Arctiline

Arctiline

Dacă sunteți în căutarea de haine superioare de înaltă calitate din materiale naturale pentru copiii dvs., merită să vă acordați atenție unei game largi de îmbrăcăminte pentru copii de la marca rusă artiline. Produsele companiei se disting prin fiabilitate, practică și confort.

Despre marca

Compania rusă Arctiline a fost înființată în 2003. Acest brand imediat sa stabilit ca un producător de îmbrăcăminte pentru copii de o calitate excelentă și la un preț accesibil. Croitorie are loc exclusiv în Rusia.

Compania este angajată în producția de haine pentru copii de la naștere și până la 15 ani. Acesta oferă o gamă largă de articole de îmbrăcăminte exterioară, și anume: jachete, paltoane, seturi, salopete, salopete și transformatoare.

Marca participă activ la diferite concursuri, expoziții de importanță internațională, oferind noi colecții de modă. Puteți cumpăra produsele companiei prin intermediul magazinelor on-line magazin, reteaua de dealeri sau îmbrăcăminte de mare pentru copii, cum ar fi Karapuz, Mothercare, Următoare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: