Cum să alegeți Blonda Color Hair?

Cum să alegeți Blonda Color Hair?

Doamna cu părul ușor rar rămâne fără atenția oamenilor, mai ales dacă coafura ei, pe lângă o umbră frumoasă, are o strălucire groasă sănătoasă. Blonda naturală se întâlnește rar, totuși un număr mare de femei vopsesc părul în miere, căpșuni, nuanțe de cenușă, care doresc să se alăture rândurilor de blonde.

De mult timp, omenirea a fost cunoscută două tonuri „blonde” – galben otrăvitor și platină. Acum, diversitatea coloranților și a tehnicilor de colorare permit combinarea de la 2 la 7 nuanțe pe o coafură și faceți tonifierea individuală a firelor. Cum să alegeți dreptul nu potrivite pentru a deveni o blondă?

Caracteristici de culoare

Nici o altă nuanță nu va face imaginea atât de fragilă și atractivă ca o blondă. Cu toate acestea, dacă femeia nu este proprietarul catenei de culoarea laptelui coapte din natură, atunci va trebui să le pictați. Acest lucru are avantajele și dezavantajele sale.

Există destul de multe avantaje.

  • Întinerirea vizuală. Nuanțele luminoase ale părului distrage atenția de la deficiențele pielii pe față.
  • Opțiuni de culoare Mare set, Ca și producătorii. Probabilitatea ca nu există nici o umbra – zero.
  • Nuanțe ușoare Mult mai eficient ascunde părul gri decât tonurile de vopsea întunecată și roșie.

  • Nu neapărat păr de lumină radical, Dacă nu există încredere că va fi în față. Puteți începe cu fire la fața, „Ombre” – culorile de întindere de la întuneric la lumină sau luminând pe câteva tonuri.
  • În funcție de culoarea pielii și a tonului pielii Puteți picta firele atât în ​​nuanțe reci, cât și în cald. A apărut recent „căpșuni”, „caramel” și „liliac” de blondă vor face o imagine mai îndrăzneață.
  • Folosind câteva nuanțe de blond Într-o tunsoare, crește vizual volumul și scurgerea părului pare mai densă și luxuriantă.

Nu face colorare și fără minusuri. Cel mai de bază este efectul negativ al cultivării substanțelor pe păr și structura acestora. Amoniacul care conține clarificatoare dăunează buclelor, făcându-le cu incolor și uscat și, ca rezultat, fragil și plictisitor. Dacă vă luminezi în mod constant părul folosind coloranți care conțin amoniac, părul va fi foarte rănit și va arăta ca o urină.

Nuanțe calde și reci

Fiecare companie cosmetică care produce vopsea de păr are propriile lor nume pentru tonuri. Diviziunea generală Astfel: gamma caldă și rece. Cum să înțelegeți care paletă aparține umbra selectată? Sfat este: culorile aparținând gamei calde sunt cel mai adesea indicate de cuvintele: miere, căpșuni sau blonda nisipului, precum și toate nuanțele de aur. În ceea ce privește tonurile reci, este de obicei platină, argint, cenușă, bej și nume similare.

Nuanțele ambilor gampi pot face o doamnă și îi strică aspectul, Dacă nu armonizează cu pielea, ochii și modul selectat. Prin urmare, înainte de a continua culoarea părului, puteți „încercați” a plăcut tonul pe un program de calculator sau în aplicația de pe telefon și să vedeți dacă va fi potrivit. De asemenea, vă puteți consulta cu un specialist în colorare sau cu culoarea dvs. master, pentru a ridica nuanța potrivită.

Cum arată tonuri întunecate?

Blondes întuneric – nu există nici un absurd absurd, dar categoria de tinere Lady cu păr blond este ușor mai saturat. De exemplu, blonda nu este altceva decât o blondă întunecată. Poate fi atât rece, cât și caldă, dar prima se întâlnește mai des. Blondă este opțiunea perfectă pentru înțelegere dacă doriți să fiți o blondă și să vă lumineze părul în continuare sau va fi vopsea mai strălucitoare.

La cald blonde întunecate pot fi atribuite doamnelor, pictura părului în tonuri de miere. De regulă, aceste fire sunt situate la granița cu roșu, dar au o culoare mai puțin saturată. Această declarație este corectă atât pentru blondele nisipoase, adesea rădăcinile buclelor lor sunt tonifiate mai strâns și diferă în culori din vârfuri.

California Colorarea cu efectul părului ars din soare este neobișnuit de populară cu naturalitatea sa. În ciuda faptului că rădăcinile în același timp sunt întunecate (datorită acestui fapt, părul nu se uită la „blondă curată”, îngrijirea firelor tonifiate ar trebui să fie mai amănunțită decât în ​​spatele buclelor clarificate monofonice. Dreapta, rădăcinile pierd o tranziție îngrijită, „întinzând” de la întuneric la lumină, iar colorarea din California se transformă în părul necorespunzător.

Coffee de culoare închisă Blond – una dintre cele mai naturale culori de palete. Poate fi atât caldă – cu un ton de „cappuccino” și chiar de ciocolată și la grădini reci. Un alt mod de a vopsi – blonda „murdară”. În ciuda unui nume atât de nefavorabil, în esență este părul de cenușă sau cenușă, suplimentat cu fire ușoare. Efectul buclelor arse arată frumos atât pe o tunsoare scurtă, cât și pe jumătate de inimă sau lungă.

Selectați umbra în funcție de tonul pielii

Alegerea unei culori pentru buclele dvs., trebuie să fiți ghidați nu numai de dorință, ci și de culoarea proprie. În funcție de faptul că femeia „iarnă” sau „primăvara” ar trebui să fie pictată părul în acelea sau alte tonuri. Deci, „toamna” cu un ton cald al pielii și pistrui se vor potrivi nuanțele de bronz și cupru, complet răul părului nedorit. Firele de miere vor arăta, de asemenea, bine și oricare dintre subspecii. Poate fi de miere-blondă, miere-maro sau chiar bucle de miere.

Nu mai puțin interesant tonul așa-numitului blondă venețiană care are un subton roșu. Mai multe astfel de culori sunt numite Tizian, deoarece a fost Titian care a folosit o vopsea similară în picturile sale. Tonurile reci sunt potrivite cu frumusețile din piele de porțelan: platină sau argint. Nu se uită mai puțin eficient la ele și nuanțele de cenușă, evidențiind pielea.

Platinum Blonde Permite numai pentru a fi etichetat cu caracteristicile corecte ale feței. Și mai bine dacă culoarea lor originală a părului nu va fi mai închisă. Platinum este una dintre cele mai dificile în obținerea și lăsarea de nuanțe și, părul mai întunecat ar trebui să fie pictat în ea, cu atât mai puțin prezice rezultatul. Tonul de platină nu își asumă nici măcar un indiciu de îngălbenire, deci este mai bine să alegeți fetele cu părul roșu sau brunet.

În ceea ce privește o astfel de modă acum perla blondă, se poate face cald și rece, alegerea subtonului adecvat: cenușă sau aur. Particularitatea tonifiei de perle este că el înmoaie trăsăturile feței, subliniind-le și are un efect vizual de întinerire.

Foarte asemănătoare cu impresia de perla perla blondă. El, de asemenea, vizual „aruncă” de mai mulți ani, pielea ușor „Photoshopit” din cauza unei luminiscențe speciale care apar în părul tonificat în acest fel. Placa de bază nu conține deloc un pigment galben, arată foarte nobil și, care este important, creează iluzia volumului părului și a plămânilor semnificativi.

Bej Blonde este ideal pentru fete cu culoarea „Vara”, El înmoaie imaginea și îl face sofisticat, rafinat. Cu toate acestea, dacă alegeți bej, ar trebui să fiți pregătiți pentru o luptă constantă cu galbenul, care este adesea atât de rău pentru a ascuți pe firele tonine. Aceasta nu este doar o colorare sistematică, ci și un sistem întreg de îngrijire a părului constând în utilizarea unui șampon special împotriva galben, balsamului, măștilor și a serului adecvat. Ca și în orice alt caz, este mai bine să utilizați o serie de îngrijire de la un producător.

Buclele de nisip au doar o lovitură galbenă, în timp ce pot varia atât în ​​intervalul rece, cât și în cald. Depinde de ce componența este mai mult – cenușă sau aur. Ea face ca reprezentanții de nisip blond, potriviți pentru toate plantele de culoare fără excepție. Cu toate acestea, pictura părului în „nisip” nu ar trebui să fie luată cu machiaj strălucitor, altfel există riscul de a cădea în vulgaritate.

Culoare de grâu blondă Rides – multe vânătoare de modnice, Și cel rău care numește acest ton prin promovare. Nu este nimic simplu în el, dimpotrivă, buclele de grâu arată într-adevăr în mod natural și de la ea mult mai valoroase, mai ales pe doamnele cu pielea ușoară și ochi gri, albastru sau gri-albastru.

Blonde de căpșuni – Cuvânt relativ nou în colorare și păr de tonifiere, Cu toate acestea, pe termen scurt „căpșuni” dobândesc o popularitate nebună în rândul fetelor care încearcă să fie „în tendință” și „pe stil”. După cum rezultă din nume, blonda de căpșuni are un subtone roz (și, în unele cazuri și sincer roz). Doamnelor de afaceri care doresc să ridică în totul, o astfel de colorare îndrăzneață nu este greu necesară pentru experimentatorii morali, dar tineri care iubesc toate băncile riguroase și non-bănci vor fi încântați. În ceea ce privește culoarea culorii, atunci cele mai „căpșuni” se va potrivi cu „primăvara”.

Dar reprezentanții materialelor de culoare rece („vara” și „iarnă”) nu ar trebui să fie supărați: pot purta și o blondă cu subcaturi roz. Cu toate acestea, aceasta nu va fi o „căpșună”, ci un cuarț roz pe o frunză de cenușă. Nu pare mai puțin adecvată și eficientă. Multe vedete de la Hollywood au reușit deja să o aprecieze. Pink Quartz merge mai ales la fete cu ochi întunecați și piele ușoară.

Cum să ridici ochiul?

Hotărând cu o umbră de blondă, care beneficiază de piele, ar trebui să se gândească la faptul că el a armonizat cu culoarea ochilor, făcându-i mai luminoase și mai vizibile. Fetele de vagoane ale fetelor merg atât de nuante întunecate de blondă, cât și miere, auriu sau bej. Oricare dintre ei va face culoarea ochilor mai adânc și bogată.

Doamnelor cu ochii luminoși cu umbra de piele corespunzătoare vor merge platină. Caramel blonda poate, de asemenea, să-și forțeze ochii la păpușă. Venetian și roșcată de miere – ceea ce este ideal pentru Charnitsa cu ochii verzi.

Cu toate acestea, Blonda Pearl sau Pearl va face acești îngeri de la ei, subliniind luminozitatea ochilor de smarald. O blondă de căpșuni este potrivită pentru ochii verzi, totuși, aici ar trebui să fie atentă cu saturația de trandafiri.

Atunci când alegeți o umbră, este necesar să luați în considerare nu numai culoarea pielii, ochiului, ci și imaginea în sine – Și cel care este și cel pe care doriți să îl obțineți. Intenționează să picteze luminos sau, dimpotrivă, să susțină imaginea „Naturel”? Există o dorință de a lua un păr sau de a le crește? Fata de a petrece timp (și finanțe) pentru îngrijire constantă pentru firele vopsite? Cum se va îmbrăca? Înainte de a sta într-un scaun la maestru pe culoarea părului, trebuie să răspundeți la aceste întrebări pentru a reprezenta acest rezultat, care așteaptă după vizitarea salonului de înfrumusețare.

Vezi mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: