Jacheta militară

Jacheta militară

Militari este un stil în care elementele de uzură militară, variind de la culoare și terminând cu utilizarea pieselor individuale, cum ar fi epauletele, butoanele armatei, lanțurile și t.Ns.. Militari se caracterizează prin versatilitate sau așa-numitul unisex. Stilul este la fel de bun pentru bărbați și pentru femei.

Un pic de istorie

După primul război mondial, îmbrăcămintea militară aglomerată civilă, deoarece multe fabrici au fost reprocesate pentru fabricarea de haine pentru față.

Achiziționarea hainelor obișnuite nu au fost ușor. Mai mult, a fost adesea necesară pentru a modifica pur și simplu hainele militare în fiecare zi. Astfel, apariția stilului militarilor poate fi numită consecința sfârșitului ostilităților.

A afectat factorul de imitație. Tinerii au căutat să-și placă eroii ostilităților și, prin urmare, și-au dat preferința hainelor de la care era militară.

Mai târziu în stil, protestul tinerilor împotriva ostilităților și conflictelor lumii a fost încorporat. Tinerii americanilor a protestat astfel împotriva războiului din Vietnam. Inițial, vechea îmbrăcăminte militară a fost folosită pentru acest lucru, pe care s-au aplicat semne și simboluri ale lumii.

Transformarea îmbrăcămintei militare la civil a demonstrat în mod clar atitudinea negativă a oamenilor la războaie.

Reprezentanții subculturii Hippie purtau pantaloni militari pe șolduri. Astfel, ei au subliniat ceea ce fiecare dintre ei ar putea fi în război și trebuie să vă obișnuiți cu formularul militar acum.

Combinația de confort și stil de uniforme militare a remarcat designerii, iar în anii 60 din secolul trecut pe podiumurile lumii au început să apară modele în îmbrăcămintea „militară”.

Citește mai mult  Cute haina de blană

După 20 de ani, stilul nu și-a pierdut relevanța. Mai mult, limitele clare și betonul. Direcția de înaltă militari. În conformitate cu aceasta, haine a început să semene cu uniforma militară de cea mai înaltă formulare de comandă. Obligatoriu a fost prezenta umeri largi.

soluții de culoare populare au fost hacks, verde maroniu și tonuri de gri-verde.

Toate butoanele existente pe jachete si veste ar fi trebuit să fie fixate.

.

După ceva timp, Militari achizitionat unele moliciune. Unele elemente de decor sub forma unui guler rack, cravată, ordinele, o curea cu o cataramă mare.

Împreună cu o pânză densă, a fost folosit un mătase moale, care a fost perfect pentru fabricarea de rochii.

Printre faimoasele Kuturiers este demn de remarcat Giorgio Armani, care în 2005 a prezentat colecția sa de toamnă-iarnă modele neobișnuite. Sursa de inspirație a fost forma militară a perioadei de al doilea război mondial. Modelele au diferit concis și reținere.

Unii designeri au început să cristale de a folosi și epolutes husari ca decor. Militari a achiziționat o strălucire și chic.

Până în 2010, jachetele piloților și marinarilor devin la modă.

Particularități

Jacheta în stil militari trebuie neapărat să aibă umeri fără sudură care subliniază minunat.

De la un astfel de element, garderoba ar trebui să fie riguroasă. Tradiționalul poate fi numit un parc cu o imprimare de camuflaj spotted.

O caracteristică a sacoului este un suport guler. Efectuează o funcție dublă: decorativă și protectoare. Arata grozav si protejeaza impotriva vremii nefavorabile.

Linia taliei poate fi accentuată de o centură largă.

Modele

Hanorac

Park – Jachetă caldă, care este de obicei un atac. Modelul prezintă reținerea și lipsa elementelor decorative. Prezența buzunarelor o face foarte confortabilă, iar forța și culoarea practică.

Citește mai mult  Poncho Raincoat

Jacket în jos

Jacheta în jos în puterea militarilor poate fi atât cu o imprimare de camuflagă, cât și cu monofonică.

Prima opțiune este mai „țipă”. Se va aloca cu siguranta din mulțime a proprietarului său, care nu se poate spune despre modelul de făcut într-o singură culoare.

În orice caz, arată jacheta jos elegant și interesant. În plus, protejează împotriva răcelilor într-o iarnă geroasă.

ata de blană dă modele feminitatea și netezește unghiuri ascuțite imagine.

windbreaker

Un model extins sau scurtat va fi potrivi remarcabil în imaginea în stilul Caell. Militari Stilul spărgător este conceput pentru cei care apreciază confortul, practic și confort.

Elemente decorative (nituri, buzunare, epoletii) da modelul culminant și elegant.

Şanţ

Trench este un model intermediar între o manta și o manta alungită. Modelul este incredibil de elegant. Foarte adesea decorate cu două rânduri de butoane de pe raft din față, buzunare false.

Prezența unei centuri cu o cataramă vă permite să sublinieze profitabil talie.

Geci de piele

jachete de piele in stilul „militar“ împrumutat la piloți. Opțiunea poate fi atât de iarnă, cât și demi-sezon. Modele laconice, au fermoar și buzunare secrete sau false.

Versiunea scurtă este numită „Pilot”.

Ce sa porti?

Combinația unui jachetă neagră scurtată Militari și o mică rochie neagră oferă un efect uimitor. Rochii feminine sunt accentuate de brutalitatea sacoului.

Dacă sacoul are mai multe elemente decorative, imaginea nu trebuie să utilizeze alte adăugiri. Machiajul ar trebui să fie minim. Gleznele sau cizmele lungi de aceeași culoare neagră sunt foarte potrivite pentru această imagine.

Jacheta strânsă este ideală atât cu blugi, cât și cu pantaloni clasici. Cizmele sau pantofii gleznei sunt potrivite ca pantofi. Opțiunea optimă este o jachetă scurtată care nu adaugă volumul din partea de jos.

Citește mai mult  Strat de la pavloposad mouseton

Combinația de contrast dă o fustă și o jachetă de dantelă ușoară. O astfel de imagine trebuie să fie diluat cu accesorii care vor face mai feminin. decoratiuni Vintage va face față cu această sarcină. Complete sandale ceapa ajuta cu curele.

Seara de imagine în stilul militarilor este creat folosind culoarea de bază a pândarilor și completând-l negru sau albastru. Culoarea neagră este folosit în pantaloni, a cărui aparținând stilului „militar“ va sublinia lămpile de aur.

Sub blazer de culoare kaki este purtat cămașă albă sau de sus. accesorii de aur si decoratiuni vor fi la fel de drum. Încălțăminte la un astfel de arc este selectată la un toc jos. Opțiunea optimă este glezna.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: