Coat-Kimono

Coat-Kimono

Elegant japoneză Outerwear

Coat-kimono, a făcut într-un stil sofisticat si armonios japonez, a câștigat popularitate frenetică în Rusia. Acest model original al îmbrăcăminte exterioară poate fi purtat nu numai în toamna sau primăvara, dar, de asemenea, se răcească în timpul iernii. Pentru Fashionistas Rusia, stratul-Kimono a deschis un designer talentat din America – podeaua va lua-o, dupa ce produse au obtinut rapid popularitate de invidiat datorita capacitatea uimitoare de a sublinia eleganta si harul figurii feminine.

Fashionii s-au îndrăgostit de straturile de lumină și aerul în stil japonez, as, punând pe haine superioare și adăugându-l la diferite accesorii și pantofi adecvați, puteți crea o imagine unică și feminină!

Proprietăți Coat Kimono

Kimono strat este fabricat din materiale naturale de înaltă calitate, cum ar fi cașmirul sau lână 100%. Silueta în formă de T accentuează în mod uimitor figura, face vizual talia cu un volum mai îngust și volumul pieptului. Coaturile originale și elegante cu un miros în stilul țării de soare în creștere posedă mâneci neobișnuite largi și tăiere liberă. Nu interferează cu realizarea vizuală a figurii mai subțire.

De asemenea, Kimono diferă de cele mai multe modele neobișnuite de lipsa de ciocniri, butoane, fulgere sau clapă. Colariile elegante, flirtele și liniile feminine ale țesăturilor pliabile sub cureaua de pe talie fac ușor să creeze o imagine destul de luminoasă și la modă, care va atrage cu siguranță atenția cunoscătorilor de îmbrăcăminte de modă reală.

Cine are nevoie să cumpere un strat Kimono?

Modelele neobișnuite și elegante, modelele Kimono sunt perfecte pentru toate tipurile de cifre, datorită capacității remarcabile de a ascunde dezavantajele și de a sublinia demnitatea. Acest tip de îmbrăcăminte de exterior va fi deosebit de elegantă și privită armonios la vârfurile cu o talie subțire și margele ușor largi. Datorită structurii la modă a gulerului în haina-kimono, gâtul va părea mai mult și elegant.

Citește mai mult  Strat de blană de la lup

Cu ceea ce trebuie combinat?

Coat de stil japonez – Kimono cu sau fără ele combinate cu multe tipuri de îmbrăcăminte și vă permite să creați o imagine luminoasă și memorabilă. Sub aceste haine superioare puteți purta:

 • Pulovere calde și broaștele cu un gât înalt sau obișnuit+
 • Pulovere singulare și bluze sub stratul placat Kimono+
 • Motoarele de la șoareci cu fuste drepte și scurte+
 • Clasic creion tricouri și fuste+
 • Casual, cocktail sau rochii de seară+
 • Coffs în combinație cu blugi clasici sau înguste, jambiere, jambiere și slab+
 • Bluze feminine din țesături curgătoare și fuste de diferite tăieri.

Pentru a crea o imagine de afaceri, merită să luați o cămașă clasică sau o bluză și să o completați la fusta care în combinație cu un strat de kimono va arăta foarte luminos și elegant.

Rochii de fisuri de seară și bluze festive cu fuste în combinație cu hainele superioare în stil japonez vor da o doamnă de încredere și să facă imaginea ei nu numai elegantă, dar destul de sexy.

Haine casual, decorate cu haina de kimono, dobândește un fel special, iar orice modă într-un astfel de costum va arăta original, chiar dacă blugi și pulovere obișnuite vor fi puse pe ea.

Accesorii elegante

Pentru ca imaginea doamnei elegante și elegante să fie în mod special la modă și memorabilă, merită să contactați alegerea imensă a diferitelor accesorii. Pălării cu câmpuri largi sau un vârf rotund joasă vor permite la modă să sublinieze romantismul și unele imagini de epocă, iar mănușile din piele vor fi una dintre cele mai importante lovituri care completează stilul feminin și extravagant.

Citește mai mult  Anorak Tommy Hilfiger

Saci de diferite dimensiuni de culori contrastante sunt perfect combinate cu straturi japoneze, dar trebuie amintit faptul că mîna pe un mâner scurt, va arata mult mai armonios și elegant, în combinație cu un costum. Cureaua necesare în acest model poate fi nu numai clasic, dar, de asemenea, completate cu catarame mari sau metalizate textile și arcuri din piele și flori. În zilele în special solare și clare, cu un strat-kimono, puteți purta ochelari de diferite forme.

Pantofi

Coat-kimono este în primul rând hainele superioare făcute într-un stil clasic feminin. Cu acest model, pare magic pantofi ușor pe un toc sau sandale cu blaturi subțiri și elegante din partea de sus pentru un sezon cald suficient și meteo. semicizme jumătate de culori gingase clasice cu linii netede și tălpi subțiri vor uita, de asemenea, fermecător, în tandem cu strat-chimono.

cizme înalte sau cizme de pe un toc înalt sau gros mediu, în combinație cu un strat nu numai vizual face la modă de mai sus și mai încrezător în sine, dar, de asemenea, a subliniat perfect picioarele zvelte. pantofi pentru femei pe o talpă absolut plat sau un toc foarte mic nu va strica imaginea elegant, dar este în valoare de modele, alegand variante intr-un stil mai clasic.

gamă cromatică strat chimono

Alegerea moda prezinta urmatoarele culori ale blanii elegant, în stilul Kimono:

 • Modele Clasic alb-negru+
 • Strat blând de smântână și caramel+
 • Coat of red saturate și feminine+
 • Modele de original și violet profund și albastru+
 • Popular Mint Coat, turcoaz și roz de culoare+
 • modele de culoare Bright Fuchsia+
 • Universal haina gri chimono+
 • paltoane japoneze carouri, cu o combinație de o varietate de culori diferite+
 • strat brun stilat.
Citește mai mult  Coat de mireasă cu capotă

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: