Cum de a lovi o haină la domiciliu?

Cum de a lovi o haină la domiciliu?

Haina, este probabil una dintre cele mai elegante și mai populare opțiuni exterioare. Un astfel de lucru decorează dulapul fiecărei moda moderne. Aceste produse sunt realizate din materiale calde suficient de dense, cum ar fi piele de căprioară, lână, cașmir, drape. Articolul nostru este dedicat compromisurilor de călcare și de excavare a unui strat realizat din materiale diferite.

Caracteristici de călcat

Lână

Înainte de a începe călcarea unui strat din lână 100%, trebuie să vă familiarizați cu instrucțiunile de îngrijire a produsului. Aceste informații pot fi găsite pe etichetă. Procesul de călcat constă în mai multe etape.

 • Primul nivel de încălzire este ales pe fier.
 • Înainte de a trata un strat cu un fier, trebuie să acoperiți produsul de tifon, acum vă puteți fi frică de lână, nu va suferi. Modul de temperatură poate fi îmbunătățit numai dacă pliurile nu sunt netezite.
 • Partea exterioară este privită numai prin marla umedă, iar partea Purl poate fi reînnoită fără ea, direct.

Trebuie să începeți din partea greșită și apoi să mergeți la exterior.

 • Toate zonele murdare înainte de a mângâia se îndreptau cu mâinile lor.
 • Pentru mâneci de mâneci, este mai bine să utilizați un suport special care este aproape fiecare model de masă de călcat.
 • După aceea, puteți să vă deplasați la stratul de călcat din spate, guler și lipsuri. Când netezi umerii pentru comoditate, puneți o pernă solidă mică. Gulerul englez trebuie să accentuați din nou, astfel încât să se dovedească sa o rezolve.
 • În final, accident vascular cerebral cusături, face acest lucru ai nevoie de un nas de fier.

Dacă vă decideți să încercați stratul după spălare, știți: pentru a nu strica chestia, trebuie să călcați doar haine complet uscate. În plus față de mângâierea, pliurile de stropire manuală pe un strat pot fi îndepărtate folosind un abur sau se utilizează fier cu această funcție.

  Apropo, stratul de lână este mai bine să nu fie fier, și anume, dispar, pentru a nu vărsa fibrele naturale. Pentru a strica aspectul hainei, puteți apărea după călcarea prin subapalități și piese pierdute. În nici un caz nu ar trebui să se fierbe un strat murdar. Particulele de murdărie după prelucrare sunt grav consumate, fixează că va fi dificil.

  Acum luați în considerare două modalități de a aduce un strat de lână la aspectul adecvat fără utilizarea de dispozitive speciale.

  1. Pe suprafața mesei, pliurile de acoperire, pliurile cu pliurile sunt vopsite, iar zonele prea sumbre sunt acoperite cu o cârpă umedă, de exemplu, un Terry. Astfel, produsul trebuie ruinat 8 ore. Apoi îl puteți închide pe cuier.
  2. În baie se aprinde apă caldă, ușa se închide strâns, creând artificial efectul aburului. Când cuplurile umple complet camera, puteți să atârnați haina. Este necesar să o faceți peste apă caldă, observând decalajul de cel puțin 25 cm. Produsul este lăsat la timp la 4 ore (pliurile pot fi descrise înainte). După primirea rezultatului dorit, stratul poate fi îndepărtat în camera de zi și dați-o să se usuce.

  Caşmir

  Produsul cașmir necesită îngrijire specială. Metodele de netezire a unei straturi de lână descrise mai sus, desigur, pot fi de asemenea folosite și încă liniștea cașmir trebuie să fie corecte exacte. Materialul este destul de capricios, deci necesită îngrijire atentă.

  Există astfel de modele de haină că este imposibil să fie fier, în general, doar o excrement va ajuta aici. Cel mai bun strat de dispariție când se blochează pe cuier. Temperatura de pe excifanare sau fier este stabilită minim.

  Sintetică

  Lucrurile de la poliester de temperaturi ridicate nu sunt tolerate. În același timp, un strat din poliester este considerat cel mai rezistent la uzură, practic nu minte. Foldurile se pot forma după uscarea necorespunzătoare. Dacă acest lucru sa întâmplat, nu fiți descurajați, produsul poate fi întotdeauna netezit cu o excavare sau o călcare obișnuită.

  Fierul prezintă modul „mătase”. Stratul se întoarce în interior, lovituri. În același timp, nu este necesar să o puneți pe fier pe material.

  După călcarea, îmbrăcămintea trebuie să fie semnată timp de câteva ore la temperatura camerei. Scoateți stratul imediat în dulapul pe care nu aveți nevoie. Pentru a selecta parametrul optim de temperatură pentru a netezi stratul de menta, înainte de a prelucra materialul principal, trebuie să treceți prin fier pe un plasture separat care se află pe căptușeala.

  Materiale combinate

  Salvați sau reasigurați produsul din materialul combinat va fi în mai multe etape. Mai întâi de toate, este dezvăluit de panza principală, apoi du-te la restul detaliilor: mâneci, guler, buzunare false și alte elemente decorative. Haina de sudură de călcat.

  Slim strat fără umplutură poate fi pur și simplu în greșeală. Îmbrăcăminte cu izolație cu straturi groase trebuie să dureze în conformitate cu anumite reguli.

  • Mai întâi trebuie să întoarceți pe deplin lucrul în afară și să se descompună pe placa de călcat.
  • Zonele puternic înfundate în fața loviturilor sunt acoperite cu tifon umed. În schimb, puteți folosi orice țesătură de bumbac subțire.
  • Strângeți hainele puse pe umeri speciali.

  Pentru a returna lapelele sau gulerul pe care sunt înghețate cusăturile, speciile inițiale, trebuie să închideți zona problema cu o cârpă umedă, mână ușor trageți unghiul lacului sau gulerului și vârful fierului pentru a îndrepta cusătura. Apoi, detaliile trebuie repetate. Apropo, prea des haina este mai bună să nu fie la fier.

  Folosind un fier de abur

  Produsele de prelucrare cu un fier de abur oferă multe avantaje:

  • Tratament delicat de îmbrăcăminte+
  • previne apariția podpalinului+
  • Puteți chiar să călătoriți pe cea mai bună țesătură+
  • perechi vor fi distribuite uniform.

  Un dezavantaj semnificativ al fierălui cu abur este că acest dispozitiv este prea mare și ia o mulțime de spațiu în cameră, deoarece designul constă dintr-o carcasă și un rezervor de apă volumetric. În acest rezervor, lichidul de încălzire, care formează abur, servit în fier. Apropo, costul acestui dispozitiv se referă, de asemenea, la dezavantaje.

  Sfat util

   • Sfaturi excelente pentru cei care au decis să dispară și să-i rănească hainele superioare la domiciliu: stocați șervețele obișnuite de hârtie sau cele utilizate pentru curățarea echipamentelor de birou. Aceste șervețele vor ajuta la curățarea suprafeței tălpii de fier. Astfel, riscul apariției de tot felul de subpalin va scădea puternic.
   • Dacă există o oportunitate, atunci haina scumpă este mai bună pentru a da în curățarea chimică. Profesioniștii vor reveni cu ușurință aspectul primordial al produsului realizat din țesături capricioase.
   • Dacă decideți să se evapore de fier și le apoi, după mai multe repetiții ale unei astfel de proceduri, va deveni familiar. De fiecare dată când va fi mai puțin și mai puține dificultăți, în special atunci când totul se face strict în conformitate cu instrucțiunile.

   În funcție de materialul din care este cusut haina, trebuie să alegeți modul de temperatură și de fier. Pentru viscoză, de exemplu, regimul de temperatură optimă – 85-115 ° C, timp de mătase – 115-140 ° C, pentru lână – 140-165 ° C, pentru bumbac și țesături – 160-190 ° C, pentru in – 190- 230 ° C.

   Cu o dorință mare de a independent, puteți încerca chiar și haina cea mai capricioasă din lână naturală sau cașmir. Regula principală atunci când se lucrează cu un produs din orice material este de precizie. are nevoie să se facă totul corect: nu pune presiune asupra energiei electrice, partea din față a cursei strat numai prin tifon umed, dar, în general, este mai bine să utilizați aburul, atunci nu vor exista probleme.

   Sfaturi pentru experți la produsele de îngrijire din Drapa și alte țesături identice vor permite în mod corect haina.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: