Totul despre aur italian

Totul despre aur italian

Acum, ținând seama de gama largă de bijuterii prezentate în piață modernă, potențialul cumpărător poate întâmpina anumite dificultăți în alegerea bijuterii. Bazat pe acest lucru, mulți încearcă să învețe totul despre aur italian. Apropo, în segmentul său este nevoie de una dintre pozițiile de conducere, precum și produsele de la acesta sunt considerate de elita.

Ce este?

În conformitate cu numeroase recenzii adevărați cunoscători de bijuterii, aur italian se caracterizează printr-un aspect deosebit, precum și compoziția. Produse din aceasta, inclusiv cu purcea, se bucură de popularitate record în multe țări ale lumii. În același timp, aurul din Italia a devenit o carte de vizită a unor branduri eminente, care sunt considerate parlamentari de modă. Cu toate acestea, merită să luăm în considerare acest lucru Introducerea tehnologiilor avansate și a rezultatelor lucrărilor designerilor remarcabil afectează în mod semnificativ costul bijuteriilor.

În prezent, piața de metale prețioase din Italia este unul dintre cei mai mari exportatori de aur. În același timp, este certificată, ceea ce elimină probabilitatea de falsuri de branduri de vârf.

Principalele caracteristici distinctive ale produselor din aur italian includ:

 • Prezența unei compoziții deschise care este ușurință+
 • Prezența obligatorie a eșantionului și a stigmei+
 • Producție de înaltă calitate datorită introducerii tehnologiilor avansate+
 • Nici o nuanță roșie+
 • Șlefuirea de înaltă calitate.

Analizând principalele caracteristici ale aurului în sine, cât și a bijuteriilor create pe Apenini, ar trebui să se acorde atenție Țesut unic. Acest stil imită ceva dantelă elegant. Ajurata bijuterii sunt fabricate prin tehnologii ale căror secrete sunt păstrate cu grijă de către maeștrii italieni.

Proprietăți

În primul rând, trebuie amintit că aurul este în formă pură, adică, fără impurități este un metal foarte moale. Evident, este ușor de deformat și îmbunătățit cât mai mult posibil. Creșterea rezistenței și alte performanțe operaționale permit diverse aditivi. Calitatea aurului și produselor în sine din acesta este un criteriu de selecție cheie. Toate proprietățile de aur italian depind în mod direct de numărul de impurități. Și vorbim, inclusiv despre puterea metalolului prețios.

Citește mai mult  Bronzit: Descrierea pietrei, a proprietăților și a domeniului de aplicare al aplicației

Tints

Culoarea aurului, precum și aproape toate proprietățile acestui metal prețios, depinde direct de cantitatea și calitatea aditivilor. Într-o situație cu aur italian, următoarele culori sunt posibile.

 • Galben, Aditivul rezultat la aliaj de 15% argint și 10% cupru.

 • Citric (galben mai puțin saturat), datorită prezenței cuprului și a argintului în acțiuni egale (cel mai adesea este de 12,5%).

 • Roz, care este rezultatul predominanței cuprului (până la 16,7%) în legătură cu argintul (nu mai mult de 8,3%).

 • Compoziţie alb Aurul italian prevede prezența argintului și a paladiului. În acest caz, ponderea primului element este de numai 5%, iar al doilea este de 20%.

Probă

Maeștrii italieni sunt cei mai des utilizați în muncă Gold 585 și 750 de eșantioane de diferite nuanțe. Este de remarcat faptul că cel mai adesea bijutierii preferă cea de-a doua opțiune. Este important să vă amintiți că cu cât este mai mare eșantionul, cu atât conține mai mult metallolul prețios din aliaj. Aceasta este, într-o situație cu cea de-a 750-a defalcare, ponderea aurului este de 75%, iar pe argint, cupru și alte impurități au restul de 25%.

Fiecare bijuterii de înaltă calitate din aur italian trebuie să aibă Stigma, Având o structură stabilită prin regulile și standardele actuale. În același timp, componentele sale inalienabile sunt:

 • marcajul sub forma unui semn adecvat al certificatului de asigurare+
 • Sectorul inspecției de stat+
 • Denumirea digitală în sine.

  La alegerea bijuteriilor de aur, se recomandă să acorde o atenție deosebită prezenței caracterelor specificate. În special, numerele 585 sau 750 ar trebui să fie clar vizibile.

  Putere

  După cum sa menționat deja, într-o formă pură, aur, inclusiv italiană, nepotrivită pentru utilizare în bijuterii din cauza insuficientă duritate și Putere. Pe baza acestui fapt, impuritățile altor metale sunt adăugate la aliaj. Ele determină proprietățile materiilor prime pentru capodoperele reale de bijuterii.

  Judecați puterea aliajului din care a fost efectuată acest ornament, puteți eșua.

  O parte, Eșantionul de aur 750 are caracteristici bune. În același timp, în comparație cu defalcarea inferior, de exemplu,, 585th, este mai sensibilă la influențe externe.

  Citește mai mult  Genți de vopsea

  Aplicație

  Acum iubitori sunt mai accesibile decât excelent O gamă largă de bijuterii elegante, Inclusiv produse populare cu rodiu negru. Cu toate acestea, pe întreaga perioadă suficient de lung, „metalul galben“ nu este numai una dintre principalele materiale de bijutieri. În întreaga lor istorie, aurul a fost folosit și utilizat:

  • ca plata+
  • ca materii prime pentru fabricarea unor elemente care fac parte din echipament medical+
  • în industria chimică modernă+
  • în producția de inginerie electrică.

  Unul dintre avantajele cheie ale aurului italian este lipsa de o nuanță roșiatică. În practică, de cele mai multe ori, bijutierii preferă aliaj de 18 precaut. Cu toate acestea, poziția dominantă a unui anumit eșantion este determinată în primul rând de preferințele personale ale maeștrilor. În orice caz, vorbim despre materiale de înaltă calitate care vă permite să creați adevărate capodopere. Acesta din urmă, la rândul său, glorificată întreaga lume a bijutierilor italieni.

  Criteriile de alegere

  Din păcate, acum există un număr suficient de fals și falsuri de înaltă calitate. În același timp, bijuteriile nu fac excepție. Având în vedere această situație la cumpărarea aurului italian și decorațiuni din acesta, este recomandat să acorde o atenție deosebită unui număr de criterii importante. Și vorbirea în acest caz merge în următoarele puncte cheie.

  1. Indiferent de tipul de produs achiziționat și de categoria de preț, trebuie să vă asigurați că certificatul eșantionului corespunzător. Acest document confirmă autenticitatea bunurilor.
  2. Toate produsele autentice și de înaltă calitate trebuie să aibă în mod necesar etichetarea țării în care au fost făcute.
  3. Bijuteriile italiene adesea nu indică faptul că nu sunt familiare cu cele mai multe exemple și carate.
  4. Pe teritoriul Federației Ruse, produsele autentice din aur cu alunepel pot fi găsite în principal în orașele mari.
  Citește mai mult  Wallet pentru femei Dkny

  Dacă un potențial cumpărător are o oportunitate reală de a achiziționa bijuterii italiene în patria lor, atunci merită să acorde o atenție la astfel de buchete ca Bvlgari și Damiani.

  Nu este un secret că atunci când efectuați achiziții costisitoare ar trebui să fie preferată de casele de bijuterii cu o reputație adecvată.

  Recomandări pentru îngrijire

  Cel mai adesea proprietarii de bijuterii, inclusiv cele făcute din aur italian, trebuie să se ocupe de schimbarea umbra aliajului. Acest lucru se datorează interacțiunii metalelor incluse în compoziția sa cu oxigen. În plus, aurul, chiar și în prezența impurităților, rămâne destul de moale, atât de mare risc de deformare. Având în vedere toate nuanțele, sunt recomandate următoarele.

  1. Limită maximă contactul posibil cu elementele chimice agresive, inclusiv produsele cosmetice și produse chimice de uz casnic.
  2. Îndepărtați bijuteriile în timpul sportului sau a muncii.
  3. Produsele poloneze periodic folosind lână sau cârpe simțite. Acest lucru vă permite să restaurați luciul natural de aur. De asemenea, restaurarea aspectului poate fi posibilă cu sucul de ceapă. Se freacă produsele IT și se lasă timp de 2 ore, după care este spălată temeinic și șterge materialele menționate.
  4. Afișați petele de diferite origini și secțiuni de întunecare cu soluție de săpun cu adăugarea de alcool amoniac.

  Stocați cele mai bune produse de aur Cutii speciale, având un finisaj moale. În același timp, decorațiile nu ar trebui să intre în contact între ele.

  Vă puteți familiariza cu lanțurile de la aur italian în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: