Femeile Anoraki

Femeile Anoraki

Jacket-Anornar a venit la noi din garderoba sportivilor profesioniști. Astăzi este populară nu numai printre oamenii implicați activ într-un sport, ci și printre cei cărora le place să efectueze un stil de viață activ sau să preferă un stil Champort în haine.

Aceasta este o îmbrăcăminte confortabilă și elegantă, care este perfectă pentru jogging, mergând pe o bicicletă sau o plimbare din oraș.

Într-o astfel de sacou, veți arăta luminos și foarte expresiv!

Particularități

Cuvântul „Anarak” a venit în limba engleză din Eskimo, pentru că a însemnat degetele asemănătoare. Astăzi, sub Anorak, adesea influențează parcul și dimpotrivă, dar nu este adevărat. Parcul este o jachetă lungă, cu o capotă și blană.

Anorak – Jachetă impermeabilă la o centură care pune pe cap.

De obicei are gume de strângere pe capotă și podol. De asemenea, are caracteristici distinctive proprii:

  1. Fermoar. Aceasta este principala trăsătură distinctivă a Anoraka, deoarece nu este suficient de lungă și ajunge la maxim până la mijlocul pieptului. Prin urmare, este convențional, putem spune că jacheta arată ca un pulovere de țesut impermeabil.
  2. Material. Aceasta este o jachetă ușoară, deci este cusută în mod tradițional din țesături fine de apă-repellent.
  3. Lungime. Lungimea standard la o centură sau maximă la mijlocul șoldurilor. Dacă jacheta dvs. este mai lungă, va fi mai corectă să o numiți un parc.
  4. Puzul de buzunar. Cele mai multe Anorak prezintă un buzunar de buzunar în zona toracică, care se închide pe fermoar sau velcro. Este, de asemenea, una dintre trăsăturile distinctive ale sacoului.

În ciuda tăierii tradiționale, astăzi unii producători se retrag din reguli și completează anoralele de fulgere pentru întreaga lungime. Acest lucru se face pentru confort și confort, deoarece este mult mai familiar și mai convenabil să poarte o jachetă.

Modele

Demi-sezon toamna / primăvara

Diferite cu abundența culorilor și culorilor. Există atât în ​​stil sportiv, cât și în stil casual, deci este posibil să se combine aproape cu orice pantaloni sau pantaloni scurți. Datorită vestelor luminoase și spectaculoase, veți arăta luminoase și elegante atât în ​​sport, cât și în plimbare sau la cumpărături.

Citește mai mult  Strat de lână fiert

Vară

Într-o zi rece de vară, Anorak protejează perfect de vânt, datorită benzilor elastice pe mâneci și podol, nu va pătrunde în interiorul joggingului. Elastică peste capotă va proteja capul și gâtul.

Iarnă

Reprezintă o jachetă cu glugă încălzită.

Datorită încălzitoarelor moderne, subțiri și ușoare, ei păstrează bine cald. În astfel de haine, nu veți fi răciți și nu sunteți fierbinți. Adesea pe modele de iarnă există o tijă de blană și o strângere de cauciuc pe centură, care asigură o protecție suplimentară.

Culori populare

Primele Anorale au fost o culoare protectoare sau nisipoasă, deoarece au fost folosite pentru sporturi profesionale și a fost important ca culoarea să fie universală și bine-cunoscută.

Odată cu apariția femeilor, schema de culori a suferit schimbări semnificative. Există nuanțe de curcubeu suculent care arată perfect pe fete.

Popular, roșu, galben, violet, verde, albastru anorak.

Dar nu renunță la pozițiile și culorile universale – gri, albastru închis, kaki, negru, maro. Culoarea camuflajului este, de asemenea, în cerere, împreună cu diferite imprimări geometrice și abstracte.

Branduri

Branduri populare specializate în cusut de Anorak – este Napapijri și Fred Perry. Grilă mare dimensională și o varietate de stiluri vă permit să alegeți un model adecvat pentru orice tip de formă.

Dacă aveți nevoie de Annarak pentru sport, în primul rând acordați atenție modelelor produse de branduri sportive

Nike, Adidas sau Reebok Puteți alege un vânt excelent pentru a alerga, culoarea strălucitoare a căror va asigura că tu.

Doresc un tânăr elegant Anarak pentru fiecare zi? Apoi consultați celebrul branduri de pe piața de masă. De exemplu, modelele frumoase sunt prezentate la Asos sau Pool & Bear.

Citește mai mult  Pantofi de blănuri pentru plin

Fanii brandului secret al lui Victoria pot alege o anarak luminoasă pentru vară. Este potrivit pentru sport atât în ​​oraș, cât și în mare.

De asemenea, Anoraks produc multe branduri de lux. De exemplu, Alexander Wang, ale cărui jachete sofisticate sunt potrivite pentru crearea de imagini elegante. Într-un astfel de lucru, vă veți simți doar luxos!

Sfaturi pentru alegerea

Dacă alegeți Anarak pentru a alerga, asigurați-vă că ați cumpărat un produs ușor rezistent la vânt, care nu va crea obstacole în timpul exercițiilor fizice. Acordați atenție detaliilor cum ar fi un guler de rack sau buzunare cu fermoar în care puteți pune tot ce aveți nevoie în timpul funcționării.

Dacă preferați să rulați târziu seara sau la începutul dimineții, prezența elementelor reflectorizante va fi importantă pentru dvs.

Alegerea iernii Anorak, este important să se acorde atenție prezenței unei căptușeli de blană și a posibilității de a se dezasambla. Blana de pe capotă ar trebui, de asemenea, descărcată, iar țesătura, de la care produsul este cusut, ar trebui să reziste la vreme umedă sub formă de ploaie și zăpadă. Nu uitați de buzunarele confortabile și de prezența unui rând, care va da ocazia de a trage jacheta pe figura.

Ce sa porti?

Nu există întrebări, cu ceea ce să combinăm Anorak pentru sport. Trebuie să fie îmbrăcăminte confortabilă și confortabilă, care nu va argumenta mișcările. De asemenea, cu Anorak, puteți crea un aspect elegant și interesant, învățând cum să îl combinați cu diverse haine.

Pentru fiecare zi, purtăm anarank cu blugi sau jambiere și pantofi confortabili fără călcâi. O astfel de imagine pare simplă, dar este practică și universală. Ea iese nu numai pentru plimbările orașului, ci și pentru călătorii pentru oraș.

Citește mai mult  Sleeve & BAT

Dacă vă place eclectica, purtați Anranorak cu o rochie montată. Pentru a juca în contrast, alegeți un model de rochii cu dantelă, rupeți printurile florale și alte elemente „Maiden”. Deci veți obține o imagine curajoasă și elegantă.

Nu mai puțin de succes, aspectul Anorak și cu fusta. Poate fi o fustă de creioane sau o fustă de skate, care este fermecătoare pe fetele adolescente. Din pantofii puteți alege adidași, pantofi pe tocuri sau cizme glezne.

Combinație excelentă pentru vară – acestea sunt scurte scurte denime, tricou și lumină colorată. Completați imaginea cu adidași sau alunecări și mergeți la o plimbare distractivă. Dacă doriți să arătați extraordinar, înlocuiți adidași cu sandale cu toc înalt.

Anorana necontestată plus este că este garantată să vă protejeze de ploaie și de vânt, oriunde te afli. Acesta este satelitul perfect al amatorilor sportivi, drumeții și călătorii. El ia foarte puțin spațiu într-un rucsac, dar vă va ajuta cu siguranță în cazul vremii nefavorabile.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: