Haină de lână

Haină de lână

Strat – baza unei rochii clasice de sex feminin. De-a lungul istoriei moderne, indiferent de tendințele de modă, fiecare femeie are în dulapul său cel puțin un strat. Stoys și modele se înlocuiesc reciproc din sezon în sezon, dar materialul este o tendință mai durabilă.

Lână haina – lucru cald și practic, foarte popular astăzi, cu mulți ani în urmă. Alegerea potrivită vă va ajuta să obțineți nu numai frumoasa, ci și un detaliu foarte practic al dulapului, care vă va încălzi de mulți ani.

Caracteristici și avantaje

Deși straturile de lână sunt produse de designeri într-o cantitate mare de câteva decenii, există încă femei care refuză o astfel de cumpărare. Cauza acestei situații. Este suficient o haină practică de lână, caldă? Acum vom încerca să eliminăm orice alarme pe acest lucru..

Coaturile din țesături de lână au o serie de avantaje incontestabile:

 • Rezistența la umiditate. Ca parte a țesăturilor de vată de deget, există întotdeauna o impuritate specială – Lanolin. Aceasta este o ceară animală care, impregnarea fibrelor de țesături, împiedică umezeala umedă și absorbantă. Desigur, sub o ploaie torențială, nu merită să meargă într-un strat de lână fără o umbrelă. Dar aceasta este o vreme fiabilă pentru vremea predispusă la umiditate ridicată.
 • Proprietăți izolatoare. Materialul de lână păstrează perfect căldura, dar corpul într-o astfel de haină încă „respira”. Prin urmare, din punctul de vedere al hainelor superioare calde la sezonul demi-sezon și chiar și pentru iarnă, această opțiune este mai bună decât o haină sau o jachetă pe o sintetică.
 • Componenta estetică. Fiind foarte cald, tesatura de lână este destul de subțire, elegantă. Coats sunt, de asemenea, fabricate folosind țesuturi de companie – blană, piele, piele de căprioară. Ca rezultat, designerii pot crea un set nesfârșit de straturi elegante și frumoase din lână.

Cu toate acestea, merită să acordați atenție unor dezavantaje inerente îmbrăcămintei din astfel de materiale.

 • Dacă se întâmplă astfel încât haina este încă umedă, va dura mult timp să-l uscați.
 • Unele inconveniente în exploatare oferă faptul că spălarea unui strat de lână este contraindicată. Acesta poate fi tăiat numai cu curățătorie chimică, iar acest serviciu de spălătorie este foarte scump.
 • Unii oameni aflați în contact cu haina suferă de mâncărime de piele. Cu toate acestea, toate straturile sunt livrate cu o căptușeală specială care împiedică o astfel de reacție. De regulă, bumbacul este folosit pentru acest lucru.

Pluză un strat de lână mai mult decât minus. Cu îngrijire adecvată, vă va dura mai mulți ani. Aceasta este îmbrăcămintea externă universală potrivită pentru fiecare an an. În plus, stratul de lână arată bine pe orice figură, păstrează perfect forma și combină cu diferite accesorii.

Modele

Vârful stilului de stil poate fi numit un strat de lână clasic. Se caracterizează prin simplitatea tăierii, detalii minime. Poate fi o opțiune dreaptă sau montată. Astăzi puteți întâlni modele fără o subdella, dar va fi deja o învățare de la clasic.

Recent, un mare haină populară. Acesta este modelul original cu mirosul. Cusute de la țesături de lână, un astfel de strat arată deosebit de elegant. Absența butoanelor permite acestui model să răspundă o altă tendință de modă relevantă – înclinații la minimalism.

Ambele modele anterioare și multe alte modele de haina modernă a femeilor sunt produse cu o capotă. Acest element practic a încetat mult să fie un element al unui stil sportiv sau de tineret. Astăzi, astfel de modele aleg femei de toate vârstele.

Un alt model concis popular – un strat de lână în două breastici. Perfect în schema de culori clasică, poate fi o carte de vizită a unei femei de afaceri moderne.

Citește mai mult  Haină de blană

În timpul vremii mai puțin severe, designerii oferă haine de lumină la modă din lână fină. Există sugestii pentru iernile înghețate – haina izolată de lână. Ambele opțiuni sunt disponibile într-o varietate de fitinguri și lungimi, astfel încât la modă să vă alegeți.

Lungime

Un strat drept lung în podeaua este unul dintre modelele cele mai seducătoare prezentate în diferite fotografii în formă. Dar luxos caută în mod exclusiv la fete mari. Titularii de necesitatea de creștere modestă de a alege modele mai scurte, cu o curea. Este posibil atât directe și adiacente.

În general, stratul scurt este ales de femei moderne și fetele sunt oarecum mai. Majoritatea covârșitoare nu sunt modele de a dobândi trageti de lux lungi, pentru că lucrurile scurte sunt considerate mai potrivite pentru ritmul deșertăciunii vieții urbane.

Poate că într-adevăr este atât de. Mai ales că modelele de lungime de pana la mijlocul soldurilor sau un pic mai sus de genunchi sunt atât de mult, ele sunt atât de diverse încât fiecare femeie poate alege cu ușurință o opțiune de gust și stil.

Lungimea clasică – la genunchi sau până la mijlocul caviarului. Astfel de straturi alege fashionista conservatoare. Nu atât de pompos ca o haină în podea, dar nu atât de scurtă, deoarece a devenit la modă în ultima vreme. Frumusețea unei astfel de lungimi este că este universală și la fel de potrivită pentru femeile de orice creștere și fizică.

Tineret

Este demn de remarcat faptul că straturile moderne de lână sunt deosebit de iubite de reprezentanții vârstei înaintate. Toate, deoarece un astfel de material versatil și maleabil permite designerilor să încorporeze fantezii îndrăznețe.

Puteți evidenția o gamă de modele întreg de haine de lână, concepute special pentru fete moderne și îndrăznețe.

Justiția de a spune că uneori moda este atât de provenită din standardele general acceptate care, de exemplu, un haina de tineret nu este deloc ca acest tip de îmbrăcăminte de exterior.

Exemplu strălucitor – Coat Placi. Reamintește de Poncho, dar după o examinare mai strânsă, semnele unei haine în el încă reușesc să găsească. Guler – drapat liber, înclinat – doar unul, și este cel mai adesea ascuns de ochii umani.

Astfel de haine elegante sunt deja produse în mod activ de bine-cunoscute branduri mondiale din Donna Karan New York și Chloe. Acestea se dovedesc a purta atât fete subterane, cât și proprietarii părții inferioare masive, dar cei care au umeri mari, o astfel de haină sunt contraindicate – le vor mări și mai mult.

O altă tendință efectivă a tineretului – Coat-Cape – este deja mai ușor de înțeles cu o gamă largă de consumatori. Acest model a devenit deja o tendință de mai multe ori, iar aici a venit din nou timpul ei.

Cape este un strat de cape trapezoidal. În loc de mâneci – fante elegante. Se potrivește unui astfel de model tuturor fără excepție.

Când alegeți, amintiți-vă o condiție importantă: creșterea mai mică, cel mai scurt trebuie să fie cape.

Tipuri de țesătură de lână

Nu haina de lână accidentală – plăcerea nu este ieftină. Pentru croitoria lor este folosită în cea mai mare parte naturală, și dacă sunt folosite unele impurități, atunci în cantitate minoră.

Categoria de preț a țesăturii depinde de lâna din care animalul este utilizat în ea. Și aceasta poate fi o varietate de animale – oi, capre, Lia, Alpaca, cămile și T.Ns..

Una dintre cele mai scumpe straturi poate fi numită modele din lână engleză. De exemplu, haina cașmir – material fabricat pe baza unui acoperiș de capre montane.

Vârful Virginian este bine apreciat – este agravat cu Merinos Myms, petreceri de ovine de lux. O astfel de lână este foarte blândă și, în același timp, incredibil de caldă.

Citește mai mult  Haina de tineret

Multe modele de haine moderne oferite de producătorii de îmbrăcăminte pentru femei sunt fabricați din vată legată sau orice altă vată amestecată. Inomogenitatea compoziției țesăturii sporește calitățile sale operaționale.

De la lână fiartă coase nu numai straturi, ci și accesorii – Berete, eșarfe, precum și modele ale rândului inferior – cardigane, veste și t.Ns.. O astfel de lână are un aspect caracteristic – este acoperit cu bucle mici asemănătoare cu tuberculi.

Haina de lână presată – o altă opțiune scumpă. Cel mai adesea, acest material extrudat este utilizat pentru a coase un strat de sex feminin, care este 100% lână. Prin urmare, costul.

Nu mai puțină elită va fi o haină de lână de yak. Dar acest lucru este atât de frumos și durabil încât prețul pentru acesta este pe deplin justificat.

Compoziţie

Deci, compoziția, așa cum am menționat mai devreme, poate fi foarte diversă în țesuturile de lână utilizate pentru haina de cusut. Cel mai ușor și, în același timp – cel mai scump, este 100% lână. De multe ori există și țesături cu jumătate de pereți în producția de îmbrăcăminte exterioară. Pentru a vorbi mai multe despre amestecuri, atunci cele mai populare:

 • Lână și poliester. Proporțiile combinației reprezintă de obicei 70% lână, 30% poliester sau 50% poliester, 50% lână sau 80% lână, 20% poliester.
 • Lână și Angora. Rareori există o combinație de angora și lână. Pentru ei, de regulă, poliamidă (fibră sintetică) este unită, iar proporția este de 40% cu 40% și respectiv 20%.
 • Lână și mohargie. Țesături pentru haine din mohair și lână cel mai adesea amestecate în proporții de 35% cu 65% sau 40% cu 60%, respectiv.

Moda tendințe 2021

 • Retro-chic. Unul dintre must-au acest sezon va fi un strat de lână blestemată cu o curea și butoane mari. Lungime – la genunchi. Modelul este inspirat de stilistica din 1950-1960, care sunt ne-au revenit în mod constant într-un fel sau altul. Cipul principal al unor astfel de modele – butoanele nu sunt doar mari, ei stau cu mândrie în două rânduri și au în mod necesar o culoare contrastantă la haină.

 • Geometrie. Coat Cape, pe care le-am vorbit deja mai sus, este o dovadă că acest sezon este linii geometrice foarte importante. Deci, este o haină – un trapez. Haina similară cu poncho sau pe triunghi sau diamant.

 • Luxos. Și din nou vorbim despre o haină lungă de lână în podea. Acesta este un semn al unei alte tendințe relevante – împingeți imaginea chică în fiecare zi. Deoarece purtarea unei astfel de haine ar trebui să fie exclusiv cu tocuri înalte, ea obligă pur și simplu o femeie să arate divin și costisitoare.

 • Jocul de comandă. Acest lucru poate fi numit un strat hibrid – un lucru, cusute din lână și de însoțitor de țesături – piele, blană, mătase sau chiar bumbac. Și în tendință nu doar inserții modeste dintr-un alt material. Combinațiile luminoase, îndrăznețe sunt relevante.

Culoare

Poata de lână astăzi se face într-o varietate de variații de culoare. Dar, din moment ce lână este o țesătură naturală, apoi în schema de culori a unor astfel de lucruri este mai corect să se ajunge la ceva mai natural.

Este în legătură cu moda pe scară largă pentru naturalețea, cele mai populare culori pentru haine de sex feminin lână acest sezon va fi toate culorile luminoase de la alb, gri și lapte la smântână și bej. Negru, maro, nisip – să îndeplinească, de asemenea, tendințe relevante.

Desigur, producătorii produc și masa de modele în colorarea artificială de lână. Dacă doriți o haină roz sau albastru, opriți alegerea dvs. pe versiunile pastel.

Din printuri relevante, trebuie remarcat o celulă mică, „labă de gâscă“, modele geometrice complexe. În același timp, executarea unor astfel de desene poate fi atât monocrom și multicolor.

Citește mai mult  Suită de iarnă de sex feminin

Producătorii

Printre companiile angajate în haină de lână de cusut, pe care doriți, în primul rând, pentru a evidenția liniile de îmbrăcăminte de producție din Rusia.

 • POMPA – Mândria principală a companiei este invenția lor unică – haina încălzită.
 • „Aurora” – Fabrica de Moscova, care, deoarece nimeni altcineva nu cunoaște un sens în coaserea hainei femeilor, deoarece acesta este singurul spectru al activităților companiei.
 • Miltex – Brand de la St. Petersburg, care va oferi un strat elegant de lână nu numai mama, ci și toți ceilalți membri ai familiei. Mark se dovedește bine pe piața îmbrăcămintei exterioare pentru femei, bărbați și copii.

Printre celebrele branduri străine trebuie remarcat italiană (Moschino, Escada, Valentino, Marny), precum și britanici (Asos, Ben Sherman, Burberry, Bench).

Cum de a alege?

 1. Țesătura din care se face haina trebuie să aibă o densitate mare. Verificați-l pe lumen.
 2. Grosimea subfladei ar trebui să fie proporțională pentru regimul de temperatură al sezonului pentru care este cumpărat haina. Fiți atenți la calitatea subclasului – pânza trebuie să fie de înaltă calitate, croitorie – fără defecte. Verificați și calitatea buzunarelor.
 3. Verificați îndoirea mânecilor și a hemului. Dacă se face conform standardelor, atunci tivul va fi atins de nu mai puțin de 3 centimetri, iar mânecile sunt de cel puțin 2.
 4. Inspectați cu atenție cusăturile. Ca în orice lucru, în haina ar trebui să fie impecabile.
 5. Asigurați-vă că stratul are proprietăți de protecție a vântului și umidității. Aceasta va indica compoziția țesăturii indicată pe etichetă.

Când purtați și cu ce?

Lână haina este bună exact ceea ce poate fi purtat în orice moment al anului. Desigur, în vară ar trebui să fie un model de lână fină și în timpul iernii – izolat. Dar faptul rămâne un fapt – nu puteți găsi un lucru universal.

Din hainele de jos, cei mai buni parteneri ai hainei vor fi un blocaj sau blugi, o fustă de creion sau o rochie de siluetă potrivită. Pentru a crea un stil strict de afaceri, puteți utiliza drept, dar nu pantaloni largi.

Încălțăminte depinde de stilul: un strat de drept – o talpă plată, un lung montat – toc înalt, modele trunchiate pot fi combinate cu orice pantofi, inclusiv – cu adidași și cizme nepoliticos.

Accesoriile sunt mai bune pentru a alege minimalistă. Să accentul principal fiind făcută pe stratul.

Cum să aibă grijă și cum să se spele?

 1. Se spală imposibilă! Doar curățare chimică.
 2. În sezonul de strat activ necesită purtarea de curățare de două ori pe lună.
 3. În sezonul de uscat și vreme caldă, este recomandat să stea o haină de lână pe un balcon timp de 2-3 ore pentru ventilare.
 4. Chiar și în timpul verii, haina de lână ar trebui să fie stocate pe un umeraș într-un dulap într-un caz special, și nu în unele sertare sau pachete. Cazul trebuie să „respire“, dar în același timp, protejează împotriva prafului și a altor contaminanți.
 5. respectați cu atenție toate recomandările pentru îngrijirea haina. Care sunt întotdeauna indicate de producător de pe etichetă.

Recenzii

Printre cumpărătorii care au încercat o haină de lână, marea majoritate sunt foarte mulțumiți. Mulți sărbătoresc că este mai bine să plătiți o brand decât să cumpărați ceva necunoscut online cu livrarea în casă, dar ieftin. Mulți sunt gata să plătească zeci și sute de mii de ruble pentru o haină, care va purta apoi restul vieții sau a mâinii peste reprezentanții cele mai tinere. Pentru că pentru acești bani, brandurile dovedite oferă calitatea „de secole”.

Indiferent de cât de paradoxal, prețul unei haine de lână este atât o marcă de calitate, cât și un dezavantaj simultan. Multe femei nu își permit un astfel de lucru la modă. Mai ales cu lână 100%.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: