Cum de a coase o rochie pentru fata face tu singur?

Cum de a coase o rochie pentru fata face tu singur?

Fără desene complexe și calcule de alpinism, rochii simple casual sau elegante pentru ocazii speciale pe care le puteți coase pentru fiica dvs. cel puțin în fiecare zi. Dacă nu ați știut despre asta, sunt colectate opțiuni simple de cusut pentru dvs. Meșteri cu experiență, de asemenea, vor gusta.

Simplu pentru fete pentru 1-3 ani

Având doar un singur model de rochie îmbrăcată cu totul pentru o fată, puteți coase o mulțime de modele diferite.

Modelul de mai jos are o căptușeală și fixează pe umeri folosind butoane. Este posibil să o coaseți din țesătură subțire sau densă.

Model

Puteți găsi un model adecvat al unui dulap izolat în reviste și puteți face singur, luând ca un șablon bine așezat pe tricou sau bluză.

Cum se întâmplă acest lucru?

 • Luați o foaie mare de hârtie sau tapet.
 • Diseminarea hârtiei, răspândiți cămașa și rotiți gâtul și armura. Faceți o inteligență în forma unui trapeziu și rotiți partea de jos. Nu este înfricoșător dacă ați ales lucrurile să aibă o talie copleșitoare sau există o inteligență puternică. Scrieți modelul, apoi curățați superfluul și trageți dorit, reglați adâncimea armurii și a gâtului. Principalul lucru este că umărul stoarce, lățimea pieptului și înălțimea armurii deja au.
 • Când trageți modelul poate duce la asimetric. Nu este înfricoșător, deoarece jumătate este luată pentru tăiere, în mod natural cel mai bun.
 • Dacă conduceți o bluză cu mânecile, atunci acul trece prin prrudiul produsului. Urmele vor rămâne pe hârtie și vă puteți combina frumos creionul. În același mod în care puteți face un model separat de mâneci.

Tăiere și croitorie

 1. Eliminați înainte și înapoi de la țesătura de căptușeală.
 2. Tăiați piesele pe țesătura principală și tăiați.
 3. Surgeți pe cusăturile laterale din fața spatelui și din spatele căptușelii și a țesăturii principale.
 4. Potriviți vârfurile a două țesuturi și fixați știfturile.
 5. Opriți și tăiați marginile.
 6. Scoateți și răsturnați cusăturile.

Niza

 1. Podol rochii de rochii înfășurați înăuntru, scoateți rochia și ridicați-vă, lăsând aproximativ 5 cm pentru re-rotire.
 2. După ce îmbrăcămintea sa dovedit, într-o margine nemaipomenită a marginii, ajustați interiorul, puneți-le înăuntru și a izbucnit.
 3. Pe secțiunile superioare ale rochiei au fost de asemenea așezate linia.

Pe umeri, marcați locul butoanelor de cusut și găurile de balamale. Apoi faceți buclele și trucul acoperit cu butonul principal al butoanelor.

Citește mai mult  Mobilier Velor: Caracteristici și recomandări de îngrijire

Rochie de vară Sarafan fără model

Pentru a coase un astfel de soare drăguț, modelul nu este necesar deloc și nu are nevoie să ceri nimic, astfel încât noul venit va face față rochiei. Acest model este potrivit pentru fata de orice vârstă și fizică, deoarece lățimea și lungimea se face la discreția sa.

 • Pentru a începe, trebuie să măsuram cantitatea de sâni de fată și să decidem asupra soarelui lung. Înmulțiți cu 1,5 sau 2 astfel încât pliurile frumoase formate și nu au dat în zona toracică. Lungimea este măsurată de la armhol, plus 1,5 cm este adăugat la el pentru marginea superioară și 4 cm pentru PODA NIZ.
 • Un dreptunghi sever, îl îndoiți într-o jumătate de față în interior și mergeți pe margine.
 • Faceți topul de tăiere și îndoire. Marginile pot fi tratate de o linie Zigzag.
 • Se toarnă o rochie de 5-10 rânduri printr-o linie elastică a unui zigzag, sau a ranit o gumă pe o bobină.
 • Face de la țesătură de contrast 2 curele de 90 cm lungime și tăiate în prim plan.
 • Din țesătură, că și Sundress, ia 2 benzi de 5×25 cm și doc în spate.
 • Împingeți curelele din bucle și legați-vă pe arcul.

Baptist

În timp ce foarte mici, copiii sunt curați și nevinovați și sunt foarte asemănători cu îngerii, în special în timpul unui ritual solemn, deoarece hainele albe maximizează acest efect.

Rochii baptismale au de obicei o tăietură simplă, deci sunt rapizi. Așa că procedați.

Ridicare

Faceți un model de top, folosind orice mod convenabil pentru dvs. Pe spate va fi un buton cu butoane, deci adăugați câteva centimetri pentru scânduri.

 • Scoateți detaliile din stofa de satin și de căptușeală, apoi vă coaseți spatele din fiecare chestiune.
 • Încă împreună partea de sus a atlasului și a țesăturii de căptușeală din gât, plierea lor în față. La margini nu cade, tratați-le cu un zigzag de cusătură.
 • Scoateți corsetul și mutați.

Mânecă

 • Faceți modelul manșonului și le răspândiți.
 • Severă puțin pe partea de jos și în partea de sus.
 • Scoateți 2 dungi pentru finisarea fundului manșoanelor. Lungimea lor este egală cu lungimea nasului manșonului și face ca lățimea arbitrară, având în vedere că va fi pliată în jumătate.
 • Laterale pe de o parte, apoi expuneți și vizitați de la cealaltă margine.
 • Puneți mânecile și irigați cusăturile.
 • Pe spate faceți o buclă sau o velcro.
Citește mai mult  Suede natural: Caracteristici, sfaturi pentru alegerea și îngrijirea

Fusta

Fusta va consta din 3 straturi:

 • Inferior. Din țesătura de căptușeală, selectați dreptunghiul de aceeași lățime ca fundul corsetului, dar în lungime scurt cu 5-6 cm de lungimea principală.
 • In medie. Din țesutul de satin, selectați un dreptunghi cu o lățime de două lățime a marginii inferioare a frunzei. Adică dacă partea de jos a transmisiei și a spatelui este de 46 cm, atunci lățimea dreptunghiului va fi de 92-100 cm. Faceți lungimea propriei dvs.
 • Superior. Lățimea celui de-al doilea dreptunghi va fi de 2 ori mai mult, adică 184-200 cm și face o pereche de centimetri mai scurți.

Încă fiecare dintre dreptunghiurile de pe cusătura laterală. Tendințe de top cu Zigzag, apoi livrați la dimensiunea dorită.

Toate straturile se îndoaie împreună și împingeți, apoi intrați în partea de sus.

Face o fuste îndoite.

Face flori din benzile de pânză.

Elegant

Fetele nu sunt mai mici decât adulții, motive pentru a purta o rochie elegantă. Prin urmare, propunem să coaseți un model romantic cuuffles.

Calcule

 1. Rumble superior ar trebui să închidă cusătura inferioară a nivelului următor, astfel încât detaliile de căptușeală fac două părți mai puțin de 2-4 cm din țesătura principală.
 2. La fusta se dovedește a fi volumetrică și pliată, lungimea căptușelii face mai mult de 1,5 ori, iar manevrele – în 2.
 3. Dacă volumul vârfului este de 60 cm, lungimea primului nivel al subdetului trebuie să fie de 90 cm, iar garniturile – 120 cm.
 4. Cel de-al doilea nivel și ulterior calculat, pe baza dimensiunii precedentului. Adică lungimea subclasă a celei de-a doua niveluri – 135 cm, și Ruffs – 240 cm. A treia – 202 cm pentru Subdella și 360 cm pentru bibeluri.

Dacă țesătura este densă, atunci căptușeala inferioară nu este necesară

Cusut

Top în rochie este obișnuită, atât de raving și cusându-l, face o centură.

Veți avea nevoie de o bandă de o lățime de culoare contrastantă de 13 cm și un volum lung lung al vertexului. Benzi, pliante de-a lungul jumătate, deteriorarea la partea de jos a vârfului.

În manevre, marginile inferioare tratează îndoirea îngustă, iar stratul superior la lungimea dorită.

În căptușeală, trimiteți marginile superioare. Apoi, toate detaliile se descompun pe perechi, va fi mai ușor să colectezi o rochie.

Retrăgându 1,5 cm de la marginea din spate, ca un fulger secret, va fi introdus acolo, pin pinii Ruffle.

Primul nivel de căptușire învestită partea frontală de pe Ruff si scalpului pinii, în timp ce priviți părțile laterale ei să coincidă cu marginile din spate, adică, liniuțele nu ar trebui să fie. Opriți toate straturile.

Citește mai mult  Totul despre cusăturile de suprasolicitare

Pune fermoar, glume la început și a căptușelii, în timp ce defect nu este cusut.

Pentru aspectul frumos căptușeală, scoateți-l și să detecteze foarte aproape de fermoar, folosind laba corespunzătoare.

Trimite categoria a II-. Dreptunghiuri din ambele țesături compacte în cercuri. Apoi zgomotul este lipit de căptușelii de la primul nivel, iar pe partea de sus a acesteia, a pus doua căptușeală și coase împreună.

În al treilea rând de canalizare în același mod.

Dacă doriți să ascundeți marginile netratate ale mucoasei pe linie, apoi scoateți rochia pe partea greșită și se termină la marginea. Fixarea cu ace, de a detecta partea frontală.

Rochie poate fi decorat cu flori tesatura ca centura.

Somn dungi mici și flori de formă, după ce a vizitat la centura.

Absolvire

Rochie de culoare coral cu arcul și dantelă asieta – opțiunea perfectă pentru absolvire. În plus este că aceasta poate fi în viitor pentru a purta diverse evenimente.

Partea de sus a rochiei este făcută într-un stil clasic, asa ca un model de modele existente sau de a crea o nouă. Dacă nu aveți timp pentru a crea un model, apoi încercați să rupă camasa sau partea de sus a fiicei tale, pur și simplu nu uitați să facă un element de fixare pe partea din spate.

 • Ravating detaliile, doresc umăr și cusături laterale pe corset.
 • Efectuați cusături pe mâneci și dantelă.
 • Trimite partea de sus a manșonului și introduceți-le.
 • Gâtul este tratat prin gunoi, iar apoi banda de dantelă fractură.
 • un dreptunghi severă pentru fusta. Lățimea depinde de puf de dorit, cum ar fi înălțimea, de lungimea dorită.
 • Fusta Sweep și susht. Puneți fulgerul și efectuați cusătura pe fustă.
 • Faceți o îndoire a lui Podila.

Curea cu arc

Curea poate fi cusută sau detașabilă. În orice caz, efectuați măsurători ale taliei fetei și răspândiți centura. La un capăt, intrăm în mișcare și facem o buclă pe cealaltă, dr. Lace.

Pentru arc, răspândiți 3 dungi și, de asemenea, stați dantelă. Plierea împreună două dungi, trimiteți-le a treia.

Și așa, pentru tine, am pregătit mai multe opțiuni pentru a coase rochii pentru copii. De asemenea, trebuie să jucați cu țesuturi, terminați și vă rog fiicele noastre noi haine.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: