Cum să clipească tricotaje pe mașina de cusut și ce să facă dacă nu funcționează?

Cum să clipească tricotaje pe mașina de cusut și ce să facă dacă nu funcționează?

Multe gospodine iubesc să coase lucruri diferite cu propriile mâini. Hainele tricotate sunt întotdeauna disponibile și convenabile. Uneori există o dorință de a crea ceva plăcut la atingerea de tricotaje. Dar de îndată ce începe procesul de cusut, toată starea de spirit dispare. Munca nu este pusă: filetele de filetate și cusăturile se dovedesc de rang rău.

Într-o astfel de situație, mulți se întreabă ce trebuie făcut pentru a corecta această problemă. Cu privire la această întrebare, veți primi răspunsuri nu sunt destul de inechivocale. Și ce faceți, decideți-vă singur.

De ce este imposibil să clipească materialul?

Seamstreresul se plâng adesea că nu pot coase 2 jumătăți tricotate pe mașina de cusut de uz casnic. O buclă inferioară a filetului și pauze. Despre efectuarea unei linii și a unui vorbire netedă nu merge. Și nu este nimic surprinzător, deoarece Materia nu este pur și simplu adaptată pentru a efectua astfel de operațiuni ca adaptarea tricotului. Cu toate acestea, dacă încercați, atunci puteți obține rezultatul dorit. Mai întâi trebuie să ajustați mașina pentru o muncă impecabilă.

Lubrifiați, strângeți piesele de defalcare. Aici trebuie să căutați ajutor unui profesionist. Cu toate acestea, acest lucru nu se poate face dacă ați cumpărat un model de un eșantion nou. În cele mai multe cazuri, astfel de mașini se confruntă perfect cu diferite sarcini și efectuează un număr mare de cusături diverse.

Cu toate acestea, trebuie să știți asta Pentru croitoria de tricotaje, se utilizează o mașină tricotată special, care efectuează cusătura din spate asemănătoare cu un pigtail. Profesioniștii numesc astfel de modele de specialitate îngustă, cu sezoane sau mașini pentru efectuarea unei cusături de lanț.

Dacă continuați să luați în considerare această întrebare mai departe, rețineți că cele mai bune modele de coasere a unor astfel de țesături, cum ar fi stretch și tricotaje, sunt suprasolicitări. Ele stabilește în mod necesar o șină diferențială, care are o așezare a unei cusături rapide de lanț. Nu ultimul rol în cusutul de succes al țesăturilor de întindere joacă fire și ace selectate special selectate. În cazul în care dimensiunea și calitatea acestora nu va îndeplini cerințele, atunci nu va fi capabil să-și îndeplinească sarcina chiar și pe o mașină specială.

ac grăsime sau incorect ales nu este potrivit pentru coaserea țesăturilor delicate. Doar ține cont de faptul că este imposibil să se coase pe același echipament fără o setare specială alternativ și blugi și un tricou subțire.

Ce mașină se va potrivi?

Dacă la domiciliu utilizați o mașină obișnuită de uz casnic, și în plus, acesta nu este un model modern atunci croitorie tricotaje va prezenta pentru tine o anumită dificultate. Dar, dacă se aplică în practică vârfurile needlewomen cu experiență, atunci puteți face față cu sarcina.

Citește mai mult  Caracteristici și vedere la subsol cu ​​o grămadă

Normal

Modelele moderne se pot efectua multe cusături buclat diferite. Prin urmare, atunci când se utilizează unele trucuri, puteți face coaserea tesut delicat.

Luați în considerare separat cusături care pot fi aplicate la coaserea jumatati tricotate.

 • Strach Este destul de eligibil pentru existență, dacă tu coaseți o țesătură slabă de întindere. De obicei are o grosime caracteristică.
 • Strățimea-scroafă pot fi aplicate când veți face cusătura verticală. Pentru cusăturile orizontale, această direcție este nedorită, pe măsură ce obțineți o întindere puternică. Cu toate acestea, în ultimul caz, ieșirea poate fi slăbirea presiunii labei.
 • Shov Zigzag poate chiar să facă cele mai vechi mașini. Această opțiune este cea mai potrivită pentru curățarea țesăturilor de tragere.
 • Zigzag larg (№10) oferă o extensie foarte bună, iar o astfel de cusătură nu se rupe atunci când tensionarea pânzei.
 • Dacă în mașină Există o funcție a unei linii care imită sondajul, atunci sunteți norocos. Această cusătură este considerată optimă.

Luați în considerare o altă întrebare despre motivul pentru care etapa de coasere a țesuturilor provoacă dificultăți. Problema se poate ascunde într-un ac incorect selectat. Acele ace care sunt instalate pe mașinile domestice sunt puțin potrivite pentru tricotaje de cusut. Capetele prea ascuțite ale unor astfel de copii adesea rupte de țesut tricotat. În plus, acul ascuțit atunci când există o linie într-un tricotaj, contribuie la apariția unor bucle prea mici în apropierea urechilor acului. Iar nasul navetei este aranjat astfel încât să treacă printr-o astfel de buclă, fără a interesa firul superior. Aici aveți motivul pentru apariția unor sări.

Pentru ca procesul să meargă mai bine, merită înlocuit un ac acut pentru o margine rotunjită specială. Aceste specimene sunt destinate cu coaserea țesuturilor delicate.

Acest tip de ac nu este puzzle fibrele pânzei și trece fără probleme între ele și apoi capacitatea de a crea o buclă.

Tricotat

Să presupunem că un model va fi folosit pentru munca de ac la domiciliu, care într-o oarecare măsură poate conecta jumătăți tricotate. Cu toate acestea, de înaltă calitate, astfel de cusături nu vor diferi oricum. Și dacă doriți să vă apropiați de tricotajele de cusut dintr-un punct de vedere profesional, atunci nu vă place această opțiune. Este necesar să știți că țesăturile extrem de întinse sunt stabile și acoperite nu pe mașina de cusut. Astfel de acțiuni sunt efectuate pe overlock.

Citește mai mult  Decât overlock diferă de castel și ce să aleagă?

Mașinile de cusut, care sunt numite supralucrate, pot doar să imite cusături suprasolicitate, deoarece acestea nu integrează o fermă de transmisie diferențială specială. Este acest detaliu care este baza care vă permite să evidențiați tricotaje.

Deci, putem concluziona că Cel mai mic tricotaj este rănit printr-o cusătură cu 3 fire suprasolicitată. Multe se blochează cu ușurință. Pentru tricotarea a 2-a clasa, va exista o cusătură cu 4 fir. Materialul mare poate fi cusut cu o cusătură cu 5 linii, care constă dintr-un lanț tridimensional și cusături de 3 fire au fost suprasolicitate. Cu toate acestea, nu toate supraîncărcările pot efectua cusături de înaltă calitate.

Și pentru a efectua cusături de o astfel de direcție, aveți nevoie de o mașină care va costa mai scumpe și să răspundă pe deplin la toate cerințele. Mașina cu o direcție specială va face față cu siguranță sarcina de cusut de tricotaje.

Eagle Selection

În acest moment, consumatorii oferă diferite tipuri de ace. Summiturile sau profesioniștii rămân doar pentru a face alegerea potrivită. Totul depinde de tipul mașinii de cusut. Pentru multe modele, aproape toate tipurile de ace vor fi potrivite.

Pentru acele de tricotaje trebuie să se ridice, având în vedere un număr de nuanțe.

 • Modelele care lipi de tricotaje ar trebui să fie cu un capăt rotunjit. Pentru a cumpăra ace speciale, căutați Jersey și Point Ball.
 • Acelele Ishko ar trebui să treacă cu ușurință prin cârpă. Acele pentru tricotaje sunt puțin mai mici decât cele ale unităților simple. Să coaseți țesăturile, doar acele ace și nevoia de a cumpăra.
 • Acele pentru tricotaje ar trebui să aibă mai multe caneluri (adâncituri).
 • Tijele trebuie să fie grosimea medie.
 • Dimensiunea acului trebuie să se potrivească cu balonul în care va introduce.
Citește mai mult  Cum să coaseți un tricou pentru femei: modele și clase de masterat

Fire și tensiunea lor

Mașinile de cusut de uz casnic nu funcționează bine dacă se fixează firele pentru tricotaje, și nu firele X / B obișnuite. Și astfel încât lucrarea a fost pusă, iar cusătura de pe tricotajul a fost bună, trebuie să alegeți firele potrivite și să încercați să reglați tensiunea lor. Rețineți că tricotajul trebuie să fie cusut cu ajutorul firelor elastice ale căror bază este sintetică. Ele pot cumpăra cu ușurință în magazin. Firele unice nepoliticoase și groase de bumbac nu vor crește.

Eliminați confuzia și ruperea firelor folosind ajustarea tensiunii. Cu toate acestea, dacă coaseți fire speciale, atunci aceste acțiuni nu vor avea nevoie.

Reguli de bază În mod esențial

Astfel încât țesătura de întindere și întindere pe o mașină convențională de cusut poate fi cusut ușor dacă aplicați câteva trucuri. Este chiar posibil să obțineți o cusătură elastică dreaptă, tăcut casele sale pe asistentul ei iubit. Tricotajele aproape nu apar, prin urmare, nu este necesar să îl antrenați. Pentru sarcina de a deveni efectuată, trebuie să luați în considerare regulile simple.

 • Dacă începeți cusut 2 jumătăți de tricot gros și slab de tracțiune, atunci o linie dreaptă este potrivită.
 • Pentru alte cazuri, un mod simplu nu este potrivit. Tipuri mai caprice de tricotaje sau panza stretch necesită cusături elastice, cum ar fi zigzagul. Principalul lucru este să alegeți corect firul și să alegeți tensiunea ei.

Și aici sunt câteva secrete. Unele hostesse cu experiență sunt puse sub hârtie densa de tricotaj (puteți pune ziarul). Astfel, ei „înșelătoare” procesul de coasere. Aparatul face o linie de-a lungul unei baze dens și, în același timp, clipește o cârpă delicată. Așa că se rupe mai puțin și întins. După coasere, hârtia este eliminată. Ce nu puteți spune despre garnitura marlevarului.

Cusăturile utilizează o astfel de recepție dacă nu au echipamentul necesar la îndemână.

Despre cum să coaseți tricotaje pe mașina de cusut, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: