haine de blana nurca Brown

haine de blana nurca Brown

haine de blana nurca Brown

haină de blană de nurcă Brown – gen clasic în haine de blană. Nurca de blană și culoarea sa naturală sunt de modă și de timp.

Stratul de blană de la o astfel de blană nu va fi decât cald, dar și mai rezistent la uzură decât gri sau alb, deoarece nurch-urile de astfel de culori sunt făcute artificial cu ajutorul selecției.

Brown Mink are mai multe nuanțe de la maro închis la pastel. O astfel de alegere bogată a schemei de culori este posibilă datorită eforturilor de crescători care elimină în mod constant rasele noi de animale cu culoarea diferită a pieilor.

Cea mai întunecată culoare a grupului maro Mahagon, sa dovedit prin traversarea nurcă maro și negru. Culoarea maro închisă standard a nuriei ruse (STK) cel mai frecvent, mai ales în țara noastră. Nucul de culoare din blană are o umbră frumoasă de aur, precum și o întrerupere pe creastă. Culoarea Skanglow are o blană de nurcă scandinavă, este maro deschis și, de asemenea, ca o piuliță are o tranziție a luminii întunecate la creastă. Cel mai strălucitor ton în grupul brun este pastel, uneori se referă la culorile luminoase ale blănurilor.

Modele și stiluri

Mink Brown este cusută aproape jumătate din toate produsele de nurta, astfel încât varietatea de modele și stiluri este, de asemenea, mare. Cea mai obișnuită și practică este stratul clasic al lungimii directe de tăiere a MIDI sau MAXI. Astfel de modele au adesea o capotă și blană sau centură din piele.

Citește mai mult  Haina cu adidași

Colierele pe produsele fără capotă sunt destul de variate, cel mai adesea există guler-rack, șosete sau amânate. Apropo, una dintre ultimele tendințe ale straturii de blană deloc fără un guler. Lungimea manșonului poate fi, de asemenea, diferită. Modelele cu mâneci de trei sferturi, concepute pentru a folosi mănuși lungi, sunt foarte relevante pentru mai mult de un sezon.

Modelele elegante sub forma unui trapez sunt la fel de populare, precum și amenajate, cu o găină arcuită. Ei, de regulă, au o lungime medie, precum și elementele clasice, pot fi cu glugă, curea și manșoane scurte.

Destul de comune stiluri scurte de straturi de blană atât cu o capotă cât și fără. Ele au adesea o formă trapezoidală și mâneci largi. Astfel de modele sunt de obicei proiectate pentru proprietarii de mașini și sunt numiți automat.

O singură atenție merită haine de blană, cusută printr-o metodă specială de asamblare, numită „transversală”. Piei sunt cusute de la ele însele vertical, dar orizontal. O astfel de recepție și utilizarea blănurilor maro oferă efectul imitației unor haine de blănuri scumpe de la un sable.

Modele frecvente de la scut și nurcă dezbrăcată. Destul de des, în astfel de produse, nurca este combinată cu alte tipuri de blană mai pufoase. Un astfel de haină de blană arată mai degrabă original.

Decor

Deoarece materialul natural de blană, cel mai bun decor pentru ea va fi blană sau piele. Pantofii de blană din cauza unei structuri netede și omogene sunt destul de ușor de combinat aproape cu orice fel de blană. De multe ori există gulere și hote de la o fox, vulpe, lynx și alte tipuri valoroase de blană. Asemenea combinații de contrast de culoare și texturi dau produsului viziunea originală și chiar luxoasă.

Citește mai mult  Bomber din piele

Un element de decor bun este pielea. Centura de piele sau inserția în produs reîmprospătați vizualizarea și faceți o imagine mai ușoară și de tineret.

Există modele în care se combină ansamblul longitudinal și transversal, ceea ce conferă produsului textura originală și arată foarte neobișnuit.

Imagini elegante

Pentru șosetele de zi cu zi se potrivesc perfect stratului de aur. Cu blugi albastri clasici, ea va crea o combinație luminată și va aloca amantă de la o mulțime gri. Decorațiuni mari și o pungă mare în ton la haina de blană se vor potrivi armonios într-o imagine atât de urbană.

Un model scurtat de tăiere drept cu un guler de raft și un ansamblu transversal în combinație cu haine negre creează o imagine strictă strictă. Un supliment bun va fi o pungă clasică neagră, pantofi pe un călcâi pătrat și un minim de bijuterii.

Imaginea spectaculoasă și extravagantă poate fi creată utilizând o combinație contrastantă de o cochie de blană de Mahagon, o rochie roșie și pantofi pe un călcâi. O mână mică sau un ambreiaj elegant va fi o adăugare bună.

Stratul de blană de umbra pastel, tăiat de solemnă, se potrivesc armonios în imaginea de seară rafinată. O combinație de contrast cu mănuși negre face o imagine și mai elegantă, iar decorarea sobilității adaugă lux.

La modă, coasterea de blană și nuci de culoare, deoarece este imposibil să creați o imagine elegantă a tineretului. Îmbrăcăminte ușoară accentuează în mod avantajos culoarea saturată a blănurilor și a mănușilor din piele, o pungă mare și decorațiuni mari a mers astfel de un costum relaxat, care este perfect pentru o zi liberă.

Citește mai mult  Femeie izolate de ploaie

Imaginea elegantă și bogată poate fi creată utilizând un model de mașină cu maneci scurte. Mănuși lungi, pălăria și sacul elegant ajută la crearea unei imagini rafinate unice.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: