Haina militară

Haina militară

Laconicitatea formelor și nobilimea țesăturii – principalele componente ale imaginii de modă a stratului militar. Stilul originar din secolul trecut rămâne relevant în timpul nostru. Nuanțele întunecate ale produsului, butoanele metalice, linia clară a umerilor evidențiază imediat stratul între multe altele.

Comparația strictă a uniformei militare a devenit un cap de pod pentru mișcarea ideilor de designer care au suferit soldați și țâțe în lumea înaltă a modului. Pentru mai multe sezoane, straturile militare rămân printre populare. Elegant și restrâns, a câștigat armata admiratoarelor din întreaga lume. În multe privințe, aparținând stilului lui Unisex a contribuit.

Particularități

Stilul stratului Militari este determinat prin siluete directe și trapezoidale. Rigoarea tăieturii este accentuată de gulere largi amânate, coliere – rafturi, haine, buzunare false de forme foarte clare.

Culoare pentru o astfel de strat ridica întuneric. Cel mai adesea militar preferat – Khaki. Nu mai puțin popular albastru închis, negru, verde, gri.

Este demn de remarcat faptul că atunci când alegeți un strat Khaki, este necesar să se evalueze combinația cu ochii, părul și pielea față. Unii nu se potrivesc deloc și face apariția destul de diminuată și inexpresivă.

Blondele ar trebui să oprească alegerea lor pe culori dezactivate. Fetele cu părul întunecat sunt cele mai potrivite pentru albastru închis și verde, și nuanțe de mlaștină cu părul roșu.

Detalii importante ale imaginii militare – butoane metalice. Îmbrăcăminte de îmbrăcăminte decorată cu cordoane de aur, margine, nituri, curele. Designerii folosesc, de asemenea, medalii și comenzi decorative. Haina de vopsire Adăugați dungi, cabluri și panglici.

Citește mai mult  Rochie de rochie de rochie

Designerii de alimente aleg adesea lână, piele, mantie, cârpă. Chiar mai mult a subliniat eleganța modelului de catifea și cașmir.

Modele

Stratul de siluetă liberă este cel mai relevant din stiluri. A primit cea mai mare distribuție într-un stil sportiv de tineret. Lungimea sa poate varia de la mijlocul liniei de șold și sub genunchi. Poate fi decorat cu o centură, pe mâneci de inserție din piele.

Haina de Tineret Militari se distinge prin nuanțe de țesut la modă: violet, roz, roșu. Și fetele se combină cu îndrăzneală în aceeași imagine a glamorului și a stilului retro.

Cea mai îndrăzneață alegeți o haină cu o lungime în podea, care seamănă cu generalul Chinel.

La silueta trapezoidală de strat, care este potrivită pentru orice figură. Forma strictă a gulerului sub forma unui raft și a butoanelor metalice la rând ne întoarcem la disciplina militară. Moaletul modelului dă falduri pe spate, ceea ce face acest stil elegant.

În modelele stratului de iarnă, puteți prefera cel mai adesea haine cu două breastice. Sinelles și bustile sunt în prezent relevante pentru Fashionistas.

Ce sa porti?

Militari vă permite să combinați diferite stiluri și direcții. Există recomandări generale pentru siluetele unui strat. Deci, haina tăierii libere va fi bine să se uite în combinație cu pantaloni înguste și blugi.

Din fustele este cel mai bine să dea preferință unor forme scurte. Partea superioară a ansamblului poate fi reprezentată de vârfuri asimetrice, tricouri, bluze și cămăși. Din pantofi, cea mai bună opțiune va fi cizme cu toc înalt.

Pentru un strat de furtună montat, este mai bine să vă opriți alegerea pe vârfurile feminine, luându-le în nuanțe contrastante. Sub costumele de dantelă sunt cele mai potrivite pantaloni potriviți.

Citește mai mult  Anorak Nike

Când alegeți o rochie, stilistii recomandă să oprească alegerea lor asupra cazurilor și montarea mini. Acest strat este bine combinat cu fuste feminine. De exemplu, cu falduri sau ușor răcit în partea de jos.

Sub stratul Militari, o varietate de pantofi adecvați, care numai vor sublinia imaginea pe care ați selectat-o. Cel mai bine este să alegeți un strat. În acest stil merită abandonarea combinațiilor contrastante.

Sub imaginea sportivă este cel mai bine să purtați adidași și pentru a spori simple, alegeți cizmele bărbaților. Dacă imaginea este feminină, cizmele și cizmele decorate cu fulgere și nituri se vor potrivi cel mai bine.

Imagini spectaculoase

Coat scurt arată cel mai bine cu pantaloni înguste. În cazul nostru, pantalonii verificați, care adaugă fracțiunea de feminitate la hainele de top, sunt selectate sub hainele superioare. Bocanci de pantofi negri și tocuri înalte, capacul din piele ne întoarce la stil militari. Accesorii sub formă de mănuși și pungi negre adaugă severitate și merită.

În această imagine, stilul militari este amestecat cu sport. Coat cu un guler postponed și butoanele de cupru seamănă cu un chinel, sub care sunt selectați sacul negru și pălăria tricotată. Sub blugi negre îngustă, doriți un pulover albastru, culoarea care înmoaie nuanțele întunecate ale ansamblului de haine. Adidasii albi arata un contrast. Aceasta este o imagine pentru fiecare zi.

Cu o jachetă de haine, orice haine arată grozav. Stilul Militari își înmoaie liniile militare atunci când este combinată cu rochia neagră feminină. Sub saci aleși și pantofi de colorat leopard. Întreaga imagine poate fi numită afacere.

Citește mai mult  Anse blană de blănuri

În al doilea exemplu de realizare, pantalonii și puloverele confortabile sunt selectate sub strat, care, în combinație cu o pungă mare, dau imaginea călătorului.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: