haină de blană de nurcă din tricotaj

haină de blană de nurcă din tricotaj

Recent, devenind haine populare din blană tricotate. Vrei sa arate foarte frumos și original? Apoi, merită luat în considerare o astfel de opțiune ca o haină de blană de nurcă tricotate. În plus, un astfel de lucru este mult mai ieftin decât un singur model.

Caracteristici și avantaje

Materiale tricotate diferă de nurci din structura împletitură obișnuită. La fabricarea de fire, piese de nurcă sunt tăiate în fâșii subțiri de spirale, care apoi sunt întrepătrunse ca un canvase tricotate convențional împreună cu o grilă de bumbac, care acționează ca bază. Rețineți că numai materiale de înaltă calitate prime sunt utilizate în aceste scopuri (Fire de bun pur și simplu nu va funcționa din piei vechi și copleșit). Această metodă de produse din blană de cusut oferite canadian de moda tehnologie de designer Lisman.

Desigur, Producția de nurcă tricotate necesită mult mai mult decât pe fabricarea produselor din blană shkins obișnuite. Dar costul materiilor prime va fi semnificativ mai mic, deoarece tunderea este destul de potrivit pentru cusut. Prin urmare, prețul democratic al produsului finit.

Puterea de haine de blana nurca tricotate nu este deloc inferior la un singur model de circuit. Datorită tehnologiilor moderne, această îmbrăcăminte este purtată de mult timp, se așează într-o figură datorită prezenței fire elastice (Ele fac parte din fundamentul bumbacului). La atractivitate și har, ea depășește hainele clasice de blană.

Această blană are o grămadă mai scurtă, datorită lui, fiecare lucru are un desen unic, bun vizibil.

Un moment important – un strat de nurcă tricotat nu este atât de solicitant în îngrijire; nu este necesar să se teamă de o deformare puternică, (Șanse, pierderi pentru straturi clasice de blănuri). Datorită structurii neomogene a Web, apelurile vor fi mai puțin vizibile. În stratul tricotat de nurcă cald și convenabil, este mult mai ușor decât haina obișnuită de blană dintr-o singură bucată. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că un astfel de lucru este potrivit doar pentru iarna caldă sau toamna târzie (dar nu pentru o vreme ploioasă), în turul de treizeci de absolvențe, este mai bine să puneți blană de o bucată sau jachetă în jos.

Citește mai mult  Brun

Modele

Sortiment de lucruri tricotate de nurcă destul de largă: haine de blană, jachete, poncho, eșarfe, veste, prostate, haina, cape. Structura firului permite Coaserea produselor de diferite stiluri: de la clasic la cel mai extravagant, precum și decorați-l cu piese tricotate (curea și manșete, capota și umflate, coliere amânate).

Coaturile de blană tricotate sunt prezentate în diferite versiuni. De la fire de blană perfect mai scurte, este cel mai bine ținând un formular. Modelele lungi sunt de obicei făcute din nurcă solidă, și fragmente tricotate acționează ca decorațiuni. Ca o opțiune – lucrul combinat atunci când capota și mânecile sunt realizate din panza tricotată, iar restul este fabricat din blană solidă. Cel mai la modă în sezonul de față al lungimii stratului de blană până la mijlocul genunchiului. Ele sunt, de obicei, scurtate manșon, fără guler.

Tricotate de blană de blană, decorată cu un guler larg amânat, este ca un strat clasic. model interesant decorat cu lebede de-a lungul marginii produsului (în special atunci când textura tricotată a contrastelor haină de blană cu blană lebădă nurcă neted)). Cu ajutorul lor, lucrul dobândește strălucire și o dinamică suplimentară. Pare din tricot neobișnuit de blana din vizon cu guler și manșete de orice alta blana (vulpe sau vulpe).

Rețineți că, ca întotdeauna, este un nurca alb tricotate care arată luxos și luxos. Opțiunea originale cu o combinație contrastantă de dungi albe și negre cu blană.

Jachete de blană sunt, de asemenea, reprezentate de diverse modele. Produsele de moda au detalii, cum ar fi un fermoar sau butoane, o curea, din nou, un manșon scurtat (trei sferturi). De asemenea, în trend, bombardiere cu o banda de cauciuc în partea de jos și pe mâneci.

În iarna anului 2016, astfel de produse realizate din blană de nurcă tricotate, cum ar fi Bolero și prostine. Desigur, scopul lor principal nu este acela de a încălzi fashionista într-un ger puternic. Mai degrabă, este o îmbrăcăminte de stare, un plus de lux la imaginea festivă, precum și modul de exprimare a personalității.

Citește mai mult  Parcul cu blana

Un alt element al dulapului de blană tricotată – Poncho, care vă va crea cu ușurință o imagine elegantă. Desigur, nu este creată să se încălzească într-un îngheț puternic, dar perfect pentru în afara sezonului. Această îmbrăcăminte este ușor de a combina cu oricare alta, fie că este vorba o rochie feminina sau blugi rupți. Poncho este perfect pentru Autoled, precum și pentru amateranți care merg în natură.

Un alt indispensabil pentru lucru la modă – vesta de nurcă tricotată, care va fi relevant și într-un an relativ cald al anului, precum și, din nou, pentru fete petrecând o mulțime de timp de conducere. Modele de moda 2016 au următoarele tendințe:

 • Talia este accentuată cu o centură sau cu o centură de piele naturală.
 • Clapeta are o formă de cârlige sau bucle.
 • Produsul are un manșon scurt, decorat cu piele lacuită.
 • Hood, înlocuind o eșarfă sau palatin.

șube mari pentru full

Din păcate, nu toate femeile sunt proprietarii unei figuri ideale. Formele Magnific nu sunt un obstacol pentru căutarea la modă. Astfel de femei au nevoie doar de a alege haine. Datorită scurŃ produselor din blană tricotate din nurca, chiar și dimensiuni mari, nu arata volumetrica. Prin urmare, ei pot consilia în siguranță femei complete.

Doamnelor în organism va fi, de asemenea bun pentru a privi în poncho feminin de blană tricotate Nink: crește defectele figura și să dea har.

În plus, pentru a reduce vizual mucegaiuri luxuriante, stilistii recomanda pentru a opri alegerea lor pe modele de nuante inchise. Deci, pe femeile continuă, variantele de negru clasic sunt foarte elegante. În ceea ce privește lungimea, designerii de moda sunt recomandate pentru a rămâne pe modelele Midi, precum și lucruri scurtate (lungime la șold).

Doamna plină se va potrivi modelul combinat de modă (tricotat plus blană de o bucată). Ea va răspunde dezavantajelor figurii. Silueta de straturi mari de blană pentru femei complete poate fi atât potrivită și directă. În cele din urmă nu este recomandat să alegeți un model de formă ca un Balachon.

Nu cumpărați un strat de blană și cu un manșon îngust care creează periajul în piept. Aceasta va crea impresia că lucrul nu este suficient și numai va accentua suplimentar volumul formularelor.

Cum să vă îngrijiți?

Cu grijă adecvată, durata de viață a unui strat de blană tricotată este de aproximativ 8 ani. Și dobândirea acestui lucru, trebuie să luați în considerare următoarele puncte importante care vă îngrijorează îngrijirea:

 • Produsul este interzis să se spele. Dacă este nevoie de curățare, atunci ar trebui să contactați o curățare specială. Nu trebuie să încercați să eliminați murdăria sau grăsimea.
 • Blana tricotată are capacitatea bine absorbi diferite mirosuri (Aromă de băuturi spirtoase, fum de tutun).
 • Rezistenta la uzura nurca tricotate este mult mai mic decât întregul strat.
 • Cand, În cazul în care blana nurca a fost culcat, ar trebui să fie tratate cu abur fierbinte, Așa că el a ocupat.
 • În cazul în care o ploaie umedă haină de blană tricotate sau lapovita, trebuie să se usuce pe un umeraș (Asigurați-vă că nu există dispozitive de încălzire în apropiere), și apoi, din nou, să se ocupe de feribot (ca o opțiune – uscător de păr).
 • Depozitați produsul urmează într-un întuneric, rece și loc uscat, De asemenea, trebuie să urmeze, astfel încât să nu apară.
 • De mai multe ori pe an trebuie să aerisească haina de blană și flick, Așa că ei nu se lipesc.
Citește mai mult  Haina de copil

Recenzii

Unii cumpărători se tem de produsele Obținere din nurca tricotate, considerându-le în practică și nu suficient de înaltă calitate. Este total nejustificată. Fabricarea acestor haine de blană merge, așa cum sa menționat, materii prime numai bune anterioare. Desigur, trebuie să înțeleagă că acest lucru nu este pentru fiecare zi. În plus față de el în dulapul femeii, trebuie să aveți lucruri foarte calde pentru înghețuri puternice, precum și vremea ploioasă.

Feedback de la femeile care poartă pantaloni de nurcă tricotate arată că avantajele acestei îmbrăcăminte – frumusețea, ușurința și practica în șosete. În plus, astfel de lucruri sunt dinamice, nu aruncați mișcarea, deci sunt bucuroși să le aleagă cu plăcere. Un vesta de blană tricotat sau pantantine este capabil să transforme chiar și un costum foarte simplu.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 2
 1. Andreea

  Această haina de blană de nurcă din tricotaj este de o calitate înaltă? Este potrivită pentru sezonul rece? Există și alte culori disponibile? Cum se face întreținerea unei astfel de haine? Este potrivita pentru bărbați sau e destinată doar femeilor? Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!

  Răspunde
 2. Bianca

  Ce părere ai despre prețurile jachetelor de blană de nurcă din tricotaj? Sunt ele în general accesibile sau mai degrabă exagerate? Ce criterii ar trebui să iau în considerare atunci când aleg o astfel de jachetă?

  Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: