Sutien Transformator

Sutien Transformator

Dulapul fiecărei femei moderne este atât de diversificat încât sub multe articole de îmbrăcăminte este necesar să selectați un anumit model de sutien. În primul rând, se referă la rochii sau topuri cu umeri deschisi, spate sau adâncime adâncă. Designerii oferă un model elegant și foarte practic – un sutien de creare, care este perfect pentru rochii deschise, tricouri, bluze, topuri și subliniază perfect formele rotunjite ale corpului feminin.

Particularități

Care reprezintă o sutienul de transformare sau o frână multifuncțională, așa cum se numește și ea?

Acesta este un sutien al cărui curele pot fi fixate în mai multe versiuni: tradiționale, transversale, buclă. Ele pot fi prelungite, aranja cusute sau linge, legați un nod. Un astfel de model multifuncțional oferă oportunități nelimitate pentru utilizarea de îmbrăcăminte, cu diferite grade de deschidere: tricouri salariale, rochii cu umeri deschise sau din spate deschise.

Beneficiile unei astfel de sutien includ:

  1. Universalitate. Lenjeria poate fi pusă pe haine cu decupaje de adâncime și formă. În acest caz, lenjeria va rămâne inconspicuoasă, iar pieptul va fi perfect ridicat și subliniat.
  2. Confort și confort în șosete. Lenjeria nu susține mișcările, gâtul de zonă rămâne imaculat, indiferent de poziția curelelor.
  3. Abilitatea de a reconstrui curele la discreția și comoditatea lor.

Puteți încerca diferite opțiuni pentru fixarea curelelor utilizând instrucțiunile sau fantezia dvs. Și puteți cumpăra astfel de lenjerie de la mulți producători, de exemplu, în colecțiile lui Intimissimi, Wonderbra, Milavitsa și alte mărci.

Ce sa porti?

Practic cu orice lucruri, care nu pot fi puse pe un sutien cu curele în mod tradițional plasate. În primul rând, se referă la rochii sau topuri cu deschidere înapoi. În acest caz, curelele pot fi fixate cu buclă prin gât sau pot elimina deloc.

Citește mai mult  Șosete cu încălzire

Aceeași opțiune poate fi utilizată pentru rochii cu o primă americană: curelele vor fi invizibile, iar pieptul este perfect subliniat și fixat.

Bras-transformator este indispensabil pentru magie, topuri, sundrese, salopete cu butași curburi pe spate, decorațiuni sub formă de curele, panglici, curele încrucișate. În astfel de cazuri, curelele de lenjerie pot fi scoase în diagonală, să se răspândească larg, să se preleească sau să se rostogolească prin gât.

Un și mai puțin vizibil va fi un astfel de sutien dacă curelele și jumperul din spate în ea vor fi făcute din silicon. Un astfel de model este ideal pentru deschiderea înapoi: sutienul poate fi pus pe o rochie de seară transparentă sau translucidă, o îmbrăcăminte cu umeri deschisi sau gâtul gol al zonei, gâtul adânc pe spate.

Soluții de culoare

Sutien sutien, ca orice alt model de lenjerie de corp, cel mai adesea selectat de culoare. Acest lucru este valabil mai ales cu bluzele transparente sau translucide, rochii, țesut fin. Cele mai populare modele sunt realizate în mod tradițional într-o versiune alb de zăpadă, negru sau corporală. În plus față de opțiunile clasice, designerii oferă transformatoare fabricate în alte culori, astfel încât să puteți alege cu ușurință un model de o anumită culoare sub un costum specific cu un spate deschis.

Sfaturi pentru alegerea

Încercând pe un astfel de sutien, trebuie să vă asigurați că nu strălucește mișcările. Asigurați-vă că ați ridicat de mai multe ori și să vă scădeți brațele, să le înclinați, să vă întoarceți lenjeria ar trebui să fie absolut confortabilă.

Citește mai mult  Odlo Lenjerie termică: Prezentare generală a sortimentului și alegerea

Ei bine, dacă sutienul încearcă pe rochie, pe care este cumpărat. Este necesar să vă asigurați că nici curelele, nici jumperul nu vor fi vizibile sub haine.

Sutienul trebuie să fie perfect abordat. Numai în acest caz, va fi asigurat un sprijin bun pentru sânii și decoltarea frumos a zonei.

Sutienul poate fi curelele și un jumper de silicon. Această opțiune este perfect potrivită pentru proprietari și piept mic și luxuriante. Sutienul cu detalii de silicon va fi și mai mult mai imens sub rochie deschisă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: