Totul despre Stone Labrador

Totul despre Stone Labrador

Toată lumea știe astfel de pietre ca smarald, diamant sau rubin. Dar există multe alte pietre, nu mai puțin specimene interesante. Unul dintre ei este un labrador mistic și frumos de piatră.

Un pic de istorie

În secolul al XVII-lea, piatra a fost descoperită pe Peninsula Labrador, el este considerat locul de origine. În primul rând, GEM a primit numele „Black Moonstone”, deoarece seamănă cu o imagine mare a strălucirii. După aceea, gloria despre bijuteria de frumusețe uimitoare, divergentă în întreaga Europă, mai ales că se încadrează perfect în anturaj la modă la momentul stilului Rococo. GEM a fost folosit în mod activ pentru decorul articolelor interioare și, de asemenea, a devenit un punct culminant al bijuteriilor. În secolul al XIX-lea, scriitorul. Collins a scris cartea „Stone lunară” cu descrierea Labrador.

La Kiev, Rus Labrador nu a folosit mai puțin larg. Decorațiile GEM au devenit parte a altarului bisericii tensionate, în plus, a fost făcută mormântul lui Prince Mstislav Vladimirovich. Minerale tranzacționate, trimise în țările estice. În 1781, în Rusia în timpul construcției drumului către Peterhof, depozitul Labrador a fost dezvăluit.

După ce a aflat că această bijuterie este atât de populară în țările europene, au început să decoreze palatele, mobilierul, să facă obiecte din ea.

Hindus Labrador a considerat o piatră de dragoste și bunăstare. Astfel încât piatra „a lucrat”, îndrăgostită de o mascotă de pereche, unde o piatră era bărbat și avea o umbră albastră sau verde, iar cealaltă – femeie, maro de aur. Preoții lui Mesopotamia și vechiul Babilon l-au apreciat pentru capacitatea de a schimba culoarea sub razele soarelui și purtau în geanta din piele la inimă. Ei au crezut că fiecare piatră ar trebui să fie „obraznic” numai de o singură persoană, și numai atunci a devenit amuletul lui.

Specificații

Printre altele, Labrador se găsește ca Djandarakand, Selenite, Aglaueri, Pearl Swamp. Oamenii de știință au atribuit acest mineral la plagiocaze, proprietățile sale fizico-chimice au fost recent investigate. De obicei, decorațiile de piatră au un cadru de argint: mineralul este mai bun în armonie cu acest metal atât în ​​aparență, cât și în preț. Labrador atrage nu atât de mulți iubiți de bijuterii spumante atrăgătoare, câte subțiri, fondante Natur cu tendința de misticism.

Conceptele „Labrador” și „Labradorite” legate, dar acest lucru nu este exact același lucru. Primul cuvânt denotă o piesă magmatică, iar al doilea cuvânt este un mineral care o face.

Piatra brută minată în natură are o formă de cristale asemănătoare unui cristal de stras. Membrana pietrei este overflows perle, iar modelul se schimbă în interiorul ei, astfel încât oamenii antice au asociat această revoltă de culoare cu flăcări de foc și lumina lunii.

Cele mai multe pietre din Labrador nu sunt frumusețea lor fără bijuterii, astfel încât să se deschidă, se folosește metoda falsă.

În mod surprinzător, labradorul misterios cu suprapuneri de toate culorile este de fapt un subspecii unui spațiu de câmp simplu. Mai mult de jumătate se compune din sodiu, calciu, silicat cu carcase de aluminiu.

Fiecare piatră are propriul său desen unic, dar oamenii de știință alocă principalele tipuri de Labrador:

 • Tavusit – Motley, cum ar fi pene de păun, este plină de perle albastru verzui+
 • Sunny Stone Golden, galben deschis, transparent alb cu paiete și alte nuanțe similare+
 • Punct ochit punct lovit – roșu, ocazional cu nuanțe violet sau maro+
 • Black Labrador Transmite nu doar negru, seamănă cu cerul de noapte cu sparmanii de stele+
 • Spectrtol a fost găsit în Finlanda în timpul celui de-al doilea război mondial, aceasta este o piatră curcubeu care a adunat toate culorile+
 • Rusion ochi implică diferite nuanțe de verde+
 • Aventurina Gem sclipici datorită faptului că există magnetită și cupru+
 • Belorit distinge culoarea albastră saturată cu perla strălucire

Multe femei iubesc să poarte cercei de argint cu Labrador. Ele sunt relativ ieftine – de la 2,5 la 7 mii de ruble. În aproximativ același interval există prețuri pentru inele cu o piatră, de obicei produc produse cu gri, negru sau transparent cu exemplare de eșantionare.

  Decorațiuni exclusive, desigur, va costa mai mult. Amator de colectare a mineralelor în formă pură, fără cadre, poate găsi un labrador pe World Wide World World.

  Aici prețul pentru o copie mică variază în jur de 5-7 dolari pentru carat.

  Locul nașterii

  Labrador este exploatat activ în Madagascar (specii negre), în Finlanda (a găsit un spectru special de curcubeu), în Germania, pe Tibet mistic. Rețineți că minerii din Australia și vinde soiuri deosebit de pucate de piatră, care sunt excelente pentru prelucrarea bijuteriilor. De asemenea, deși nu la scară industrială, dar încă se găsesc copii bune pe insula CEYLON. Piatra de soiuri adulică este adesea găsită în Asia, și anume în India și Birmania, subspecii lui Sanidine se găsesc în Mongolia.

  Separat, merită să spunem despre cel mai faimos domeniu din țara noastră, deschis în 1781. Acesta este situat în apropierea capitalei nordice. Câmpul a fost stăpânit în mod activ, iar la sosirea puterii sovietice, piatra a găsit o aplicație în fabricarea monumentelor, deoarece este inerentă nu numai frumusețea, ci și duritatea. Deci, ei sunt terminați de mausoleu, piedestalul de sculptură „agricultor de lucru și colectiv”, mormântul soldatului necunoscut, stația de metrou. Multe din această piatră se găsesc în Ucraina, se crede că rezervele sale mari sunt concentrate în această țară.

  Proprietăți de vindecare și magie

  După cum sa menționat deja, proprietățile Labrador nu sunt epuizate de decorativitatea și practicitatea sa. Este cotat către pietre capabile de a primi energie umană și să se întoarcă într-o formă modificată, întărită.

  Se crede că o persoană cu intenții bune dobândește noroc chiar mai bine cu el, dar roca se va întoarce chiar mai nefast în formă de nenorocirilor.

  De asemenea, printre proprietățile sale, puteți nota capacitatea de a intuiției exacerbată, precum și pentru a da vise profetice, dacă am pus o piatră sub perna. Labrador ajută o persoană confuză să-și recapete credința în ea, găsi răspunsuri la întrebări, precum și să înțeleagă adevăratele lor intenții și să câștige puterea pentru punerea în aplicare a acestora.

  Din proprietățile curative ale acestei bijuterie unice, care sunt de o mare importanță pentru o persoană, litotherapeuts rețineți următoarele:

  • Consolidarea generală Imunitate+
  • Presiune arterială redusă+
  • Vindecarea articulațiilor și sistemului musculo-scheletic (vindecã minerale reumatism, hernie, artrita, artroza si t. Ns..):
  • Îmbunătățirea vederii+
  • A scăpa de tulburări nervoase, anxietate+
  • Îmbunătățirea funcției sexuale la bărbați și femei.

  Desigur, mulți nu cred în capacitatea unei pietre de a face cu toate acele boli enumerate, a restabili forțele. Dar litotherapeuts nu pun sub semnul întrebării acest fapt, ei susțin că această piatră se naște cu foc dintr-o lavă divizat, îmbogățit cu pietre vecine, proprietățile lor, și, prin urmare, cu multiple fațete și profundă.

  Cei care cred în ea, el va contribui la stabilirea unei biofield și a scăpa de multe boli.

  Care se potrivește?

  În ceea ce privește astrologie, bijuterie este un paznic de recunoscut pentru reprezentanții elementelor de foc și apă, dar alte semne pot fi purtate. Află ce știe poartă anii Labrador pentru o persoană pentru o persoană.

  1. Ovans, purtând o piatră ar trebui să fie atent cu gânduri, ele trebuie să fie bun. La urma urmei, fără energia rapidă a acestui semn va fi întărită de un mineral, iar acest lucru poate duce la consecințe imprevizibile.
  2. Povești Labrador ajută la stabilizarea sferei personale și nu o face mai puțin saturată decât profesională.
  3. zodia Gemeni El ajută să se uite la el însuși și să elimine Messenger Fleur, care este adesea Oweyan acest semn. Ajută la echilibrarea sentimentului de superioritate și adăugați înțelepciune.
  4. Minerale face viața Rakov mai armonios, deoarece persoanele care se află sub patronajul acestei constelații sunt adesea în același timp, rana și temperatură rapidă și este foarte important să se găsească echilibrul.
  5. Lions Datorită lui Labrador, ei pot îndoi mândria lor și înțeleg adevăratul său scop, ceea ce este incredibil de important pentru reprezentanții acestui semn de foc.
  6. Virgin Deseori există pedantic și scrupulos, sunt foarte îngrijorați de eșecuri, nu doresc să ia decizii, ceea ce este deosebit de caracteristic reprezentanților acestui semn de sex masculin. Labrador vă va ajuta să vă armonizați viața, să o facă mai stabilă, să adăugați încrederea în sine.
  7. Iubiți celebri de plăcere scales și deci simțiți oameni destul de fericiți. Pentru ei, Labrador poate ajuta la schimbarea accentului, pus în prim plan.
  8. Scorpioni Cel mai puțin recomandat această piatră. Ele sunt adesea maximalizate. Apoi sunt aruncați în vitalitate, apoi în nobilime. Oricare dintre piatra lor de calitate poate întări și, dacă este o parte întunecată, atunci nu veți duce la nimic bun.
  9. Sagetator, Ca reprezentant al elementului de foc, va purta cu bucurie această piatră. Labrador va întări veselia și optimismul acestor oameni pozitivi, le spune modul de dezvoltare strălucitoare.
  10. Capricornul Este uneori necesar să se simtă sub auspiciile, în ciuda răceli și calității lor vizibile. Această piatră minunat va fi capabil să tempereze manifestările lor egoismului și să aducă un sentiment de liniște sufletească.
  11. Vărsător Labrador ajută să deschidă talentele lor că ei sunt înzestrați. De asemenea, încrederea atașații de piatră cu acești oameni, uneori timide, care îi ajută să realizeze planurile și visele lor.
  12. Pești au un înclinat. Această piatră este în măsură să dezvăluie potențialul celor care cred în puterea lor și dorește să ajute oamenii.

  Cum să distingem de fals?

  Labrador arată frumos, este universală în uz, dar nu se aplică pietre rare sau prețioase. Experții spun că Labrador fals este foarte dificil, asa ca falsurilor sunt rare, și ei, de obicei, se dau cu ușurință. Pentru a înțelege, autentic înainte de a copia sau artificiale, rasuciti-l în mână. În adâncurile Labrador, ar trebui să existe o luminiscență vizibil, care înlocuiește locul, ca în cazul trecerii de la un site la altul.

  Dacă aveți o piatră naturală și doriți să faceți o adevărată amulet personală din ea și nu doar obțineți o altă decorare, apoi acordați „comunicare” cu o piatră. Începeți să o purtați treptat, lăsați-vă piatra să vă obișnuiți cu dvs. și pentru el, începând astfel să vă concentrați energia stăpânului său și să o întoarceți într-o formă transformată.

  De asemenea, observăm că, în natură, există minerale similare – oligocaze, ortoclasia și plagiocasii având efectul strălucirii lunare. Nu o persoană de dezasamblare nu le poate confunda cu labrador.

  Pentru a cumpăra un Labrador real, va trebui să căutați un expert explicativ care va face față cu siguranță sarcinii.

  Cum să vă îngrijiți?

  Regulile de îngrijire pentru această bijuterie frumoasă sunt simple și mai degrabă, General.

  1. Scoateți-l de la daune mecanice, zgârieturi.
  2. Observând strălucirea strălucirii pietrei, îl puteți atribui unui bun maestru care îl tratează cu ușurință pentru prima strălucire.
  3. Aveți grijă de o piatră din substanțele chimice active care sunt adesea folosite la curățare.
  4. Se crede că, spre deosebire de alte pietre, care pot fi stocate în cutii, Labrador iubește lumina. Lăsați-o uneori sub razele deschise ale soarelui sau purtați-o în vreme însorită, astfel încât să fie umplut cu energia strălucirii.

  Exemple frumoase

  Aceste pietre pot străluci culori diferite ca cristale fascinante. Nu e de mirare că traducerea literală a numelui acestei pietre sună ca „luna”.

  Spectrolitul este o piatră care poate crea momente importante ale întregii game de culori. Acest tip de piatră a fost descoperit în Finlanda, și anume – în satul Iuliamaa. Acest „satul de pietre prețioase” a devenit una dintre mărcile țării și atrage turiști din întreaga lume. O mulțime de oameni care călătoresc în jurul valorii de țară vin aici pentru a dobândi mascota original din Labrador în memorie și înrola puterea acestei pietre.

  Din această bijuterie a face o varietate de interior și decor. În vremurile regale, palatele au fost decorate cu mozaicuri de piatră, lădițe făcute, tobacker și alte obiecte utile si frumoase din ea. În ciuda faptului că alte materiale pentru fabricarea de elemente de interior au devenit mai populare, cunoscatori de materiale naturale ar putea achiziționa diverse produse din această piatră diverse, de exemplu, figurine. Aceasta fotografie arată bufnita – simbol al înțelepciunii, care, printre altele, asociază piatra Labrador.

  Combinația de întuneric argint și întuneric Labrador poate literalmente hipnotiza. Aceste decoratiuni se aseamana cu cele care se găsesc în filme despre magii și elfi. Privind la un astfel de inel, este dificil să nu credeți proprietățile mistice ale pietrei despre care le spun legendele antice.

  Irizarea este un efect interesant al mineralelor, care apare datorită prezenței în cristalul mai gros al unui număr mare de cavități pline de gaz. De obicei, în pietre puteți vedea impurități gri sau luminoase, dar dacă dimensiunea golului este mărginită de lungimea de undă de lumină, această „spumă” începe să transfix cu toate culorile curcubeului.

  Studiul proprietăților Labrador continuă de mai multe secole, dar disputele oamenilor de știință și misticii despre proprietățile sale nu se abonează la această zi. Miturile au spus că era un cristal, spart de Lună, el este mesagerul cerului, Harbinger de evenimente fericite. Oraclele au fost adesea folosite pentru practicile lor, l-au umblat în amulete.

  Dacă ați aflat despre o astfel de piatră, cum ar fi Labrador, acum veți avea un motiv să-l cumpărați și să experimentați magia pietrelor pe tine însuți. Astfel încât piatra a început să lucreze, îl puteți purta sub forma unei decor sau amulet, și puteți pur și simplu să păstrați uneori în mâinile dvs., astfel încât să comunicați „cu el. Dacă intențiile dvs. sunt bune, el va câștiga forță și va aduce viața și mai mult noroc.

  Poveste despre Stone Labrador – în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: