haina speciala arctiline

haina speciala arctiline

Arctiline de brand rusesc este angajată în producția de îmbrăcăminte pentru copii de înaltă calitate, de la materiale naturale, începând din 2003. Se face salopete elegante și confortabile, seturi, paltoane și jachete pentru copii de la naștere până la 15 ani.

Toate salopeta sunt produse numai în Rusia. Ele nu au doar un aspect atractiv, ci sunt sigure, funcționale și de înaltă calitate.

Avantaje

Arctilina salopete sunt realizate din țesuturi moi care se caracterizează prin rezistență la apă, rezistență la uzură. Îmbrăcămintea exterioară este foarte caldă. Chiar și cu jocuri active, copilul va simți libertatea mișcărilor și confortul maxim. Salopetele sunt cusute din țesuturile care prezintă perfect aerul și îndepărtează umiditatea.

În salopete de la companie arctiline copilul dvs. va fi protejat în mod fiabil de ploaie, vânt și zăpadă. KRA confortabilă, bine gândită dă copilului o libertate completă de mișcări.

Linia de modele largi de salopete permite părinților să aleagă opțiunea perfectă pentru copilul dumneavoastră. Fiecare model are un design original, deoarece designerii urmăresc cele mai recente tendințe de modă, oferind culori uimitoare, elegante și amprente.

Salopetele sunt caracterizate de funcționalitate. Dezvoltatorii acorde o atenție la fiecare detaliu. Hood de lux cu blana naturala, dacă se dorește, puteți disimula. Pantaloni au pe un manșete speciale de gumă, care proteja de umiditate și zăpadă. căptușeală moale și caldă creează confort atunci când ciorap.

Arctiline avea grijă de siguranța copiilor. Fiecare model este decorat cu panglici reflectorizante, de margine și alte decoruri. Producătorul utilizează materiale de înaltă calitate, care îndeplinesc toate standardele europene.

Modele

Ofertele Arctiline o gamă largă de stiluri și modele elegante și confortabile pentru a satisface dorințele părinților și copiilor. salopete pentru copii sunt prezentate în diferite soluții de culori, decorate cu imprimeuri originale, care sunt foarte familiare copiilor.

Pentru copiii de până la un an, transformatorul de ansamblu va fi o opțiune excelentă. În primul rând, poate fi folosit ca un plic și când copilul va crește și începe să cunoască lumea din jurul lui, atunci se poate transforma cu ușurință într-un salt cu „picioare”. În plic, sugarii vor fi confortabili și calzi și o mică alergare neliniștită pe stradă într-un salt.

Citește mai mult  Mittens reima

Producătorul are grijă de confort și de comoditate, astfel oferă modele cu o strângere sub formă de două fulgere pe laturi. Pe spate nu utilizează cusături și părți decorative. Dacă doriți, mânecile pot fi închise astfel încât frigul să nu fie deranjat de mânerele copilului. Fiecare model are o capotă, care păstrează perfect căldura.

Pentru copii, doi sau trei ani este perfectă pentru un hood salopete. Pentru iernile dure merită o preferință pentru modelele de coborâre. Plicul cu o izolație de coborâre perfectă pentru plimbări lungi. Acesta conține 80% în jos și 20% pene.

Producătorul oferă modele convenabile de salopete cu amovibil în jos. Această abordare vă permite să purtați salopete nu numai cu înghețuri puternice, ci în zilele calde.

Jumpsuit pe Sylter Kids Synthesis are o mare cerere datorită izolației sintetice, simplității și comodității în exploatare. Reproduce structura de blană naturală de imagistică ca nurcă și sâmbători. Modelele pe SinyTENDER sunt excelente pentru iarna acoperită cu zăpadă și acoperită cu zăpadă.

Printre diversitatea modelelor, părinții pentru copii dobândesc adesea jumpsuit al lui Teddy din cauza designului minunat. Se pare elegant și fermecător. Producătorul oferă diferite soluții color pentru băieți și fete.

Jumpsuit „Teddy” are o căptușeală și papucii de oaie. Este potrivit pentru primăvară sau toamnă, precum și pentru ierni reci. Drăguț se uită la urechile de pe capotă. Unele modele au o glugă naturală de blană, care îndeplinește, de asemenea, funcția decorului.

Un alt model popular este jumpsuitul „lil”. El are o hotară a ratonului finlandez. Pooh căptușeală se încălzește perfect chiar și la o temperatură de minus 30 de grade. Complexul include pâine și mănuși. Jumpsuit este fixat pentru două fermoare pentru confortul și confortul copilului. Culorile monofonice arată frumos și elegant. Urechile mici pe capotă fac jumpsuit amuzant și la modă.

Citește mai mult  Papuci de copil

Material și izolație

Atunci când coaserea în arctilină se aplică țesături ușoare, durabile care se caracterizează prin rezistență la apă. Datorită impregnarea specială a țesăturilor, circulația aerului este efectuată. Toate materialele sunt rezistente la uzură și chiar după numeroase stiluri, își păstrează aspectul original.

Arctiline folosește o varietate de izolație, care păstrează perfect căldura, se evaporă umiditatea și se caracterizează prin moale și ușurință.

Multe modele de salopete au o izolație naturală – gâscă în jos și pene. Este perfect chiar și pentru iernile dure. Într-un astfel de salt, puteți ieși afară la temperatura aerului sub 30 de grade de îngheț. Datorită Floss natural, copilul se va simți mereu confort și cald. Părinții nu se tem de supraîncălzirea copilului. Această izolație se referă la umpluturi scumpe și de înaltă calitate.

Mulți cumpărători au îndeplinit deja izolația termofinn, care a fost creată prin utilizarea ultimei tehnologii finlandeze. Este ideal pentru condițiile meteorologice ale Rusiei. Această izolație constă într-o fibră de sex de înaltă argumentate. Datorită structurii de arc, salopetele vor păstra formularul pentru o lungă perioadă de timp. Termofinn este ecologic, care este foarte important în fabricarea îmbrăcămintei pentru copii.

Termofinn izolația se distinge prin temperaturi scăzute. Un astfel de salt poate fi purtat chiar și la temperatura aerului minus 25 de grade. Termofinn este foarte usor, ceea ce va permite copilului să se miște liber. Un alt plus – proprietăți hidrofuge. El nu se teme de nici ploaie, nici ninsoare.

La fabricarea de elegant și de înaltă calitate ARCTILINE combinezoane se aplica un modern KIDS sisteme de încălzire SHELTER. Acesta include materiale volumetrice nețesut care sunt fixate unele cu altele din cauza prelucrării termice. Adăpost pentru copii se referă la materiale ecologice și nu provoacă reacții alergice, astfel ideale pentru fabricarea de articole de îmbrăcăminte exterioară pentru copii.

Adăpost pentru copii are o serie de avantaje:

  • Structura bună izolație termică+
  • permeabilitate la aer Minunat+
  • manufactură Excelent.
Citește mai mult  Costum de iarna pentru fata

Aceasta se face în mod special pentru locuitorii din Rusia, astfel încât salopete cu copii heatel SHELTER potrivit pentru o plimbare chiar si la temperatura aerului minus 30 de grade.

Copii Shelter se caracterizează prin proprietăți termice moi și bune. El oferă copilului libertatea mișcărilor. Izolația se usucă foarte repede și, de asemenea, păstrează perfect forma chiar și după numeroase stiluri.

Pentru ierni foarte dure, salopetele cu o izolație microfibră Tinusyt va fi o alegere excelentă. Acesta este conceput datorită celor mai recente realizări ale tehnologilor companiei. Se compune din microfibră, care sunt de 50 de ori mai puțin decât un fir uman. Fibrele sunt înconjurate de aer, care achiziționează rapid temperatura corpului și încălzirea.

Și o altă izolație excelentă este Alpolux, care a apărut din cauza eforturilor dezvoltatorilor austrieci. Se compune din lână microfibră și merino. Izolarea ecologică nu va da copilului dvs. să urce în toate condițiile meteorologice. Aceasta diferă în esență și delicată.

Recenzii

Brandul rus Arctiline este destul de popular, deoarece compania plătește o atenție deosebită distribuției publicității. De multe ori există reduceri la unele modele.

Brand fiecare sezon produce stiluri noi, unice în diverse soluții de culoare.

salopeta ArctiLine sunt realizate din materiale durabile și moale, care păstrează aspectul lor inițial, chiar și după mai multe styrices. Toate izolație sunt fabricate din materiale ecologice, bine păstrate cald. Produse din ARCTILINE Proiectat pentru ierni foarte reci.

Salopeta cusute cu fire de înaltă calitate. Materialul pentru o lungă perioadă de timp își păstrează aspectul original și nu pierde forma. salopete pentru copii este o alegere confortabil, moale și magnific pentru mersul pe jos iarna grea.

Mulți părinți au fost mulțumiți de cumpărare, dar sunt, de asemenea, cele care sărbătoresc și unele dezavantaje. Nu este foarte furnitura de incredere. Este vorba de fulgere, ciocniri și butoane. De-a lungul timpului, acestea se rup și cad. Unii cumpărători nu satisfac căptușelii, care după mai multe styrics pierde forma.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: