Haina dekka

Haina dekka

Cu debutul toamnei, merită să vă faceți garderoba, acordând atenție hainelor superioare, deoarece devine indispensabilă. Pentru a crea un arc unic, elegant, perfect costum. Astăzi, mulți producători oferă modele de lux de haine pentru femei, dar numai unele combină o calitate excelentă și un preț acceptabil. Una dintre aceste companii este o brand belarus Belarus.

Despre marca

Brand Deca este compania Bielorusiană pentru producția de îmbrăcăminte exterioară. Deși se referă la companiile suficient de tinere, dar se bucură deja de un mare succes între diferite grupe de vârstă. Funcția de produs Deca este că este făcută exclusiv din materiale de înaltă calitate și este reprezentată de fitinguri populare.

Stratul de sex feminin din Deca se distinge prin originalitate și eleganță. Producătorul încearcă să ofere clienților săi produse de înaltă calitate la un preț accesibil. Este o astfel de politică a unui brand a adus o haina deca o popularitate uriașă astăzi.

Coat Deca poate fi purtat pentru fiecare zi, data romantica sau pentru a lucra. Este minunat pentru a crea imagini originale și luminoase în diferite stiluri.

Modele

Stratul de sex feminin de la brandul Deca este potrivit pentru toți reprezentanții sexului frumos, indiferent de vârstă. O varietate de stiluri, modele și direcții de stil permite fiecărui mod la modă să găsească opțiunea perfectă care va ajuta la evidențierea avantajelor formei și să-și ascundă defectele. Brandul își place în mod regulat fanii săi cu noi colecții și modele.

Printre gama largă de haina din decada de marcă, se pot distinge următoarele modele:

  • Coat de stil clasic are o siluetă montată și completată de linii stricte.
  • Stickurile de tineri sunt decorate cu fulgere oblică.
  • Modelul cu un guler complex arată original și elegant. Gulerul poate fi diverse: rack, clemă sau amânată.
  • Modelele de iarnă sunt decorate cu gulere și hote de blană adesea.
Citește mai mult  Haina militară

DECA pentru a produce un strat de diferite lungimi. Astăzi în tendință lungă și ultra-șuruburi, astfel încât compania oferă produse de mini, midi și maxi.

Compania din Belarus creează o haină în diferite soluții de culoare pentru a satisface cererile tuturor fetelor. Puteți achiziționa un strat clasic de culoare – negru, gri, bej sau roșu. Pentru a crea o imagine spectaculoasă și irezistibilă, merită să vă acordați atenție la opțiunile de culoare mai complexe, cum ar fi muștarul, măslinul, floarea cornului și altele.

Stratul de flori de corn utilizează o mulțime de popularitate. Această soluție de culoare este potrivită pentru proprietarii de păr luminos și întunecat. Compania oferă un strat tăiat direct și deschis, care se află perfect pe figură, accentuează curbele corpului feminin. Modelul este realizat din lână foarte netedă. Un astfel de strat poate fi folosit pentru a încorpora o varietate de imagini. Este frumos combinat cu pantofi negri, ciorapi colorate în chiloți. Suplimentul original al arcului de neegalat va fi o pungă galbenă.

Brandul Deca oferă adesea o haină în tonurile bej. Interesant și elegant. Se referă la culori calde și conține un pic de portocaliu. O astfel de soluție de culoare preferă în principal tineri. Elegant și proaspăt arată ca un strat de culoare mee cu o bucată de părtinire, buzunare pe părțile laterale ale unui fulger și o capotă.

Elegant arată haina albă cu un guler de lux amânat în două niveluri, cochetă sofisticată și buzunare oblice. Modelul are o lungime ușor deasupra genunchiului și o siluetă montată. Curea largă de butoane negre și mari completează perfect stratul.

Iubitorii de tăiere liberă care merită să acorde o atenție la linia de umbra lingonberry. Haina are o albină asimetrică, cu mâneci lungi lungi și un guler elegant amânat.

Citește mai mult  Jachete din piele albastră și albastră

Pentru iubitorii de culori clasice, compania oferă o serie separată de mini haina. Ele sunt fabricate în umbra roșie, albastră și smarald. Punctul culminant al modelelor proeminensează inserții negre. O astfel de combinație de culori prelungește vizual silueta, așa că mă potrivesc perfect fetelor de creștere redusă.

Sfaturi pentru alegerea

  • Modelul trebuie să fie bun pe figură, subliniind feminitatea.
  • Dimensiuni Coat deca coincidența. Modelul lui Croes gratuit poate fi cumpărat pentru dimensiunea mai mică.
  • Ar trebui să acordați atenție calității țesăturii și coaserii. Materialul este caracterizat de moale și este plăcut la atingere. Croitorie Neat indică de înaltă calitate.
  • frumuseti zvelte se va potrivi cu un model de lungimi diferite. Fetele mici mai bine acordă atenție stratului MIDI sau MAXI.
  • Fetele cu solduri magnifice ar trebui sa fie de preferat cu modele desfășurate. Strat direct nebun se află perfect pe un tip de formă.

Materialele

Curățenia se aplică adesea cu mâneci naturale de cusut. Astfel încât acesta își păstrează aspectul inițial pentru o lungă perioadă de timp, apoi lână se combină cu alte materiale (Mohair, Angora sau cașmir). Compozitia firului de lână este cuprinsă între 70 la 90 de procente. Pentru a face un fir mai puternic, adesea producătorul adaugă mai mult la poliester sau vâscoză, dar nu mai mult de 10%.

Pentru a preveni rularea posibilă, DECA oferă un strat exclusiv cu o grămadă scurtă. Căptușeala joacă, de asemenea, un rol imens, deși nu este vizibil. Acesta contactează haine, deci ar trebui să fie moale și să nu electrificați. Căptușeala se distinge de o cetate. De obicei, SEWS din țesături naturale, care include bumbac sau mătase.

Citește mai mult  Anorak Tommy Hilfiger

Modelele calde sunt perfecte pentru timpul de iarnă. Acestea sunt echipate cu o mai mare wattiys.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: