Tiaticul de nunta

Tiaticul de nunta

Outfit de nunta ar trebui să fie perfect. Pentru aceasta, trebuie să tratați cu atenție nu numai alegerea rochiei, ci și la selectarea accesoriilor armonioase. Cele mai importante detalii includ pantofii, coafura si machiajul. Dar decorați și transformați o imagine blândă va permite, de asemenea, adăugarea originală sub forma unei nunți Tiara.

Ce este eu?

Diadem numit și Tiara. Este o decorare interesantă pe cap, care este foarte asemănătoare cu coroana sau coroana. Acest element original poate acționa ca un detaliu independent sau poate citi de fata.

Trăsături pozitive

Elementul frumos și feminin va deveni un supliment excelent pentru o imagine de nuntă spectaculoasă. Nu este nimic mai încântător și mai atractiv decât strălucirea pietrelor, perlelor sau rizelor în diademul jucăuș. Are următoarele avantaje:

 • Produsul, completat de pietre strălucitoare și pietre, va străluci în soare și va arăta și mai luxos+
 • Cu ajutorul Tiara, puteți rezolva o coafură frumoasă+
 • O astfel de adăugare va permite unei doamne să evite o cantitate mare de lac pe părul ei, deoarece nu va avea nevoie+

 • Pentru a salva coafura, pentru a purta o diademă și o plasă specială de păr+
 • Un model elegant va da doamnelor de grație și ușurință+
 • Nu credeți că accesoriul de nuntă va fi potrivit numai cu o rochie albă+
 • Arată bine pentru orice rochii și subliniază stilul modern.

Soiuri

Designerii și couturii moderni dezvoltă o varietate de modele Diadem. Ridica produsul cel mai potrivit și frumos este foarte simplu! Citiți soiurile de astfel de accesorii interesante.

Bezel

Tiara este foarte populară printre miresele la modă – RIM. Își pune capul ca un hoop. Un astfel de model este echipat cu încuietori suplimentare. Ele sunt scoici miniaturali. Bezodele pot fi puse pe cap sau se fixează pe coafura cu plasa.

Crest

Tiara-scallop este numit diferit mini-coroană. Se pare că subliniază festiv și cu succes sensibilitatea imaginii feminine. Fixat pe cap atât de un produs cu dinți mici. Un astfel de accesoriu va arăta grozav la o coafură înaltă și cu fata.

coroană

Tiara – Coroana este alegerea perfectă pentru mireasa de sine încrezătoare, care vrea să arate ca un regal pe vacanța ei. Ea va face o imagine mai luminoasă și regală. Doamna spectaculoasă spectaculoasă va arăta, dacă adăugați străluciri strălucitoare sau perle la o coafură frumoasă.

Cerc

Recent, modele recent populare asemănătoare cu cercul. Ele pot fi făcute sub forma unui cerc sau semicerc complet. Tiara – Hoopul poate completa mireasa Lobik și capul ei. Specimene frumoase și saturate, decorate cu detalii în jos. În rolul de decor al unor astfel de produse, pietrele prețioase sunt efectuate, perle sau dantelă.

În stil grecesc

Incredibil de spectaculos pare Tiara în stil grecesc. Cu un astfel de accesoriu, mireasa va fi similară cu eroina principală a unor basme. Toate părțile dintr-o astfel de diadem sunt efectuate într-o soluție de culoare similară.

Detalii decorative

Detaliile interesante ale rochiei de mireasă pot fi decorate cu toate elementele. În prezent, produse populare actuale care sunt completate de pietre prețioase, margele și pietre. Mireasa arată fermecător și ușor în diademele din culori artificiale sau naturale.

Produs cu pietre

Doriți să arătați fabulos la nuntă? Apoi sunteți perfect pentru argintul Tiara, decorat cu diamante. Accesoriu similar poate crea o imagine regală magică. Cu o astfel de adăugare, cercei, brățări și pandantive din materiale similare vor fi combinate perfect cu. Se recomandă să ridicați accesorii cu elemente similare.

Cu pietre

Nu pierdeți niciodată relevanța diadem blând, suplimentată de pietre. Va fi foarte impresionant cu cristale similare pe coafura. Pentru a crea o imagine armonioasă, merită să luați o rochie și diademul care va fi decorat cu aceleași pietre.

Cu perle

Fascinante tipare cu perle sunt populare populare. Astfel de detalii decorative arată pur și simplu fabulos atât în ​​încadrarea aurului, cât și în argint. Nu mai puțin efectiv vor arăta cu metal mai ieftin. Accesorii de lux va accentua sensibilitatea și farmecul natural.

Cu margele

Produsele cu margele nu arată mai puțin eficient și original. Ele sunt mai ieftine decât alte opțiuni, dar nu seamănă. Puteți face o astfel de diadem pe cont propriu, lovind oaspeții cu abilitățile dvs.

Cu flori

Oferirea unei mireasă de romantism poate flirta Tiara decorată cu flori. La vârf de popularitate există coroane cu flori. Ele sunt perfecte pentru o rochie de mireasa. Accesorii în sine poate fi realizat din orice metal, materiale plastice sau textile.

Cu fluturi

Modelul cu fluturi va face necesară pentru a forma o imagine jucăușă, fermecătoare și ușor naivă. Opțiuni similare vor deveni o alegere excelentă pentru o mireasă tânără și creativă. Ei vor arăta foarte originali și proaspete.

Cum să ridici?

Alegerea unei diademe de nuntă, luați în considerare următoarele nuanțe:

 • Ar trebui să abordeze culoarea micului doamnă+
 • Se potrivesc cu o umbră și ruperea rochiei de mireasă+
 • Accentuați lungimea părului+
 • Accentuați cu succes.

Selecție pentru diferite tipuri de față

 • Dacă forma feței dvs. arată ca un triunghi, atunci ar trebui să alegeți o mini-coroană decorată cu flori+
 • Nu vă întoarceți la diadem cu o formă triunghiulară, deoarece va face ca caracteristicile faciale să fie mai ascuțite și mai unghiulare+
 • Doamnelor cu oval Lechka Se recomandă selectarea mai multor produse asimetrice+

 • Nu mai puțin în mod armonios arată ca și rotunjite cu aceeași lățime pe întreaga lungime sau Tiara – Rim+
 • Dacă forma feței dvs. este aproape de dreptunghiulară sau pătrată, atunci ar trebui să stați pe un model spectaculos cu pietre mari+
 • Un astfel de decor va înmuia caracteristicile+
 • Dacă fața dvs. este ușor alungită, veți avea mai mult succes să vă uitați la produsul de grosime medie+

 • Nu primiți Tiara cu vârfuri înalte+
 • Doamnele cu o față rotundă trebuie să aleagă un accesoriu ridicat care va avea un vârf ascuțit+
 • Mirele cu caracteristici feței elegante și delicate puteți ridica un model miniatural+
 • De la un decor mare pentru coafuri mai bine refuză.

Cum de a alege?

Fetele subțiri de înălțime ridicată și medie ar trebui să fie alese de mini-coroane sau mici Tiaras. Mai multe mirese magnifice nu ar trebui să se oprească pe modele miniaturale. Pe astfel de benzi, copiile decorate cu pietre mari și vizibile vor avea mai mult succes.

Verificați înainte de cumpărare

Înainte de a cumpăra, trebuie să măsurați un detaliu luminos. Lăsați-l pe cap pentru câteva minute și răsuciți. În Tiare, ar trebui să fiți cât mai confortabil și ușor. În nici un caz nu ar trebui să pună presiune sau să provoace gravitatea. Modelul selectat corect nu va livra hassle de mireasă în timpul celebrării.

Cum de a alege o coafura?

supliment Brilliant va fi privit ca spectaculos cu Fata, și fără ea. În imaginea perfectă a miresei, o coafura frumos trebuie să fie prezent. Diadem este capabil de a sublinia măreția de păr de proprietarul său.

Cum se pot combina?

 • Dacă sunteți un proprietar fericit de păr lung și drept, atunci nu aveți nevoie pentru a le ascunde+
 • O soluție ideală pentru tine va fi mini-coroană+
 • Ai făcut o luxuriant de stabilire? Pentru ei, decizia ideala va fi coroana+

 • Miresele cu bucle creț merită atenție diademele spectaculoase de dimensiuni mici+
 • Hairstyle în stil grecesc vor fi combinate armonios cu o coroană, care este în măsură să dea imaginea romanticity și airiness+
 • Pentru coafuri volumetrice si grinzi jucăușe ar ridica modele confortabile – scoicile+
 • Mai ales accesoriu spectaculos va arăta dacă ai pus o parte breton, iar restul parului se va face sub forma unor bucle mari.

Se combină cu o rochie

Dacă Tiara este suplimentată cu strasurile, cristalele similare trebuie să fie pe rochie. Rochia feminina a tăiat strans va fi efectiv combinat cu diadema, decorate cu diverse ornamente sau linii simple. Rochia de mireasa cu cristale si perle va fi uimitoare arata intr-un ansamblu al accesoriilor de argint. Ținuta de fildeș de culoare populare va decora un model de aur. Setul de șampanie culoare va fi perfect combinat cu un Diadema de aur, completate cu elemente de perle.

Ceea ce nu trebuie să se combine?

Elementul decorativ original, va arata frumos, practic, cu toate tinutele de nunta. Nu este necesar să combinați diademul numai cu o rochie scurtă scurtă, deoarece un astfel de ansamblu va arăta ciudat și nenatural.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: