Silver Silver: Ce este și ce este diferit de cel obișnuit?

Silver Silver: Ce este și ce este diferit de cel obișnuit?

Slitterul nobil al argintului, cu o mulțime de timp și negru. Astfel, oxidarea cuprului se manifestă în compoziția aliajului metalic. Prin urmare, produsul mai mare, Pathina mai pronunțată (film de oxid) pe suprafața sa. Oxidarea dă interacțiunea elementelor chimice și a compușilor de sulf alocați de om atunci. Din acest motiv, se recomandă tragerea argintului la momentul activităților sportive. Dar nu se aplică produselor acoperite de Rhodium.

Ce este?

Ringingul este necesar pentru a proteja metalul de la deteriorarea mecanică și oxidarea. Încercând să înțeleagă subtilitățile de bijuterii, este important să înțelegem că produsele din metale prețioase acoperă exact rodiu. Radium – un element chimic complet diferit, care este un produs al degradării uraniului și considerat radioactiv. În cantități mici este conținut în minereu de uraniu.

Acest metal este mortal și nu este conceput pentru a lucra cu decorațiuni.

Dar rodiul este absolut sigur și nu provoacă alergii, Ceea ce este utilizat pe scară largă ca un strat protector pentru produsele din metalele care sunt purtate pe corp. Costul Rhodium este de mai multe ori mai mare decât prețul aurului, deci nu există bijuterii de la rodiu. Datorită durității incredibile, metalul este de preferință utilizat pentru a acoperi produsele prețioase.

Ele sunt acoperite în principal de probe de argint 925 și mai puțin frecvent aur. Există, de asemenea, o bijuterie părinte sub formă de decorațiuni exclusive de design publicate de o serie limitată. Pentru produsele din segmentul de pe piața de masă, ramura nu este aplicată.

Procedura părinte este efectuată în aproape fiecare atelier care efectuează repararea și curățarea bijuteriilor. Procesul nu este complex și lung.

Aplicarea electrochimică se efectuează prin galvanizare. Întreaga suprafață a produsului de argint este acoperită uniform cu un strat subțire.

Produsul acoperit este protejat de factori externi, cum ar fi contaminarea, diferențele de temperatură ascuțite, umiditatea excesivă sau uscarea aerului. Stabilitatea de argint crește daunele. Consolidați rezistența elementelor de argint. Metalul pare strălucire suplimentară.

Argintul este informat despre metal fără ligatură, ceea ce înseamnă că nu există impurități în el. Alte opțiuni nu sunt din punct de vedere tehnic. De regulă, testul argintului parental este etichetat 925. Acoperirea crește calitatea lucrurilor, dar și crește costul acestuia. Legislația este îndeplinită că produsele părinte sunt marcate în conformitate cu probele acestor materiale din care sunt făcute.

Produsele de argint cu acoperire de rodiu sunt vizual o copie a Platinum – cel mai scump metal folosit în producția de bijuterii.

Avantajele parentale pot fi numărate posibilitatea de a selecta culoarea stratului de acoperire. Superb și, în același timp, versiunea modernă este de a face nașterea de negru. Puteți schimba, de asemenea decor vechi, dându-i noutate noua culoare a acoperirii. Dar, chiar și cu simplitatea externă a procesului și disponibilitatea echipamentelor adecvate nu înseamnă deloc că fiecare dorințele vor face față cu procesul de aplicare. Efectuați o procedură părinte la domiciliu nereal fără o experiență adecvată. Riscul ridicat strică în mod cuprinzător suprafața decorului.

Citește mai mult  Totul despre piatra Morion

Compoziție și proprietăți

Rhodiumul aparține metalelor nobile ale grupului Platinum. Metal nu amenință oxidare și coroziune. Acesta are duritate mare, de 2 ori mai mare decât acest indicator la platină și argint de 5 ori duritate superioara.

În același timp, Rhodium este rar – doar câteva tone de metal conțin pe întreaga planetă.

În sine, nu este suficient de plastic pentru a fi folosit în bijuterii, dar este ideal pentru argint și aur ca un material de adăpost.

Cu decorațiile acoperite, este mult mai lung, protejat de patină și jucând lumina cu un sclipitor specific. În condiții externe adecvate, stratul de rodiu este capabil să reflecte până la 80% din razele spectrului vizibile. La aur, această cifră este de numai 60%, se pare că stralucirea crește mult mai strălucitoare. Principalele avantaje ale Rhodiumului, care au determinat peste tot să o folosească ca o acoperire de bijuterii:

  • Caracteristici ridicate ale durității și forței+
  • nu se dublează cu timpul+
  • Coroziunea infertilității.

Inelul standard de la argint pur după șase luni de funcționare este acoperit cu zgârieturi mici și are nevoie de lustruire. Pentru similare Decorațiile copiilor nu sunt necesare timp de câțiva ani după cumpărături. Culoarea rece alb și argint Rodia seamănă puternic cu platina. Dacă trebuie să așezați inelul parental de la argint și un analog de aur alb, va fi dificil să găsiți diferențe evidente în produse. Acest fapt vă permite să combinați decorațiuni din diferite metale.

Putere

Rhodium distinge o mare rezistență. Acoperite cu acest decor metalic devine mai rezistent la uzură și mai mult servesc proprietarul. Bijuterii de argint alimentar sunt mai rezistente și la deformări, în comparație cu produsele convenționale. Pe scara Moos, duritatea nașterii este egală cu 6.

În funcție de caracterizarea mineralelor cu o duritate similară, aceștia pot zgâria paharul și pot efectua procesarea cu un fișier.

În aur pur și argint, rata de rezistență este de numai 2,5. Este ușor depășește duritatea unui astfel de material ca un tencuială care poate fi ușor zgâriat cu un cui.

Comparație cu argintul convențional

În exterior, acest metal are o asemănare cu prestigioasa platină și aur alb. Cu toate acestea, paragraful de argint este diferit de semnele obișnuite. Baby Metal mai bine strălucește. Este posibil să se determine printr-o strălucire puternică specifică sub lumina soarelui. Metalul pur nu se poate lăuda cu sclipici și are o nuanță cenușie.

În comparație cu sterlina sau argintul pur, părintele este complet chiar și culoarea și demonstrează plasticitatea specială datorită incluziunii cuprului în compoziția sa.

Rata de oxidare este influențată de fracția de masă a cuprului din aliaj și de tipul pielii celui care poartă decorarea.

Citește mai mult  Aur de 18 carate: cât de mult cântărește și care corespunde în eșantion?

Oferind tehnologia

La scară industrială, nașterea poate fi obținută la procesarea platinei native. Materialul este obținut, absolut rezistent la efectele acizilor cu un dezavantaj – fragilitate. Prin urmare, se utilizează numai ca acoperire a diferitelor suprafețe metalice.

Rodiu este aplicată metoda electroplacare metalică. Anod în același timp servește ca produs auxiliar, iar în rolul catodului, decorarea propriu-zisa.

Ca rezultat, electrodepunerii apare un strat de 0,1-25 microni grosime.

Inainte de a ajunge la parinti, lucru trebuie să fie bine lustruit, În caz contrar, acoperirea va scoate in evidenta doar defectele existente pe suprafata. Opțiunea optimă este procesarea lucrurilor imediat după cumpărare (în cazul în care acest lucru nu a făcut în procesul de producție). În etapa următoare, este necesar clătiți cu atenție și degresarea produsul. Atunci Pătrundeți într-o ramură cu sulfat concentrată.

Soluția ar trebui să se distribuie uniform toată suprafața produsului. După care Curentul electric este trecut prin soluție. Există o reacție chimică, a cărei consecință este selectarea rodiu. Acesta acoperă întreaga suprafață a produsului cu un strat subțire.

Puteți achiziționa o soluție pentru auto-tija de argint într-un atelier de bijuterii sau un magazin specializat.

Aplicație

În viața de zi cu zi nu există produse din Rhodiu, deoarece este dificil de procesat și topit, în timp ce el este implicit și dragă. Dar pentru duritate și strălucire rodi în onoarea nu numai la bijutieri. Evaluarea acoperită nu numai bijuterii de argint, ci și tabloul de bord, reflectoarele pe spoturi, dispozitive de cristale lichide, detalii despre reactoarele nucleare și instalații cu laser.

Caracteristici de îngrijire

Numirea stratului de rodiu asigură protecția argintului de zgârieturi mici și factori naturali devastatori. Dar deasemenea Decorarea protejată a nevoilor de plecare și îngrijire. Lucrul nu trebuie contactat cu substanțe agresive pe tipuri de lacuri, solvenți, amoniac, compoziții de alcool, produse de curățare, inclusiv abrazive.

Stocați decorațiile părinte mai bune în cazuri separate, evitând contactarea. Decorațiile trebuie îndepărtate peste noapte înainte de a lua o baie și sport.

După aplicarea compozițiilor de îngrijire, este necesar să așteptați până când acestea sunt complet absorbite și numai după ce purtați un produs.

Stratul de rodiu este distrus de efectele detergenților cu compoziție agresivă – pulberi de spălare, geluri de uscare a săpunului și t. Ns.. În fața spălării mâinilor și a spălării mâncărurilor se recomandă tragerea inelelor și brățărilor părintești. Decoratiunile pot strica contactul cu alcoolul, Prin urmare, interacțiunea lor cu toate compozițiile care conțin alcool nu este permisă.

Este imposibil să se ocupe de mâinile unui scrub în inele cu pulverizare de rodiu. Orice particule abrazive strică stratul de protecție. La îngrijirea lucrurilor acoperite cu rodiu, unelte de îngrijire speciale pentru curățarea argintului nu se vor potrivi. Acestea sunt permise pentru a curăța numai argint obișnuit, având oricare acoperire.

În stratul de rodiu, de asemenea, afectează în mod negativ contactul cu atunci, asa ca decoratiuni cu acest strat nu sunt pentru clase în sala. Acestea ar trebui să fie lăsat în vestiar.

Același lucru este valabil pentru drumeții în piscină, deoarece apa clorurată poate duce la distrugerea stratului de rodiu.

Citește mai mult  Wallet Gucci

Produse cu Rodiu Aplicare are nevoie și în depozitarea corespunzătoare. Pentru aceasta, bijuterii standard, bijuterii sicriu. Utilizare pentru cutii de carton de depozitare sunt inacceptabile! Toate acestea deoarece compoziția carton poate fi sulf, și atrage după sine oxidarea argintului cu pierderea de apel extern. În cazul în care produsul nu este purtat pentru o lungă perioadă de timp, este recomandat să-l înveliți în flanel.

Chiar și un strat de rodiu solid cu timpul începe să prost. Puteți restaura în orice atelier de bijuterii. Stratul vechi vor fi eliminate profesional și în schimb a provocat o nouă. Produsul va străluci din nou, atrăgând atenția asupra netezimea și jocul luminii pe suprafața albă ca zăpada.

Tehnologia de acoperire de rodiu a fost inventat tocmai pentru a prelungi viata de bijuterii de argint.

Prin urmare, atunci când cumpără, costul acoperirii este luată în considerare, care este deja încorporată în prețul final al produsului.

Uneori, mai multe beneficii în cumpărarea de argint convenționale și produsul parental ulterioară în atelier.

Reguli fundamentale

Cum să curățați?

daune Rodiu nu este ușor, dar poate. Cand Suprafața acoperirii a fost zgâriat sau o fisură a apărut, o lustruire nu va fi suficient – va fi necesar pentru a elimina complet stratul și relativ. Atunci când defalcare sau de încălcare a integrității produsului acoperit cu rodiu, acesta va trebui să-l așezi din nou.

Actualizare de acoperire nevoie Rodiu nu mai puțin de o dată la fiecare 3 ani (sau o dată la fiecare 6 ani – în funcție de intensitatea funcționării lucrurilor).

Bijuterii antice sau decorațiuni vechi stilizate cu rodiu pentru a proteja împotriva deteriorării eșuează. Stratul va cădea inegal, iar strălucirea dobândită nu va fi armonizată cu un vechi tip de produs.

Având în vedere că Plasarea unui strat de rodiu – procedura notabilă, Prezența sa crește semnificativ costul decorului finit. Dacă un produs gravidă cu o piatră, prezentat ca prețios, trebuie să întrebe Certificat hemologic la el cu un consultant. Aceasta va proteja împotriva achiziționării falsă. De asemenea, trebuie să vă asigurați că timbre. Prin lege, este obligat să participe la orice produs de argint.

Lista fondurilor adecvate pentru curățarea decoratiunilor părinte la domiciliu este foarte limitată. Mai ușor de gătit Mortar de săpun bazate pe apă și spălați bine decorațiunile care au nevoie de curățare. Apoi, ei trebuie să clătiți cu apă curată și cu atenție, dar bine blocată de o bucată de țesut moale. Prin același algoritm, decoratiuni cu phyanites și alte pietre de curățare. Produsele trebuie să fie curățate poluarea și de îngrijire periodic cu scop profilactic.

Pentru ce și produsele ce sunt rambursate caută în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
  1. Adriana

    Ce este argintul simplu și cum se diferențiază de argintul obișnuit?

    Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: