JANOME de cusut labe mașină

JANOME de cusut labe mașină

Mașinile de cusut Janome în versiunea lor principală sunt incluse în pachetul de echipamente. De regulă, sunt incluse numai elementele de strângere de bază, necesare – Universal, Overlock. Tipurile și numirea picioarelor pentru prelucrarea decorativă, lucrarea de ac, scaunele de țesut nu sunt întotdeauna cunoscute de margini novice. Acest lucru nu este pur și simplu necesar. Ca un set de experiență, puteți cumpăra un set de picioare de mers pe jos și de overclocking, ajutând la tratarea cu atenție a marginii, faceți față cu canalizarea de țesături foarte groase.

Dificultățile pot apărea în timpul întreținerii. Cum să schimbați piciorul rolei și de ce adaptorul proprietarilor de mașini de cusut, Janome recunosc adesea în timpul muncii. În plus, dacă tehnica sprijină executarea operațiunilor mai complexe – quilting, broderie, atunci pentru aceste acțiuni se aplică dispozitive speciale, oferind poziționarea corectă și precisă a țesăturilor și a acelor.

Caracteristici și destinație

Piciorul din mașina de cusut efectuează rolul unui element presor care blochează materialul de pe suprafața patului, unde transportorul inferior este fixat. Accesoriile înlocuibile din această categorie extinde semnificativ posibilitățile de echipament standard. Cu ajutorul lor, puteți întuneca, brodați, faceți linii decorative și cusături de diferite lungimi și tipuri.

Patele speciale pentru mașina de cusut Janome sunt produse de producător în sine. Marca produce toate tipurile de componente necesare, puteți alege o opțiune pentru destinație sau tip de țesut. De exemplu, utilizați piciorul rolei atunci când lucrați cu pielea. Nu strică materialul, ajută la facilitarea promovării sale. Descrierea picioarelor de teflon indică faptul că sunt destinate pentru a coase materiale deosebit de delicate, cu ajutorul lor puteți procesa nu numai pielea, ci și vinil, nubucă, piele de căprioară.

Cum să schimbați piciorul?

Pentru a schimba laba în mașinile de cusut Janome, este nevoie să acorde o atenție la designul. În cazul în care tija are o pârghie consumatoare rapidă pentru suportul, va trebui să slăbiți șurubul de fixare cu ajutorul unei șurubelnițe. Acest lucru vă va permite să eliminați fixarea elementului de presare din priză. Dacă există o pârghie pe partea din spate a tijei, puteți elibera laba instalat. Pentru a introduce unul nou, suportul este coborât, a pus fixarea în interiorul stocului, adâncească-l până când se aude un clic.

Citește mai mult  Cum să introduceți un ac într-o mașină de cusut?

Astăzi, în mașinile JANOME cu un serviciu de transfer orizontal utilizează adaptoare 804-509-000, cu un mic decalaj, o lățime în zigzag de 5-7 mm. Marcarea adaptoare 611-510-000 sunt utilizate într-o tehnică cu un dispozitiv de transfer vertical, acesta poate fi ușor introdusă în ea și o rolă, și un picior overlocked. În modelele de tip vechi pentru utilizarea componentelor din noile seturi, este necesar acest articol.

Cu aceasta, puteți adapta tehnica oricărui an de eliberare pentru a fi utilizate cu picioarele moderne.

Prezentare generală a principalelor opțiuni

Există zeci de tipuri de labe destinate funcționării cu mașini de cusut JANOME. Obiectele principale sunt doar aproximativ 20 dintre ele. Restul accesoriilor au o specializare mai îngustă. Achiziția lor se face separat, luând în considerare complexitatea sarcinilor și tipului de mașină.

Este de remarcat în detaliu descrierea opțiunilor comune în detaliu.

 • universal. Vine cu absolut toate modelele de mașini de cusut Janome. Pe peretele lateral de pe dreapta există un buton special negru, oferind fixarea piciorului în poziția dorită, atunci când se lucrează cu țesuturi grele. Pe talpa elementului de presare există o fantă centrală pentru simplificarea maximă de lucru cu o cârpă, locația sa mai precisă. labe universale JANOME sunt disponibile într-o versiune separată pentru mașini cu un transfer pe orizontală și verticală, sub diferite latime zigzag.

 • Broderie. Introduce configurația de bază a aproape toate mașinile JANOME. labe de broderie au o formă specială, ajutor asigură poziționarea corectă a acului pe materialul textil. Mutați din plastic transparent.

 • transportor. Acest element este numit, de asemenea, transportorul superior. Acesta este utilizat pentru a controla cu precizie straturile țesăturii atunci când aceasta a pliere în mod repetat. De asemenea, folosind partea de sus pe banda rulanta puteți coase diferite opțiuni pentru materiale delicate – tricotaje, vinil, piele artificiala. labe Swinging sunt completate suplimentar.

La selectarea, trebuie să acorde o atenție la compatibilitatea model de mașină de cusut cu accesorii.

 • haple. Necesitatea de a lucra cu finit sau manual făcută de o bandă de materie pentru decuparea muchiilor. Este, de asemenea, numit „melcul“ pentru o formă specială de îndoire care realizează formarea de Kant în mod automat. Cu ajutorul unor astfel de produse, sunt tratate pentru copii și tricotaje lenjerie, alte vrac sau foarte țesături de întindere.
Citește mai mult  Fabric Barbie: Caracteristici și compoziție, Reguli de selecție

 • Overlock. Un raft special pentru o linie SupraLumină ajută delicat proces marginile medii și țesuturi de înaltă densitate. Astfel de elemente de prindere sunt necesare pentru a lucra cu materiale în vrac. Cu ajutorul lor bine Tweed hedate, in, gabardina, în cazul în care aveți nevoie pentru a evita materie de îndoire.

La alegerea este necesar să se ia în considerare tipul de transfer – lățimea liniei în zigzag depinde de ea.

 • balon. Picior cu un limitator ajuta la furnizarea de țesut flexiune pe lățimea dorită. Astfel de accesorii pentru mașini de cusut sunt fabricate cu diferite lățime a părții de lucru. Indiferent de flexiune vine automat.

 • Tricotat. footswear speciale pentru tricotaje de cusut sau materiale subțiri este echipat cu un element suplimentar pentru fraude tesatura. Acest lucru previne încrețirea, aspectul de asamblare nedorite.

La selectarea tipului de transfer și lățimea zigzag este luată în considerare.

 • Roller. Acestea sunt picioare specializate pentru lucrul cu materiale din piele. Produs special cu role în cazul facilitează promovarea materialelor groase sau mai multe straturi. Cuplul crește, pielea se deplasează cu mai puțin efort. Roller labă este uneori înlocuit cu Teflon Analogii.

picioare suplimentare

În plus față de principalele picioare, pot fi utilizate suplimentare necesare mașinilor de cusut JANOME pentru a efectua operațiuni specifice. Printre cele mai populare puteți aloca următoarele opțiuni.

 • Pentru fulgere secrete. Structura de prindere în acest caz are o canelură specială, care este plasat piesele dințate ale dispozitivului de fixare.

 • Pentru linia secretă. Cu acesta, puteți termina țesutul. În modelul există un ghid care oferă o linie netedă.

 • Pentru cablul de cusut. Se întâmplă single, duble, triple. Asigură fixare sigură de cordon decorativ pe o suprafață textilă.

 • pentru butoane. Adecvat pentru lucrul cu closhes cu locația gaura paralelă. Pentru a-l utiliza, trebuie să o linie în zig-zag, instalați o placă de conductă sau opriți transportorul inferior.

 • Pentru carte și franjuri. Acesta este un dispozitiv special, în scopul de a forma bijuterii speciale pe țesutul de fire alungite.
Citește mai mult  Ranfors: descriere, compoziție, avantaje și dezavantaje

Seturi de labe

Printre seturi utile pentru seamstas în lucrul cu mașini de cusut Janome, un set de 2 labe ar trebui să fie selectate pentru formarea de feed-uri pe tesatura. Cu ajutorul lor, puteți face cu ușurință elementele decorative necesare pe tesatura. Toppere (5 sau 7), sunt formate în mod automat, de cusut se realizează dublu ac.

Set de labe de mers pe jos Necesitatea de a lucra cu piele, vinil, dermatitin. Cu acesta, puteți efectua Croitorie industrială individuală de articole din piele, pantofi.

Set de labe overlocking. Este necesar pentru procesarea materialelor de diferite grosimi. Ajută la overclocking cusatura lanț imita pe marginea materialului.

Set pentru ață de cusut șirag de mărgele. Astfel de labe folosesc croitorese profesionale. Kit-ul include opțiuni cu caneluri de diferite dimensiuni, sub orice diametru al decorului.

Reguli de alegere

Pentru utilizarea piciorului pentru mașina de cusut Janome, este necesar să se ia o accesorii grave, de la bun început pentru a selecta alegerea accesoriilor potrivite. Printre reguli importante, este necesar să se ia în considerare următoarele.

 1. Atenție la configurația de bază. De obicei, Janome nu salvează pe echipamentul mașinilor sale de cusut, dar opțiuni pentru lucrul cu materiale decorative, va trebui să achiziționeze în plus.
 2. Dacă nu aveți de gând să lucreze cu piele, vinil, atunci se poate face fără a utiliza picioare de mers pe jos. Ele sunt necesare doar pentru a lucra cu materiale, complexe de promovare. Când alegeți, merită să luați în considerare compatibilitatea elementului cu un anumit model de tehnologie, precum și tipul de adaptor – scăzut sau ridicat.
 3. Alegerea între seturi și pașii individuali trebuie să vă concentrați asupra activității părții. Uneori, achiziționarea unui set mare este pur și simplu folositoare.
 4. La selectarea componentelor, este mai bine să oferiți preferință accesoriilor de marcă Janome. Acestea vor oferi cea mai bună compatibilitate cu mașinile de brand.

În urma acestor reguli, puteți găsi picioarele potrivite pentru utilizarea cu mașinile de cusut Janome, extind semnificativ capacitățile acestui echipament în lucrare.

Despre ce labe pentru mașina de cusut sunt într-adevăr necesare, puteți afla mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: