Cum pentru a netezi jacheta din piele de la domiciliu?

Cum pentru a netezi jacheta din piele de la domiciliu?

Pielea este un material practic și durabil, care vă permite să-l utilizați pe scară largă atunci când cusut îmbrăcăminte exterioară. Datorită calităților decorative excelente și zgomot ridicat, jachete din piele sunt foarte populare și nu ies din moda timp de mai mulți ani. Cu toate acestea, în procesul de stocare pe termen lung, cultură și ori apar pe lucruri, motiv pentru care problema de netezire a pielii la domiciliu este mai mult decât relevantă.

Cele mai bune moduri

Există mai multe metode pentru netezirea jachete de piele, precum și alegerea unora unul depinde de calitatea și grosimea materialului, gradul de referință și disponibilitatea dispozitivelor necesare.

  • netezirea naturală. Esența acestei metode este faptul că produsul este agățat pe umerii ei și se lasă în pace timp de câteva zile. Termenul de îndreptare a șanselor depinde de grosimea și calitatea materialului. Astfel, modelele din piele subțire sunt în măsură să prezinte complet timp de trei zile, iar în cazul în care produsul a fost marcat ușor, acesta va fi de ajuns și o zi. Jachete din piele de porc groase îndreptate mult mai mult – în unele cazuri, se poate ajunge până la șapte zile. Condiția principală pentru utilizarea unei astfel de metode de ar trebui să fie alegerea dreptul de umerașe. Produsul nu trebuie să fie prea subțire, iar dimensiunile sale trebuie să se potrivească în mod clar dimensiunea mantalei. Cea mai bună opțiune va fi cuier din plastic sau din lemn larg. Folosind modele de sârmă fină nu este recomandată.

În cazul în care nu jacheta este foarte menta sau doar achiziționate, aceasta ajută șoseta obicei de lucruri bine: jacheta ar trebui să fie pus pe, complet fixat și du-te în ea în termen de 2-3 ore.

  • Baie de aburi. Această metodă este destul de eficientă și vă permite să-l pună în ordine lucrurile puternic șifonate. Pentru a efectua netezirea, aveți nevoie pentru a posta un sacou pe umeri și atârnă peste baie. Apoi, trebuie să închideți ușa camerei și apă caldă deschis. După baia este umplut cu abur, ar trebui să încercați să îndreptați cu mâinile uscate, fără a se întinde pielea și acționează extrem de atent. 15 minute mai târziu, apă caldă poate fi oprit, iar produsul este lăsat în baie pentru un timp pentru un timp. De obicei, jacheta ia aspectul inițial, este suficient de 50 de minute.

Folosind efectul băii de aburi, este necesar să aveți grijă ca picăturile de apă fierbinte să nu cadă pe produs. In caz contrar, după uscare pe piele, pete albe pot prinde.

  • Tratarea uleiului. Această metodă implică utilizarea de ulei de nuci. Pentru a netezi crumușii, este necesar să se proceseze zonele problematice cu un tampon de bumbac, umezit în ulei. Cu unele intervale de timp, procedura trebuie repetată de 4 ori. Uleiul de nuc este capabil să se absoarbă rapid și profund în porii pielii și să separe efectiv materialul. Această metodă este foarte eficientă și vă permite să scapi de șansele vechi și falduri cauzate de depozitarea pe termen lung. După finalizarea procesării, se recomandă plasarea unei jachete pe umăr și agățați în camera ventilată timp de 2-3 ore.
Citește mai mult  Haina de cașmir de iarnă cu un guler de blană

Condiția principală pentru netezirea uleiului este puritatea suprafeței din piele. În caz contrar, murdăria este absorbită împreună cu ulei adânc în piele și curat astfel de produs o va deveni destul de problematic. Cu toate acestea, ulei de nuci, materia primă principală pentru care nuc este un mijloc destul de costisitoare, motiv pentru care netezirea jacheta va necesita anumite investiții în acest mod. Pentru a reduce în mod semnificativ procedura va ajuta la înlocuirea compoziției scump pentru petrol mai ieftin, glicerină sau ulei de ricin. Prelucrarea produsului din piele cu aceste mijloace nu numai ca va ajuta rapid îndrepta zonele rumped, dar, de asemenea, protejeaza pielea de uscare prematură.

  • Folosind un generator de abur. Înainte de a continua cu o geaca de piele, trebuie să vă familiarizați cu informațiile de pe etichetă. Deci, modele impregnate cu compoziții umiditate repelent nu pot fi dispar. În absența unor contraindicații, această metodă poate fi utilizată în condiții de siguranță, mai ales că este destul de eficient. Evaping nevoie pentru a începe cu prepararea produsului. Pentru a face acest lucru, trebuie să eliberați buzunarele, matura blana de pe capota si a pus jacheta pe umeri. Atunci ar trebui să porniți generatorul de abur sau fier cu posibilitatea de alimentare cu abur vertical și neted mișcările să dispară.

Țineți dispozitivul recomandat la o distanță de 10-15 cm de la suprafața de piele, încercând să nu să leneviți pe un singur site-ul pentru mai mult de trei secunde. În acest caz, impactul ar trebui să fie efectuate punct, și dispar tot produsul nu este necesar.

  • netezirea uscată. Esența acestei metode este de a fi într-o călcare foarte atent și îngrijite de un fier cald. Este posibil să fie din fier lucruri din piele de partea greșită prin mucoasa sau pe partea din față, folosind pachetul sau tesatura de bumbac densa. Este foarte important pentru a preveni contactul direct între talpa bine și suprafața de piele. Din acest motiv este interzis utilizarea tifonului sau a țesutului subțire în acest caz. Prosoape de bucătărie, așa-numitele „valuri”: pielea are o textura suficient de moale, iar textura acestei țesături poate fi imprimată pe material.
Citește mai mult  Jachetă din piele neagră - modele populare (75 de fotografii)

Călcarea pielii trebuie efectuată la cea mai mică temperatură, ceea ce corespunde, de obicei, unei diviziuni pe controlerul de fier. De obicei, la o astfel de temperatură, mătase și alte țesături sensibile se strică. Fierul pe falduri ar trebui să fie foarte atent, oferind pielea ocazia de a se răcească. Locurile de probleme, cum ar fi mâneci, guler și umeri, trebuie să fie netezite folosind dispozitive suplimentare, iar în cazul absenței lor, puteți utiliza cel mai tare și plasat în interiorul lemnului cu un prosop. Utilizați Steam și Linger pe un singur site Mai mult de două secunde este interzisă cu certitudine.

  • Utilizarea presei. Dacă o persoană nu este acasă și accesează produsul în mod tradițional, nu există nicio posibilitate, atunci metoda de presare este adecvată calea. Această tehnologie se referă la descărcarea delicată și nu necesită utilizarea mijloacelor speciale și a aparatelor electrice. Bookstop, Pan sau pelvis cu apă și cărămizi învelite sunt potrivite ca o presă. Jacheta trebuie să fie aranjată pe o suprafață solidă, de exemplu, pe masă și ridicați locurile marcate cu presa. În această poziție, lucrul este lăsat peste noapte, iar dimineața se agăță pe umeri pentru îndreptarea completă.

Metode ineficiente și interzise

Printre metodele cele mai ineficiente de netezire a jachetelor din piele includ îndreptarea șanselor cu uscător de păr. Aerul uscat afectează negativ suprafața din piele și o face cu un rigid și port. În plus față de tot, este puțin probabil să fie dezvăluită în așa fel. O procedură distructivă pentru piele naturală este utilizarea apei calde.

La netezirea produsului cu apă clocotită, locurile de menta, desigur, deteriorate, dar materialul poate fi deformat și schimbați culoarea. Nu va ajuta la eliminarea pliurilor și întinderea zonei problematice în diferite direcții. Acest lucru va strica doar aspectul produsului, iar șansele vor rămâne în locurile lor.

Recomandări utile

Adesea, apar suficiente situații non-standard atunci când netezi hainele, Pentru a rezolva că este posibil să se utilizeze simplu, dar în același timp consiliere practică.

  • Pentru a elimina în mod corespunzător șansele de la guler, este necesar să-l accentuați pe ambele părți printr-o țesătură densă, apoi să lanseze imediat unt de piuliță sau vaselină în piele. Cu gravă gravă, procedura trebuie repetată de două ori și, de regulă, se întâmplă suficient, astfel încât gulerul să obțină aspectul original, iar sacoul arăta ca un nou.
  • Dacă există diferite tipuri de defecte pe hainele din piele, atunci nu se poate folosi abur. Această procedură poate agrava situația și zonele problematice vor deveni mai vizibile. În acest caz, prelucrarea uleiului este o călcare bună sau uscată a produsului.
Citește mai mult  Cashmere Coat

  • Când îndreptați faldurile pe jachetele de iarnă cu o izolație nefericită, se recomandă utilizarea vaporizatorului. După prelucrarea produsului trebuie să atârnați în formă arcuită pe umeri și să plecați în camera ventilată timp de câteva ore.
  • După expunerea la abur, pielea este necesară bine uscată. Cu toate acestea, îl apropiați de dispozitivele de încălzire sau sub influența luminii solare directe nu este recomandată. Produsul trebuie să fie într-o cameră bine ventilată, cu un nivel normal de umiditate.

Prevenirea faldurilor

Pentru a evita pliurile și prăjiturile, jacheta de piele trebuie să fie stocată corespunzător. Opțiunea cea mai bună va fi un dulap, în care produsul va fi în mod liber agățat pe umeri și nu va fi pliat în dulap. O soluție practică va folosi un caz separat pentru stocarea modelului. Acest lucru va ajuta la protejarea sacoului de la un impact mecanic permanent, la care va fi supus fiecărei momente la deschiderea ușii dulapului.

De asemenea, este foarte important să respectați regimul de umiditate din camera în care sunt stocate lucrurile din piele. Aerul prea supraîncălzit va duce la evaporarea umidității pe piele și la materialul rapid defectuos, în timp ce aerul prea umed va contribui la acoperirea sa inutilă, acuzarea și pierderea luciului original. În plus, în cazul în care jacheta umedă în ploaie, atunci nu este recomandată să o curățați în dulap. În primul rând, pielea ar trebui să se usuce complet și numai după aceea poate fi îndepărtată în poziție.

Îngrijirea competentă și șosetele atente sunt capabile să extindă în mod semnificativ durata de viață a produselor din piele și să asigure păstrarea aspectului lor inițial în întreaga durată de viață.

Despre cum să SIP Jachetă din piele, uitați-vă în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: