haină de blană de iepure

haină de blană de iepure

Blana de iepure, inițial sa stabilit nu de cea mai bună parte, reducând toate avantajele sale cu durabilitate scurtă și ștergere rapidă. Acum Aceasta blana este special tratata, ceea ce îi conferă rezistență și durabilitate. Deci, haine de blană de iepure au devenit din nou populare.

Caracteristici și modele

Timpul a trecut, atunci când doar suveniruri drăguț și haine de blană pentru copii au fost create din blana de iepure. blană modernă prin trecerea de prelucrare speciale, precum și utilizarea de noi tehnologii de producție, devine caracteristici noi:

 • Caracteristicile estetice ale unui iepure tratate în mod corespunzător, nu sunt mult inferioare mecanicii scumpe și chiar de elită, Ce mită multe fashioniste cu un buget limitat și împinge vânzătorii care nu au legătură pentru a emite un nurca nurca de iepure.
 • Blană de iepure bine încălzește, nu dor de vânt și îngheț, Deși cântărește puțin și are o structură moale. Prin capacitatea de a menține iepurele termice pot fi comparate cu o nurcă scumpă și o piesă de oaie în vrac.

Dar, pentru ocazii speciale, puteți cumpăra o haină de blană albă, care arată în mod royal, deși bani amuzanți. De când am atins clasicele, merită o schimbare în straturile de blănuri negre de la un iepure. Astfel de modele sunt non-fum, ele sunt direct legate de clasice, sunt potrivite pentru un număr mare de femei și sunt o opțiune de bază pentru crearea unui număr mare de imagini.

Dar pentru ocazii speciale puteți cumpăra alb ShuBoo, care arată într-un banal, deși amuzant. De când am atins clasicele, merită o schimbare în straturile de blănuri negre de la un iepure. Astfel de modele sunt non-fum, ele sunt direct legate de clasice, sunt potrivite pentru un număr mare de femei și sunt o opțiune de bază pentru crearea unui număr mare de imagini.

 • Calitatea aceleiași blană poate fi diferită semnificativă, Prin urmare, această problemă este necesară pentru a acorda o atenție serioasă atunci când alegeți un strat de blană. Avantajul este necesar pentru a oferi un iepure abordat, care a crescut abilitățile operaționale și o excelentă practică.
 • Iepurele poate arăta complet diferit: Într-un model, seamănă mai mult ca o catifea, iar o mătase seamănă.
 • Blana acestui animal în culorile naturale arată excelent, Dar colorarea în nici un fel nu-l strică.
Citește mai mult  Modelele originale de straturi de Doodle

 • Blana de iepure nu este înclinată să se rostogolească, Transferați perfect impactul umidității, nu își pierde strălucirea și netezimea.
 • La nivelul valorii, astfel de modificări și apariția unor noi caracteristici nu au afectat în mod semnificativ, prin urmare, prin urmare Alegerea straturilor de blănuri de la iepure vă permite să cumpărați un nou model la fiecare câteva sezoane.
 • Blana de iepure este împărțită în unele subspecii, dintre care Recxul de iepure de tăiere este deosebit de distins, ceea ce este mai frecvent numit „bobik”. TAKA Material Bribes Fashion Special Speedy Structy, care este foarte asemănător cu catifea drumului. Strălucirea nobilă a materialului este combinată cu densitatea și capacitatea ridicată de a-și menține proprietarul chiar și în poporul de ierni rusești.

Un număr mare de modele sunt create de la iepure, din care unul singur este foarte dificil. Dar nu merită o disperare, deoarece costul unor astfel de straturi de blană este atât de disponibil încât puteți cumpăra un nou produs de blană cel puțin în fiecare an.

 1. Acum a învățat cu pricepere pentru a tăia blana că hainele de blană pot diferi radical în textura. ȘIs iepure, precum și de la orice altă blană, este creată atât de la modă acum transversală.
 2. Moda de tineret pe hainele de blană a reumple acest sezon cu modele cu modele de rumpute, care sunt urmărite pe magia de iepure de blană. Competiție decentă pe care o constituie haine de blană scurte care sunt potrivite pentru utilizarea de zi cu zi, Utilizarea transportului public și a conducerii.
 3. Opțiunile cele mai calde – haine de blană de iepure, care în plus sunt completate cu o capotă. Datorită caracteristicilor blănurilor, capota nu va fi prea volumină și va permite să treacă toată iarna fără cap.

Soluții de culoare

Alegerea unei straturi de blană a unui iepure de tăiere a unui strat, puteți ascunde defectele figurii. Foarte relevante sunt modele în care sunt combinate mai multe nuanțe de blană. Pentru femeile complete, designerii oferă modele în care se face partea din față De la un iepure ușoară, Iar pe partea laterală sunt piei întunecate. Astfel de straturi de blană adaugă cu siguranță armonie.

Citește mai mult  Jacheta de baseball

Relevanța nuanțelor naturale nu este agitată în ciuda capriciilor de modă. Blana de iepure arată superbă în nuanțe luminoase, Paleta de cremă și combinația de culoare perlă cu ton gri. Pentru oferta de designeri de la tineri Blănuri strălucitoare ale celor mai neobișnuite nuanțe. Deoarece stratul de blană de iepure este proiectat pentru maxim trei sezoane, atunci vă puteți permite să mergeți la tendințele modei și să alegeți modelul curent al acestui sezon.

Dar, pentru ocazii speciale, puteți cumpăra o haină de blană albă, care arată în mod royal, deși bani amuzanți. De când am atins clasicul, atunci Merită pentru totdeauna și despre straturile de blănuri negre de la un iepure scurt. Astfel de modele sunt non-fum, ele sunt direct legate de clasice, sunt potrivite pentru un număr mare de femei și sunt o opțiune de bază pentru crearea unui număr mare de imagini.

Sfaturi pentru alegerea

Regulile pentru alegerea unui strat de blană de la iepure nu diferă prea mult de la elementele de bază ale alegerii unui produs dintr-o altă blană. Nu va fi superfluă să le amintiți din nou, ca să spunem, pentru a consolida informații importante.

 1. Suntem palmier împotriva grămezii pentru a explora blănurile pe densitate, omogenitate, abilitatea de a vă restabili forma, și în același timp și priviți culoarea pieilor, care ar trebui să fie luminoase cu o blană non-colorată.
 2. Partea interioară a blănii care este ascunsă sub materialul de căptușeală. Dacă producătorul nu a părăsit secțiunea neprotejată pe căptușeală, atunci în magazin ar trebui să meargă pentru a întâlni și a fractura o mică parte. Mebel la atingere ar trebui să fie moale, nu se rupe când se îndoaie, au o culoare albă, Și în nici un caz nu este galben, care vorbește despre vechea blană și despre viața limitată.
 3. Pentru a crea cusături, ar trebui să fie selectate fire durabile de înaltă calitate, nu poate fi nevoie de discursul de lipire, o astfel de blană nu este potrivită pentru cumpărare. Fiecare cusătură ar trebui să fie de înaltă calitate, netedă și în locul său. În caz contrar, cu timpul stratului de blană, acesta poate să-l întoarcă, ceea ce va fi extrem de dificil de fixat.
 4. Studiem eticheta care ar trebui să fie pe fiecare produs de blană. Pe stratul de blană de la iepure de pe etichetă ar trebui să participe la una din următoarele inscripții: Origa, Rabbit sau Rabbit Rex. Dacă aveți îndoieli, puteți solicita un certificat. Ei bine, dacă furnizați și un director de la producător, în care stratul pe care l-ați ales va fi prezent, acesta va fi cel mai înalt grad de verificare.
Citește mai mult  Jachete pe SinyProna

Recenzii

Recenzii pentru blănuri de la un iepure furios sunt foarte controversate. Proprietarii unor astfel de haine au fost împărțite în două tabere: Un astfel de produse sunt foarte probabil și Unii sunt gata să cumpere din nou o haină de blană, iar alți modători au rămas extrem de nemulțumiți de cumpărarea lor. Această situație poate fi explicată prin alegerea greșită, ignorând regulile descrise mai sus și stocarea necorespunzătoare a produsului blană. Un alt motiv pentru astfel de revizuiri negative poate fi ascuns în procesarea slabă a blănurilor, care nu a dobândit durabilitatea dorită.

Imagini

Și aici este o haină albă de blană scurtă de la iepure, pe care o răspundem atât de călduros înainte. Pentru a crea o imagine drăguță virgină în care nu va fi nimic cauzat, doar frumos, ușor, atractiv, reținut și un pic jucabil. Și cine îndrăznește să spună, acest iepure arată mai rău decât nurca, care pentru mulți este un lux non-disimilar? În partea superioară a stratului de blană încorporată tunsul curios, care în acest model servește ca un accent discret.

Blana de blană gri cu o lungime sub șold este mai potrivită pentru o femeie serioasă care este obișnuită să încerce imagini de lucru. Pe de o parte, acest model arată strict, dar designul stilului lui Chanel este privit în design, iar acest lucru face ca un strat de blană să fie elegant și doar chic.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: