Microatin: Ce este acest material, compoziție și aplicare

Microatin: Ce este acest material, compoziție și aplicare

În secolul XXI, știința nu sa oprit deloc, dar continuă să servească atât nevoile crescânde de calitate a standardelor de viață și a creșterii economice. Una dintre dovezile de mai sus a fost recent apariția pe piață pentru produsele microatina. Anterior, toți iubitorii de lenjerie de pat luminos și ieftină s-au familiarizat cu noutatea.

Faptul este că această țesătură modernă are o capacitate excelentă de a păstra saturația culorilor pentru o lungă perioadă de timp. Chiar și o cantitate mare de stiluri nu este capabilă să strică acest efect, dar pentru aceasta trebuie să respectați condiții simple atunci când utilizați mașini de spălat.

Cum să aveți grijă de microsatină

Condiția principală pentru îngrijirea acestui produs nou este de a evita temperaturile ridicate la spălare. Producătorii de țesături recomandă să adere la 40 de grade.

În plus, nu se recomandă utilizarea modurilor de presiune intensivă, alegerea celor mai moi condiții. Și, de asemenea, nu folosiți albire, ceea ce poate deteriora nu numai desenul, ci și țesutul ca întreg.

O altă condiție a spălării corecte este alegerea revoluțiilor reduse ale mașinii de spălat. Aceasta va proteja țesutul de suprasarcină și va evita micro-tălpile fibrelor, în special naturale, care sunt incluse în microsatină.

Ceea ce distinge tesatura

A devenit foarte popular să folosiți amprentele 3D pe astfel de lenjerie de pat. Caracteristicile țesăturii dau designerilor Oportunități ample de utilizare în proiectarea desenelor de volum, care atrage o gamă largă de consumatori. Arata astfel de picturi si foarte frumoase si eficiente.

Citește mai mult  mașini de cusut marca de familie

În plus față de plusurile de mai sus ale microartinei, este necesar să se evidențieze similitudinea cu flushul. Materialul nu contează, ci ca alunecare, amintirea mișcării apei. Datorită acestui fapt, când se utilizează lenjeria de pat, dormitorul dobândește umbra nobilimii și eleganței.

Compoziția materialului

Astfel de proprietăți minunate ale materialului se datorează compoziției sale. Țesătura este de obicei formată din două panouri. Unul dintre ele este natural, iar al doilea sintetic.

Cel mai comun este combinația de 60 cu 40%. Desigur, cu cât conținutul de fibre naturale, sentimente mai placute va livra proprietarului, mai ales dacă este vorba de lenjerie de pat.

Dar componentele sintetice au avantajele lor incontestabile, dintre care principalele sunt durabilitatea și disponibilitatea acestora pentru prețul.

După cum știți, va exista un cumpărător pentru fiecare produs, prin urmare, produsele cu informații despre 100% compus din poliester se găsesc pe piață. Această formulă sintetică se caracterizează printr-o urgență atât de supraviețuire desen și țesutul în sine. Desigur, ea va încânta și costul. Dar despre sentimentul de moliciune și sensibilitate, probabil, acest lucru nu va fi atât de imposibil.

Cea mai buna alegere

Un element deosebit de interesant, printre fibrele sintetice este considerat a fi vascoza. Ea are o capacitate uimitoare de a sări peste aer cum ar fi țesături naturale. Acesta este motivul pentru alegerea compoziției cu utilizarea unor astfel de synthetics va fi cel mai mare succes.

O astfel de microstine are o privire strălucitoare și are netezime, care va aduce confort în procesul de utilizare.

Apropo, această opțiune combinații de fibre sunt foarte ușor, astfel încât atunci când atingând cu corpul aduce un sentiment de neuitat de tandrețe, care este inferior, probabil, doar Shelka. Dar, în confruntarea de preț, Microsatin conduce în mod necondiționat.

Recenzii

Nici o estimare produs mai bun decât testul său practică. Aici ar trebui să acorde o atenție la feedback-ul consumatorilor.

Citește mai mult  Ce arată ca un țesut și unde se aplică?

Unii vorbesc despre materiale de slabă calitate și dezamăgire observă inconsecvența acestui indicator la nivelul așteptărilor lor. Acest lucru se datorează instabilității vopselelor pe țesătură și rigiditatea lenjerie de pat.

Alții, dimpotrivă, nota acuratețea calității și durabilității, principalul, disponibilitatea impresionant de kituri dormitor. Utilizați mai ales caracteristicile bune ale produsului cu ajutorul bumbacului. Astfel de seturi sunt rareori criticate.

Consiliul Universal va fi alegerea proporției cu traducerea către componente naturale, prezența căreia în material ar trebui să depășească 50%.

Mai multe despre Satina veți învăța prin căutarea la următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: