Totul despre bobine pentru mașini de cusut

Totul despre bobine pentru mașini de cusut

Mașina de cusut constă dintr-un număr mare de detalii diferite, dintre care fiecare este responsabil pentru un anumit proces. Printre ei merită remarcat un detaliu atât de important ca un bobină. Fără aceasta, lucrarea valabilă a mașinii de cusut este imposibilă.

Dispozitiv

Bobina pentru mașina de cusut este o bobină mică, din care diametrul este în intervalul de 2,5 centimetri. Este proiectat să vâneze firul. Bobina însăși este plasată într-un capac Bobby, pe care mulți îl numesc în mod eronat se numește Bobbin. Foarte adesea este cauza diferitelor defalcări. Prin urmare, zidurile capacului trebuie să fie destul de netede și netede, fără chipsuri, astfel încât bobina dinăuntru a fost capabilă să se rotească foarte ușor.

Mulți specialiști pentru mașini de lucru mai bune pe fundul unui astfel de capac sunt așezate de o garnitură specială făcută din hârtie de lână subțire. Acest lucru se face astfel încât bobina să se poată mișca mai ușor și să nu roți firul.

Capacul bobinei este alcătuit dintr-o arcuri de placă, un zăvor mic, carcasă, un șurub mic, precum și degetul de reglare. Capacul cu bobină este instalat în suport.

Principiul de funcționare

Un astfel de dispozitiv mic, ca un bobină, este de mare importanță în mașina de cusut. Ea este responsabilă pentru linia de calitate. În cazul în care firul de pe bobină este înfășurat manual, cusătura se poate dovedi a fi neuniformă.

Lucrarea Bobbin este următoarea. Firul care vine de sus, captează firul de fund. Acest lucru se face cu întoarcerea completă a navetei. Apoi trece o bobină, precum și ambele fire, printr-o buclă, rezultând o cusătură.

Vizualizări

Există două tipuri de explozii, fiecare dintre acestea având avantajele și dezavantajele. Unele sunt făcute din metal, în timp ce altele din materiale plastice.

  • Bobile metalice Cel mai des folosit pentru masini de cusut industriale. La urma urmei, sarcinile din fabrici sunt prea mari, și piese realizate din materiale plastice, acestea pur și simplu nu pot rezista. În plus, există un tâlhar bobbies dintr-un solid mult, iar timpul serviciului lor este mai lungă.

  • Materiale plastice bobinele Cel mai des folosit pentru mașinile de uz casnic. Ele cântăresc mult mai puțin. Unele dintre ele sunt transparente, ceea ce permite cusături pentru a controla cantitatea firului rămas. În plus, plasticul se deplasează de-a lungul bobinei capacul mult mai ușor. Un alt avantaj este preț scăzut. Cu toate acestea, bobina de plastic are mai multe dezavantaje, printre care este demn de remarcat apariția pe ea un borcan, ca urmare a ascunde un ac. Aceasta conduce la faptul că firul incepe sa se. În plus, durata de viață a unor astfel de explozii nu este foarte lung.

Cum de a alege?

În primul rând, atunci când cumpărați un bobină, trebuie să vă acordați atenție că nu există jetoane pe ea, iar suprafața sa a fost netedă. Deși verificați vizual parametrii, vor fi dificil, atunci trebuie să luați un bătrân cu tine la magazin. În caz contrar, este posibil să nu vină la mașina de cusut. În plus, trebuie să verificați bobina la locul de muncă în magazin.

În cazul în care bobina este cumpărată pentru a lucra acasă, puteți achiziționa un model de plastic. Dar profesioniștii ar trebui să-și îndrepte atenția asupra produselor din metal.

Cum se fixează, lipiți și configurați?

Sosamii frumoase trebuie să fie familiarizați cu Azami care lucrează cu o mașină clasică de cusut. Este necesar să învățați nu numai să introduceți o bobină într-o navetă, ci și să alimentați firul. Cu toate acestea, mai întâi este necesar să se acopere corect bobina. Pentru a face acest lucru, trebuie să instalați o bobină cu fire pe suport, situată în partea de sus. Este necesar să o faceți astfel încât firul să fie umplut cu el în sens invers acelor de ceasornic.

Apoi, trebuie să trageți firul și să-l rotiți prin intermediul staniu, apoi fixați capătul firului chiar pe bobină. Trebuie să întoarceți firul de mai multe ori astfel încât să fie bine fixat. După aceasta, bobina trebuie să fie instalată pe un știft special. Apoi, trebuie să fie mutat în partea dreaptă, astfel încât să puteți fixa bobina pentru înfășurarea firului. În acest moment, este necesar să sune un clic care indică faptul că bobina a devenit locul potrivit.

Pentru a lansa procesul de înfășurare pe bobină, trebuie să faceți clic pe pedala de mașini de cusut sau pe butonul dorit dacă este. După viteza multiplă, puteți opri pedala și tăiați capătul firului dacă se lipeste din gaură.

Atunci trebuie să continuați să înfășurați. Când bobina va fi complet rană, procesul se poate opri automat sau va fi necesar să se oprească. După aceasta, bobina trebuie îndepărtată din știft, iar blocarea este pusă în aceeași poziție. Firul care merge de la bobină până la bobină, trebuie să fii tăiat astfel încât lungimea sa să fie în decurs de 8-9 centimetri.

După aceea, puteți începe să realimentați firele care merg de sus. Pentru a face acest lucru, trebuie să instalați bobina pe PIN, amplasată în partea dreaptă superioară a mașinii de cusut. Atunci trebuie să deschideți un fir din ea și să o întindeți prin Nitenastru, după care este în jos. Următorul fir trebuie să fie întins prin al doilea Niteenser direct în mașina de cusut. Lungimea firului de coadă trebuie să fie de cel puțin 12 centimetri. După aceea, ar trebui să se facă sub laba dispozitivului de cusut.

Când firul superior este umplut, acesta va rămâne numai la firul care merge mai jos. Pentru a face acest lucru, este necesar să scoateți complet capacul de pe dispozitivul de transfer, care este corect sub el. Arată că ar trebui să fie fără prea mult efort. Dacă nu funcționează, trebuie să vă uitați în instrucțiunile cum să o puneți în aplicare.

În unele modele de mașini de cusut, există un alt capac care protejează naveta. De asemenea, ar trebui eliminat. După aceea, trebuie să introduceți o bobină într-o navetă, care este situată chiar sub ac.

Înainte de aceasta, este necesar să se vânt de la el 12 centimetri de fire. O astfel de lungime va fi necesară pentru a ridica și trage firul în partea superioară cu firul de sus.

După introducerea bobinei, trebuie să trageți dreapta coada de fir. În cazul în care totul se face corect, bobina se va deplasa într-o navetă fără dificultate. După aceea, este necesar să închideți capacul.

Cu ajutorul unui volant, care este situat în partea dreaptă a dispozitivului de cusut, trebuie să trageți firul la etaj. Trebuie să fie verificată de mai multe ori, în mișcare spre dvs. În același timp, marginea firului superior trebuie să fie coezibilă cu mâna stângă. Este necesar să faceți acest lucru până când firul superior se va extinde complet mai mic.

În cazul în care nu sa întâmplat să pună un fir, trebuie să verificați din nou compartimentul, unde este naveta. Este necesar să vă asigurați că firul se mișcă destul de ușor. Dacă se mișcă cu dificultate, poate însemna că un număr mare de fire sunt înfășurate pe bobină. În acest caz, este mai bine să eliminați tot excesul și apoi să încercați să trageți firul încă o dată.

Depanare

Sunt luate în considerare cele mai tipice defecțiuni din lucrarea mașinii de cusut:

  • Thread Sus sau de jos+
  • Treceți în linia care apare ca urmare a instalării firelor de calitate scăzută+
  • Cusătură de buclă.

Pauza firului provenind de sus poate rezulta din faptul că izvoarele bobinei ușor slăbite. Pentru a remedia această problemă, trebuie să fie fie să strângeți sau să cumpărați un nou capac. În plus, o astfel de defecțiune poate apărea ca rezultat al realimentării necorespunzătoare. În acest caz, este suficient doar pentru a trage firul și pentru a face realimentarea corectă.

Partea inferioară a firelor inferioare apare cel mai adesea ca urmare a utilizării bobinei inadecvate pentru această mașină de cusut. În acest caz, trebuie să cumpărați o parte potrivită. În plus, stânca firului poate apărea ca urmare a faptului că șurubul de pe capacul bobinei este prea. În acest caz, el captează firul de jos și lasă-o. Este încă mai simplu: șurubul trebuie strâns cu o șurubelniță.

Dacă firul este incorect înfășurat pe bobină, buclele vor apărea în partea de jos. Pentru a corecta problema, trebuie să schimbați bobina sau pur și simplu o derulați într-un mod nou.

Foarte des puteți vedea că buclele de linie. Acest lucru poate apărea ca urmare a faptului că sub placă capacul a căzut resturi de fire, bucăți de murdărie sau doar. În acest caz, va fi necesar să curățați dispozitivul, precum și să ajustați tensiunea firului.

În plus față de evitarea defalcărilor, trebuie să se efectueze o inspecție profilactică periodică. Se compune în mașini de curățat.

Puteți face acest lucru cu o perie specială care vine cu o mașină de cusut. Dacă nu este, atunci puteți cumpăra în magazinul său special sau comanda prin Internet. Cu ajutorul periei, puteți ajunge la cele mai greu accesibile locuri și puteți elimina resturile de murdărie sau filamente.

În plus, înainte de a lucra, este necesar să verificați bobina pentru prezența chipsurilor, astfel încât în ​​timpul coaserii liniei sa dovedit a fi netedă și firul nu sa descompus. În mod ideal, ar trebui să fie netedă și netedă. Dacă nu leneș și faceți astfel de inspecții preventive în mod regulat, puteți evita defalcările.

Însumând, putem spune asta Un astfel de aspect mic și neîntrerupt la primul ochi, ca o bobină, pentru buna funcționare a mașinii de cusut poate fi foarte important. La urma urmei, fără ea, fără sudură nu va fi capabil să facă o singură cusătură. De aceea Este foarte important atunci când l cumpere pentru a alege opțiunea perfectă pentru mașină de cusut.

Ceea ce urmează este prezentat bobinele de asamblare de la mașina de cusut.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: