROP topuri! Modelul va fi relevant pentru cei care merg pe drum Ca. Există opțiuni pentru plimbări urbane și arcuri seducătoare pentru petreceri pe plajă.

Dar asta nu e tot – aici este o fusta din aceeași esarfa tricotate.

Acesta este un lucru foarte funcțional pentru vara, cu toate acestea, numai fetele sunt potrivite pentru fete cu o figură ideală și o anumită fracțiune de aventurismul. Poate dintr-o astfel de eșarfă Puteți efectua în continuare o geantă de mână peste umăr – Furoshiki. Toate pereche de noduri, câteva minute și ați venit la arta japoneza de origami din țesături. Ușor și moale, Furhiki poate deveni sacul tău preferat de urgență pentru plajă sau pentru cumpărături neplanificate. Pachetul japonez în achiziții de țesături în magazine corporative și lucruri în timpul unei excursii într-o baie. În Rusia, o astfel de sac este încă exotică.

Poate o eșarfă să devină o rochie? Poate. Multe femei folosesc această recepție în vacanță, transformând o eșarfă Pareo într-o rochie de plajă și, uneori, la fusta de plajă. Astfel de îmbrăcăminte de improvizație va fi foarte apropiată în timpul unei sesiuni de fotografie pe țărm. Nu știu ce să purtați pe o sesiune foto din oraș. Și apoi eșarfa transformatorului va veni la salvare! O bandă largă de mătase sau tricotaj dense va deveni o rochie rafinată cu o buclă. Cu toții am înfășurat în copilărie în perdele pentru a vă simți ca prințesele. Fii mai îndrăzneț – uitându-se la fotografie. Nimeni nu presupune că este doar o eșarfă. Pinii, părul de păr și broșe vor da designul rochiei durabilitate mai mare.

Material și culoare

La alegerea modelelor de vară fular, ar trebui să dea preferința dvs. pentru țesături naturale – mătase, vâscoză, bumbac subțire. Aceste materiale vor preveni supraîncălzirea în soare, și, în același timp, nu se va lăsa să se răcească înghețat în seara.

Angajații Institutului de culoare „Pantone“ recomanda acest an să acorde o atenție la umbră intitulat „Verzii“. Culoarea strălucitoare a frunzelor tinere va fi cel mai popular în anul următor. Cu toate acestea, alegerea o nuanță de eșarfă, aveți nevoie pentru a da preferință la culoarea, care in combinatie cu tonul pielii. La urma urmei, esarfa este cel mai apropiat de față, și este cel care va scoate in evidenta aspectul tau. Culoarea din nuca de pădure, cuart roz, albastru transparent și cenușă albastru, de asemenea, dovedit în paleta Pantone, va fi mai practic și sunt adecvate.

Citește mai mult  Bandana pe fata

Esarfa transformator poate fi realizat din tricotaje, atât din fabrică și de tricotat de mână. Cel mai adesea astfel de eșarfe ace tricot, ca panza este mai puțin plastic croșetate. Cui se va potrivi? Modelele de eșarfă și eșarfă cu mâneci sunt potrivite pentru un birou cu un cod de îmbrăcăminte laconic. Un astfel de lucru va păstra aparatul de aer condiționat din aer rece, se va încălzi dacă ați înghețat pe calea lucrului. Va fi frumos să ucizi mâinile și umerii tăiate în pliuri moi sau înfășurați o eșarfă caldă în jurul gâtului.

Eșarfă-vesta va fi relevantă și primăvară pe o plimbare. Dimineața puteți face un set de eșarfă și o triplă și când aerul se încălzește pentru a înlocui șanțul pe o eșarfă-vesta. veste Scarf și eșarfe pelerină foarte convenabil pentru viitoarele mame, La urma urmei, în timpul sarcinii, dimensiunea se schimbă foarte repede, iar eșarfa transformatorului este perfectă pentru dimensiuni diferite, ceea ce o va face ușor să se recupereze și să piardă în greutate, nu a făcut parte la iubitul său lucru.

Potrivit iubitorilor călătoresc de iarnă în timpul verii. Eșarfă caldă la domiciliu și lumină ușoară noapte rece pe litoral va economisi spațiu într-o valiză.

Cum să alegeți și ce să purtați?

Dacă ați decis cu privire la proiectarea eșarfă-transformare, puteți alege modelul corespunzător în magazin, în cataloagele de magazin online sau puteți face comanda principală individuală. Puteți crea o eșarfă de tranferare independent – cravată cu ace sau coase din tricotaje finisate. Și poate că veți dori să jucați cu eșarfe, eșarfe și preoți disponibile în garderoba voastră, oferindu-le o viață nouă ca un transformator ascuțit?

Transformatoarele eșarfe de la fire groase, cu panglici și Arana recomandă combinarea cu blugi. Deschidere, modele ușoare, translucide – cu rochii și fuste stiluri de zbor. Eșarfă de la simțit va crea un set minunat cu un caz de caz. Modele tricotate, modele cu fringe perfect se potrivesc în costumul stilului Boho, caracteristicile distinctive sunt multi-straturi și draperii.

Dacă vă distrageți de la conceptul de „eșarfă de eșarfă” și să vedeți eșarfa ca o tăietură a unei țesături dreptunghiulare … atunci aveți o șansă să vă simțiți ca un designer, să drapeți numai țesutul, unic și inimitate. Principalul lucru este alegerea cu atenție a unui material eșarfă care vă satisface stilul de îmbrăcăminte și stilul de viață. Experimentați cu modă – Fii mai îndrăzneț.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: