Braccialini

Braccialini

Produsele de marcă italiană Bracialini este imposibil de confundat cu alte mărci. Fetele cu astfel de produse vor fi cu siguranță să fie în centrul atenției. În gama de modă, compania va găsi portofele, inele cheie, ceasuri, ochelari, pantofi, haine și, desigur, saci. Toate designul produsului este unic, datorită căruia Bracalini a câștigat inimile multor cunoscători de tendințe industrie de modă.

Istoricul brandului

Povestea lui Bracialini este o combinație de decolări și căderi, introducând inovația și conservarea experienței istorice.

Totul a început la mijlocul anilor ’50 din secolul XX. Soții Bracalini a fondat un atelier mic care se specializează în crearea de pungi de paie. Caracteristici distinctive ale accesoriilor oțel broderie de mână strălucitoare și appliques din piele cu ornamente florale.

1954 Prima mențiune a Bracialini se datorează. Din acel moment și timp de 20 de ani, marca sa dezvoltat dinamic, creând treptat un memorabil, nimic asemănător, stilului.

Dar în 1976, Mark a suferit primul eșec după moartea lui Roberto. Soția lui, Charles, a pus o mulțime de putere, timp, înseamnă a păstra experiența acumulată și reputația. Împreună cu copiii, ea cu un zero a ridicat Bracalini la nivelul anterior și a pregătit solul necesar pentru realizările viitoare.

Charles nu a fost doar fondatorul mărcii, ci și creatorul său principal, inspirator ideologic. Charles a început treptat să utilizeze materiale noi – piele subțire de înaltă calitate, pietre semiprețioase, elemente decorative originale, velveen, mătase, alte materiale nobile, nu a fost frică să funcționeze cu o paletă de culori strălucitoare

Datorită talentului acestei femei uimitoare și unui designer remarcabil Bracialini cuceri popularitatea mondială. Activitatea silitor companiei continuă – Master să acorde o atenție la combinația de culori, texturi si detalii.

Rata principală a Karla în fabricarea de accesorii – formular. Compania se îndepărtează de înțelegerea tradițională a pungi, se adaugă modele sub formă de mașini, alarme, telefoane în colecțiile.

O astfel de abordare extraordinară de a înțelege moda a atras atenția mai importante case de moda si designeri lor. Anul 1987 a fost marcat de cooperare reciproc avantajoase între Brotherini și rebar, fondatorul stilului punk Vivient Westud. Un acord a fost încheiat pentru producerea și prezentarea de produse de marcă. Aproximativ 40 de buticuri de marcă deschis la nivel mondial, exporturile de bunuri. Dupa 13 ani, Brotherini începe să lucreze cu o corporație puternică în lumea Mariella BURANI FASHION GROUPE.

Citește mai mult  Kotofey

Astăzi Braccialini nu este doar un brand, aceasta este o întreagă poveste de a crea neobișnuit de multe de neînțeles, dar astfel de accesorii fascinante și atractive.

Gamă

Inițial, compania a produs pungi numai pentru femei. Mai târziu, apar linii de îmbrăcăminte pentru femei. Pe aceasta companie de management nu se oprește.

Pentru a câștiga chiar și mai mulți fani, designeri începe să lucreze la colecții de pantofi, portofele, ochelari, umbrele, ceasuri, decoratiuni. Toate produsele sunt în mare a cererii, în ciuda costului lor ridicat.

Haine și încălțăminte

Haine și pantofi de brand sunt mai puțin diversă decât pungi. Dar, totuși, ea ar trebui să acorde o atenție și dezvăluie caracteristicile.

Brand combină îmbrăcăminte simplitate și eleganță. La modă pentru tine va găsi tricouri originale, jumperi practice, tunici care zboară, blugi de actualitate, rochii stricte, iarna și jachete de toamnă.

Toate hainele sunt caracterizate de culori bogate, folosind doar țesături naturale, aplicând noi tehnologii. Datorită acestui lucru, îmbrăcămintea este purtată de mult timp, aproape nu purtată, nu învață în timpul spălării.

Pantofi brahialini sunt, de asemenea, din materiale naturale – piele, piele de piele, textile. Există modele pentru fiecare gust în colecții. Iubitorii de confort pot fi aduși la lofopi, mocasine, baleți.

Fetele preferând înălțimile vor cădea la gust barca pe călcâi, jumătate de cizme pe un călcâi stabil, cizme pe o pană.

Bracialini plătește o atenție deosebită pentru a crea lucruri pentru copii – fete de la 4 la 14 ani. Îmbrăcămintea și accesoriile pentru copii sunt lumină, lumină, radiant spirit special, stil, vesel și organic. Colecția pentru fete este rafinată, de calitate și capabilă să facă o adevărată prințesă.

Citește mai mult  Clasa Roberto Cavalli

Pungi

Pungi ale acestei companii sunt întotdeauna recunoscute și memorabile. Florile fanteziste sunt înflorite pe ele, reprezentanții exotici ai faunei merg, sunt plasate clădiri întregi urbane, picturi care se desfășoară cu mansii chic.

Locuinta pariu pentru saci – calitate si design neobosit. Fiecare colecție de marcă atrage o mare atenție și devine o deschidere reală a sezonului.

Gama de pungi include modele pentru diferite situații și evenimente. Femeile de afaceri vor fi plăcut surprinse de pungi lacuite, pe textura care imită pielea lui Python. Amazes Gama de culori extinse – vin profund, negru misterios, ciocolată seducătoare, albastru bogat. Un astfel de accesoriu va accentua poziția ridicată și gustul proprietarului său, va deveni un plus excelent la stilul de birou.

Fetele vor dori genți de mână de culori strălucitoare, decorate cu appliqués și fitinguri originale.

Pentru o seară romantică sau o dată, modelele sunt potrivite cu imprimeuri de vis care seamănă cu compoziții întregi. De exemplu, poarta, cuprins de trandafiri superbi, pervaz cu violete delicate, câmp verde fără sfârșit, cu culori Colaborați.

forme geometrice, un sac de mașină sau sub forma unui tub de telefon accentuează imaginea veselă și originalitatea fetei.

Designerii de Brotherini adora excentricitate la ironia, atat de la moda cu câini de roci pitice va fi nebun despre genți de mână, decorate cu inele-cheie în formă de cap de câine.

saci Braccialini sunt bune, care combina trei componente ale succesului: calitate, solutii de design incredibile, originalitate. În fiecare sac, femeia va găsi ceva lor. Acesta poate fi o gamă de culori, materiale diferite, un aspect neobișnuit.

În orice caz, designerii de marcă ține pasul cu vremurile, creațiile lor sunt în liderii vânzărilor, iar popularitatea crește în fiecare an.

Citește mai mult  Alisia Fiori

Accesorii

În plus față de pungile din linia mărcii există și alte accesorii care sunt celebre pentru stilul lor concis și exclusiv.

  • Portmoneurile produc din piele de înaltă calitate, cu ornamente volumetrice, applique, broderie. Paleta de culori diversificată. Culorile luminoase sunt reprezentate de albastru, roz, galben, portocaliu. Aderanții clasici vor detecta multe nuanțe neutre – bej, gri, negru, albastru. Forme de portofele conservatoare – în cea mai mare parte format dreptunghiular, cu fermoar.

  • Umbrele sunt prezentate în două variații – culori liniștite, așa cum au fost, sub vreme ploioasă și culori dinamice atrăgătoare, susținând o stare de spirit pozitivă constantă. Construcția umbrelă este fiabilă, mecanismul este gândit la cel mai mic detaliu, un astfel de accesoriu va servi decenii.

  • Eșarfe și eșarfe sunt realizate din mătase naturală sau bumbac. Acestea sunt imponderabilitate, care zboară și plăcut pentru piele. Ele sunt purtate cu jachete, paltoane, sunt observate ca bijuterii de col uterin sub pulover sau bluza.

  • Ochelari de soare în sortimentul apărut în 2006. critici de modă și oftalmologi foarte apreciat noile case de modă, asigurându-se astfel popularitatea produselor. Jante de brotherini sunt realizate din metal sau acetat, toate copiile sunt decorate cu un semn distinctiv – o etichetă în formă de trandafiri înfloriți.

Recenzii

Pentru a vă rugăm femeilor – sarcina nu este ușor. Dar Braccialini de brand facut fata cu acest perfect. Opinii privind produsele sale sunt doar pozitive și entuziaste.

Fashionists admira o mare selecție de materiale – piele, piele de căprioară, textile, mătase, bumbac, velveteen.

În colecțiile puteți găsi saci de muncă, mersul pe jos, datele, cumpărături. Acesta poate fi un model clasic lac sau o geantă frivolă cu aplicatii florale.

Cunoscătorii de tendințe de modă, în special reduceri sezoniere, atunci când mărfurile sunt accesibile.

Alegerea accesoriilor, sacului sau a îmbrăcămintei Bracialini, ușor de ieșit din mulțime, deveniți proprietarul lucrurilor exclusive care subliniază individualitatea proprietarului lor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: