Umbrelă

Umbrelă

Cu ajutorul unei umbrela, puteți scăpa de lumina directă a soarelui și puteți ascunde de orice precipitații în vreme rea. Înapoi în secolul al XVII-lea, locuitorii țărilor fierbinți au folosit o umbrelă ca o agonare de la scânteia strălucitoare. El a fost numit „PALOLE”.

Umbrela automată – Protecție de încredere Soare și ploaie

In Europa, se credea că bronzul a fost un semn de origine non-surmocratic, astfel încât reprezentanții de tipul de accesoriu notabil închis față, și pe vreme rea erau deloc acasă. Dar în curând tradiția de a ascunde de soare a fost spart: Parasol a început să folosească ca adăpost de zăpadă și ploaie. El ar putea spune multe despre proprietarul său: făcută de niveluri, decorate cu pietre și brodate cu fire de aur, el a subliniat starea unei persoane.

De-a lungul timpului, Parasol de la subiect „nobil“ sa transformat într-un accesoriu la modă, care ar putea permite să cumpere toată lumea. A fost în valoare de numai să se uite în orice magazin alimentar, dobândi un lucru minunat – și obligarea echipajul este complet opțională pe drum.

Moda – prerogativa a timpului nostru

Umbrele moderne, cum ar fi predecesorii lor, sunt, de asemenea, salvate în vreme însorită și ploioasă. Astăzi, în centrele comerciale și în buticuri există o mare varietate de produse care diferă unul de celălalt cu culoarea materialului, designul și metoda de pliere.

Atunci când cumpărați, este important să acordați atenție calității mărfurilor: în multe umbrele există ace de tricotat subțiri care se pot îndoi cu ușurință sub vânt, țesături pictate capabile să ardă în timp sau o mâner continuu cu o tijă – este Ușor de rupt-o în timpul traficului sau a accesorii pliante.

Înainte de a merge la magazin pentru un nou lucru, trebuie să vă familiarizați cu unele sfaturi și caracteristici. Există 2 tipuri de umbrele:

 • Umbrella-trestie – în general, puternic, elegant, cu o cupolă rotundă. El nu alcătuiește pentru numărarea secundelor. De multe ori trebuie să poarte în mâinile sale, deoarece nu se potrivește în sac+
 • Model de pliere: o astfel de umbrelă este convenabilă, compactă și ușor amplasată într-o mână de mână a unei doamnei mici.

Mulți oameni preferă umbrele. Nu este o coincidență: sunt compacte și confortabile, rapid și ușor pliate. Ei au o mulțime de caracteristici pozitive în comparație cu alte modele.

Mecanism – Practica cazului

Primele modele de umbrele au fost o structură monolitică constând dintr-un cadru fix de o bucată și o cupolă întinsă. Treptat, fiecare parte a devenit mecanizată. A făcut accesarea accesoriului pentru a fi ușor de utilizat. Sistemul simplificat de așezare al dispozitivului îi permite să fie plasat nu numai în geanta, ci și în cutie sau în dulap: umbrela nu ocupă mult spațiu, este convenabil să poarte și să o păstreze.

Citește mai mult  Revizuirea Rucsaciului Roxy

Prin metoda de pliere, un subiect important al ego-ului este de 3 specii:

 • Mecanic+
 • Semiautomat+
 • Automat și dublu automat.

De la clasic la modern

De regulă, modelul-bastoanele sunt deschise de un mod mecanic, adică manual. Este nevoie de un anumit timp și există ambele mâini. În unele cazuri, este doar incomod. De stabilire a trestiei, nu trebuie să facă puterea de a evita deteriorarea părților spițelor și a elementelor de fixare.

Au multe calități distincte:

 • Design special al carcasei+
 • Pe un astfel de accesoriu se poate baza+
 • Are o zonă mare de cupolă în comparație cu alte umbrele – nu îl ascunde în geantă, deoarece este mare.

Simplificarea operațiunii

Modelele cu mecanism semi-automat sunt ușor de deschidere utilizând butonul aflat pe mâner. Tija umbrelă este pusă înainte până când se oprește, iar cupola trebuie deschisă manual. Aceasta este o metodă rapidă și ușoară în comparație cu mecanica. Asemenea umbrele sunt închise cu mod manual. Unele dintre ele sunt protejate de rafalele de vânt severe.

Semi-automate este ușor de deschis, dar și pentru acest lucru trebuie să utilizați mâna a doua pentru a dezvălui cupola. Nu este întotdeauna convenabil, mai ales dacă această mână este ocupată.

Elementul cu un mecanism semi-automatic are o serie de caracteristici:

 • Incomplet dezvăluire accelerată+
 • Economii de energie insuficiente în timpul funcționării.

În ritmul mișcării

Cu ajutorul unei umbreli cu un mecanism de deschidere automată, puteți să vă ascundeți instantaneu de precipitațiile nedorite. Este deosebit de convenabil dacă există articole importante în mâini, de exemplu, documente, bani, telefon mobil sau chei.

Aparatul rapid și ușor se deschide cu o ușoară apăsare a unui buton situat pe mâner. În același timp, alternativ, pentru numărarea secundelor, tija este prezentată și cupola este dezvăluită. Astfel încât umbrelele nu s-au deschis instantaneu, fiind îndoite, există o blocare. Închiderea accesoriului este, de asemenea, efectuată automat. Primăvara specială existentă în proiectarea mașinii automate totale este utilizată pentru spițele de protecție bună față de voturi și uragane. În plus, astfel de umbrele au două, trei sau 4 adăugări, care sunt foarte convenabile și practice.

Citește mai mult  Femeile simțite pălării în sezonul de toamnă-iarnă

Produsele au multe avantaje:

 • Ei economisesc în mod semnificativ timp și putere+
 • Nu este nevoie să atrageți o secundă+
 • Acesta este un accesoriu modern, cu ajutorul căruia este ușor să se ascundă rapid de ploaie+
 • Convenabil într-o mulțime aglomerată: ele pot fi ridicate și deschise deasupra capului lor.

Soluția de designer

O parte importantă a construcției unei mașini umbrelă este o țesătură care închide cupola. Pentru a determina calitatea subiectului, trebuie să țineți cont de anumite caracteristici ale materialelor:

 • Accesoriile din nailon sunt durabile și rezistente la factorii adversari externi. Cele mai multe modele automate sunt fabricate din acest material. Ele sunt nepretențioase și pot servi mult timp, astfel încât astfel de produse merită drept titlul de favorit.

 • Umbrele de poliester sunt elegante și fiabile. Materialul respinge perfect picăturile de apă, datorită unei impregnate speciale și rezistă la razele soarelui bine. Uneori, un astfel de țesut este amestecat cu bumbac – se pare că este mai moale și plăcut la atingere.

 • Opțiune de succes – o umbrelă din epiona. O astfel de țesătură seamănă cu o mantie. Datorită unei suprafețe aspre, apă pe ea nu întârzie și rulează, ceea ce este destul de practic la uscare.

 • Unele corpuri sunt fabricate din satin din cauciuc. Calitatea materialelor: Este conectat împreună cu calitățile epiona și poliesterul.
 • Recent, țesătura Teflon este folosită pentru umbrele. Este mai subțire și mai moale epiona și, în funcție de iluminare, schimbă umbra culorii.

Alegerea culorii, desenului și ornamentului depinde de arome și preferințe. Oamenii care rămân la vederi clasice doresc, de obicei, să cumpere umbrele monofonice. Modelele masculine sunt culori negre și gri. Femeile tind să iubească pastelate neglijate, turcoaz, portocaliu sau roșu. Politicile tinere sunt opțiuni luminoase adecvate cu imagini sau inscripții.

Citește mai mult  Inel cu opal

Elemente independente – mâner și ace

Alegerea unui accesoriu de protecție de la ploaie, să acorde o atenție deosebită mânerului său. Acesta trebuie să fie confortabil și nu a alunecat din mâinile. Cele mai multe modele de mașini au un mâner din lemn: este mai durabil în comparație cu plastic.

De incredere pentru umbrela sunt structuri de oțel și aluminiu. Numărul de spițe poate varia de la 8 la 32 de unități, în timp ce este important să se ia în considerare de la care acestea sunt realizate. Numărul standard de spițe în umbrela – 16.

Fiabil, elastic și durabil sunt din fibra de sticla si otel. O soluție ideală va alege o umbrela cu capace cu pulverizare de titan. Acest produs nu este teribil, chiar și uragane puternice vor fi.

Sfaturi pentru cumpărare

Având în vedere și alegând o umbrela cu un mecanism automat de deschidere, este important să se ia în considerare următoarele detalii:

 • Verificați de mai multe ori, dacă mecanismul de divulgare. Acestea ar trebui să fie ușor de deschis de o singură mișcare mână.
 • Răsuciți subiectul în direcții diferite: nu atârnă pe ace de tricotat și nu zburați detaliile? Acele trebuie să fie la un unghi și nu sunt îndoite.
 • Uită-te la țesătură: Tapițeria trebuie să fie bine întinsă și nu agățată.
 • Acordați atenție detaliilor: Pentru a fi cusături îngrijite, cu o linie constantă, fără pauze.
 • Dezvăluie umbrela și opriți privirea la dom. În partea de sus există un capac, care trebuie să se potrivească strâns cu țesătura și atașată la design.

Atitudine atentă – un angajament de exploatare lungă

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: