Pungi Braccialini

Pungi Braccialini

Pentru a crea un stil unic, absolut fiecare femeie necesită accesorii. Din toate acum existente, geanta este singurul lucru, fără de care nici o femeie poate face. Acest accesoriu important este necesară nu numai pentru plasarea de lucruri plăcute și drăguțe, dar, de asemenea, pentru decorarea proprietarului. Orice Look nu va fi considerată finalizată fără un sac selectat în mod corespunzător și mai bine, astfel încât această copie este la singular. Această sarcină este perfect face față cu compania italiană Braccialini.

Braccialini, un brand faimos italian specializat în eliberarea de pungi pentru femei și accesorii aferente.

Particularități

Marca Braccialini a câștigat recunoaștere mondială datorită abordării sale non-standard la fabricarea de pungi. Acest lucru important pentru fiecare accesoriu femeie în mâinile de masterat care lucrează în compania Braccialini se transformă într-o adevărată operă de artă. Pungi fabricate sub acest brand sunt create pentru cei care apreciază ideile originale și are un gust magnific.

Design-ul unic al fiecărui sac produs alocă această marcă, printre alți producători.

Există o serie de caracteristici, datorită cărora produsele fabricate sub acest brand nu poate fi confundată cu orice alt. Una dintre principalele caracteristici este, desigur, un design magnific și unic al tuturor modelelor fabricate.

forme interesante de pungi inventat și dezvoltat Karl Bracholini, fondatorul inspirația ideologică a brandului. Forma fiecărui model este evidențiată prin originalitatea execuției, fără a pierde funcționalitatea. Colecția are un număr mare de accesorii sub formă de animale, legume, fructe, mașini, nave și alte articole.

Și, de asemenea, marca produce o altă linie în formele obișnuite pentru ochi, dar inițial decorat.

Calitatea execuției tuturor modelelor produse de marcă Braccialini, mai presus de toate tăcere. Și realizate manual pentru fabricarea absolut a fiecărui model oferă posibilitatea de a simți că geanta ei este făcută într-o singură copie.

Există o altă caracteristică a produselor fabricate de marca – aceasta este combinația dintre toate accesoriile disponibile într-o singură serie tematică. Desenele unei serii, repetând în toate accesoriile, fac posibilă crearea unei imagini luminoase și foarte armonioase.

Modele

Pentru a crea modele originale neobișnuite de saci, Carlo Bracchiolini inspirat marile opere de artă, basme pentru copii și diverse motive etnice. Pungi fabricate sub marca Bracialini sunt evidențiate de culori îndrăznețe strălucitoare, gravuri neobișnuite, diferite modele și, desigur, forme.

Temi Iconics

Accesorii fantastice și neobișnuit de frumos sunt realizate sub formă de obiecte și animale. Acestea sunt evidențiate într-o linie separată TEMI ICONICS, caracterizat printr-o abordare creatoare, colorfulness a performanței și capacitatea de percepție. Genți de mână sub forma unei mașini, aburi veche, aeronave, un cap de leu, o broască fabuloasă uimită, admira și ridică starea de spirit. Modelele acestei linii au interpretare originală și articole de gândire fin reproduse, datorită maeștrilor magnifici.

Citește mai mult  Cum să faci perle și unde se poate găsi?

Temi Iconics Lines Bags vor cădea la gust cu forme de modă și colectoare scandaloase.

Tua bracialini

Doamnelor preferând aceste forme mai familiare, dar încă lipsite de originalitate de execuție va trebui să guste o altă linie Tua Braccialini. Intervalul acestei linii este larg și variat. Saci diferă în formă, dimensiune, design. Produse de serii individuale și, de regulă, sunt dedicate unui anumit subiect. Într-o serie pot exista diferite forme de saci: mesager, ambreiaj, umăr, boston, economic și rucsac.

Cea mai faimoasă serie de linia Tua Braccialini este cărțile poștale dedicate modă și călătoriei. Genți diverse cu parcele de fantezie descrise pe ele. Direcția poate fi diferită și fabricată de colecții individuale.

Colecția de magazine. Cute parcele cu caractere amuzante, sub formă de aplicé. În această serie, multe imagini ale magazinelor situate în capitalele europene. Există Londra cu faimosul său magazin Portobello Road, Provence cu magazinul său de parfum, complot colorat al bazarului arab.

Există parcele pe tema vânzării de mașini, magazin de bijuterii, magazin de flori și încă o mulțime de subiecte interesante.

Această linie are o colecție de hoteluri dedicată faimoaselor hoteluri din lume. Legendare și foarte iubite mai multe serii.

Noua doamnă și Rita

În plus față de seria de cartoine, compania lansează anual multe alte colecții. Designul în stilul anilor ’70 este prezentat în colecția RITA. Modelul în formă de lac este decorat cu benzi de piele multicolore. Colecția luminoasă și plină de nouă doamnă, cu amprente sub forma unei mașini, autobuz, ceas.

Ninfea nouă

Multe modele produc o companie în culori monofonice laconice, dar cu elemente de decor neobișnuite. Una dintre ele nouă colecție de Ninfea.Aproape toate formele de pungi sunt prezente în ea. Desenul de pe aceste modele este reprodus folosind tehnica de perforare.

Angela

Elegant și strict colecția Angela merită atenție. Modele funcționale excelente pentru purtarea zilnică.

Giulia

Giulia O altă direcție în culorile monofonice. Modelele de pe pielea Saffiano cu un model embosat sub formă de margarete și cu o căptușeală contrastante sunt extrem de atractive.

Soluții de culoare

Gama de culori folosită în fabricarea sacilor sub brandul Bracialini este foarte extinsă. Fiecare colecție își folosește tonurile și nuanțele.

Rainbow Chic, bazat pe contrastul florilor, este prezent în colecția Rita, unde se folosesc benzi de piele de culoare roșie, galbenă, roz, albastră, violet. Colecția Marcella din stilul de flori se bazează la fel ca culoarea anterioară în contrast. Culoare incredibil de strălucitoare de culoare orhidee pe fundal negru cu frunze verzi.

Citește mai mult  Cercei cu sidef

Modelele magnifice ale acestui accesoriu din linia Elisabetta se bazează pe utilizarea de culoare albă, negru și galben strălucitor. Geanta fermecătoare de mușețel, atrage atenția exact contrastul.

Soluție excelentă de culoare, folosită activ de către companie – amprente. În diferite colecții, acestea sunt utilizate în diferite versiuni. Colecția Cristina și Alessandra utilizează amprente de la culori delicate în culori pastelate, realizate sub formă de acuarelă perfectă, uita-te la pungi de diferite forme.

Utilizarea motivelor etnice în produse, o altă soluție de culori de maeștri de brand. Noua linie de impact este reprezentată de o paletă de culori luminoasă de pungi și rucsacuri în stiluri, cum ar fi graffiti și mozafuri.

Decor și fitinguri

Funcția de brand este un design excepțional și unic al modelelor. Decor și fitinguri – Elemente de proiectare care alocă toate opțiunile emise. Pentru fabricație, diferite materiale sunt utilizate pentru textură.

Cartea de vizită a mărcii este pungile făcute cu elemente de aplică, folosind pielea, paie, brocart, țesături și pietre semiprețioase. Toate aceste materiale sunt diverse în formă și textura combină perfect, formând un complot de fantezie a unui anumit subiect pe sac. Cea mai luminată temă aplicată este exprimată în linia Temi Iconics.

Setul de forme bizare, decorate cu bun gust, unde diferite materiale sunt combinate foarte armonios între ele.

Buzunar sacru de fluture. Aripile sunt făcute din bucăți de piele de lac de culoare roz, violet și de aur cu clar definiți de pe pielea de lac negru. Pe aripi sunt frumoase pietre rotunjite. Cureaua fluturelui în sine este făcută din construcții metalice sub aur. Mânere pungi din piele de lac negru. Model de lux pentru ieșirea de seară.

Foarte bine, subiectul aplicațiilor este dezvăluit în modelele de pungi de forme tradiționale. Un exemplu este sacul sacului Margaret, realizat sub forma unui coș, pe perimetrul căruia sunt magnificul Calla, în interiorul florii perfect vizibile cu staminele din piele. Petalele sunt făcute din piele de zăpadă albă, tulpini și frunze din același material verde. În partea de jos a sacului, flori violet mici cu pietre. Mâner elegant de răchită decorat cu piele albă și este atașat cu elemente de fixare metalice sub aur.

Pungi în care se utilizează tehnica Appliqué, combinația de materiale din toate texturi transformate în diverse subiecte, atât în ​​formă, cât și în conținut.

Citește mai mult  Cât de mult este diamantul?

Pentru saci cu forme simple fără elemente de aplicare, sunt utilizate alte tipuri de decor, convertirea oricărui model și o stafide care o dă. Magnifică cataramele metalice cu o siglă a companiei sunt folosite în multe colecții în agregate cu piele de saffyan.

Este o piele de vițel sau oi acoperită cu ceară pentru o rezistență mai bună la uzură, pe care se aplică desenul într-un anumit mod, și anume cu ajutorul ștanțului fierbinte. Tema de culori este cupole.

Există o altă direcție asociată cu tema florilor, care diferă în metoda de aplicare a unui model. Utilizați perforarea pe piele. Formele de modele decorate în acest mod sunt combinate într-o colecție de flori.

Decor și accesorii folosite de maeștrii companiei în design decorează și dau fiecărui model de unicitate.

Sfaturi pentru alegerea

Pungi Bracialini luminos, elegant și neobișnuit de frumos, potrivit absolut tuturor, indiferent de vârstă, poziție în societate și fel de doamne. Principalul lucru este de a alege în mod corect o geantă de mână, în conformitate cu dependentele gustative. Din fericire, alegerea acestui accesoriu produs de companie este mare și variată.

Pentru energia vitală tânără, relaxată și plină, pungile cu elemente appliquene vor fi potrivite. Care va ajuta la introducerea stilului de rău și un pic de cochetă. Linii cum ar fi carolina, magazinul, câinele de modă vor face față în mare măsură cu această sarcină.

Doamnele sunt reglate romantic, pungile cu amprente de la flori vor cădea. O astfel de geantă va fi adecvată, de exemplu, pentru o seară caldă de vară la o dată, accentuează astfel feminitatea și fragilitatea proprietarului.

Alessandra și Cristina, se află în aceste serii că puteți găsi o instanță adecvată.

Femeie serioasă de afaceri se va potrivi pungilor de piele de saffyan cu embossed. Ele pot fi găsite în noile colecții Sweety și Angela.

Pungile sub brandul Bracialini sunt eliberate în loturi mici, dar sunt atât de diverse în stil, ceea ce vă permite să satisfaceți fiecare gust.

Recenzii

Brandul italian al Bracialini, specializat în eliberarea de pungi de diferite forme și stiluri, merită încrederea și dragostea unei cantități uriașe de clienți. Potrivit numeroaselor recenzii ale majorității doamnelor, pungile de marcă sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și chiar și cu șosete pe termen lung arata foarte demn. Vopselele nu se estompează, fitingurile rămân în loc.

Mulți sunt de acord că accesoriul selectat corect de la acest brand este perfect combinat cu orice haine. Majoritatea absolută a doamnelor subliniază designul original, făcând acest accesoriu aproape individual.

Geanta de la Bracialini – Mastepiece Intrebit de Masters.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: