jacheta Trenci

jacheta Trenci

Protecția împotriva ploii sau zăpezii umede și a elementului elegant de garderobă – ar părea, nu poate fi nimic comun între aceste două concepte. Cu toate acestea, înainte de a face o astfel de concluzie, merită familiarizată cu cel mai larg sortiment de jachete de furtună și de ploaie. Printre acestea sunt ambele lucruri pur utile și lucrări reale de designer.

Particularități

Țesături impermeabile sunt două tipuri:

  • Rezistenta la apa+
  • Rezistent la apă.

Fiecare dintre ele are avantajele și contra. Deci, prima trebuie să fie compoziția specială a stratului de protecție cu proprietățile sale, care de-a lungul timpului este spălată, iar cea de-a doua pentru a obține o protecție completă împotriva umezelii lipsește pielea capacitatea de a respira. Deci, acum designerii impermeabili folosesc tehnologii combinate.

Raincoat clasic are o culoare galbenă strălucitoare. Inițial, a fost elementul de haine de lucru ale pescarilor. Este în mare o astfel de decizie de culoare proeminentă a devenit o garanție a supraviețuirii în cazul în care persoana a căzut în apă – jacheta galbenă a permis cel mai rapid să-l vadă peste bord și să-l salveze.

Mai târziu, frumusețea nuanțelor canarilor evaluează muncitorii rutier și cicliștii. Din depozitarea lor, impermeabilele galbene au început să echipeze de la un material retroreflectant – astfel încât proprietarul unei astfel de sacouri este mult mai ușor de observat chiar și în condiții de vizibilitate limitată.

Modele

Cumpărătorul de unassum, pentru care funcția de protecție a plumertului este importantă, pentru o excursie la pădurea pe ciuperci sau pescuitul poate fi cumpărat Pelerin subțire. O astfel de selecție, atunci nu îmi pare rău să arunc. Dar totuși, va fi mai înțelept să alegeți un model mai solid al unei jachete de ploaie, care vă va încânta proprietarul mult mai mult decât „de unică folosință” de la celofan sau skullici.

Citește mai mult  Coată de blană de canapea și transversal

Designerii îi fac iubitori de haine elegante cu haine de ploaie cu buzunare transparente și modele unisex.

De asemenea, seturi populare de jachete de ploaie și pantaloni din același material. Astfel de salopete sunt potrivite pentru cei mai agitați și activiștii activiști: copilul va fi protejat în mod fiabil de ploaie și vânt.

Hota de ponderare este, de asemenea, extrem de importantă, datorită cărora se realizează o protecție maximă atât din vânt, cât și din umiditate.

Dacă capota nu este echipată cu laces special, permițându-vă să îl strângeți dacă este necesar, făcându-vă proprietarul ca personajul lui Kenny din parcul de sud, o jachetă de ploaie poate fi numită mai multă îmbrăcăminte ornamentală.

Producatori populari

Din punct de vedere istoric, legiuitorii de modă pe jachetele de protecție împotriva ploii sunt producătorii din Scandinavia – cum ar fi Sweees Stutterheim, Dane Elka, Finna Reima.

Dar, în ultimii ani, tot mai multe modele de la mărci din alte țări apar pe val de popularitate tot mai mare de pelerine de ploaie pe piață: de exemplu, British Folk si YMC si companii din SUA: Patagonia si Woolrich.

De asemenea, jachete pelerina de ploaie au început să apară în cataloagele firmelor angajate în crearea de echipamente pentru iubitorii de sporturi extreme – de exemplu, puteți să acorde o atenție la modelul MANTA Adăpost PLOAIE de la marca Macna, cunoscut pentru fiecare iubitor de senzații ascuțite și puternice motociclete.

Cum de a alege?

În mod corespunzător pelerina de ploaie ales se va transforma într-o dată umbrela indispensabile un accesoriu opțional care poate fi lăsată la domiciliu sau la birou pentru a elibera mâinile.

Citește mai mult  Jachete pentru femei demi-sezon

La cumpărarea unei jachete de ploaie, experții sfătuiesc să acorde atenție nu numai la aspect și practicitate, dar și modul în care sunt cusături de înaltă calitate, nu ratați umiditatea produsului, este posibilă ajustarea impermeabilului cu manșetă pe manșetă și talie. Spareness de piese din care se face o astfel de sacou este principalul factor definitoriu care afectează proprietățile sale.

Materialul utilizat pentru a crea un impermeabil poate fi diferit – de la nylon și țesutul cu membrană la clorură de polivinil sau PVC. În același timp, este extrem de recomandat să selectați o jachetă în care există submine de armpituri, precum și în zona buzunarelor și pe spate – acest lucru va ajuta proprietarul impermeabilului să nu simtă așa ceva – „efect de seră”.

Ce sa porti?

În ciuda faptului că cele mai recente tendințe de modă sunt invitate să ia în considerare o jachetă de ploaie doar una dintre soiurile de îmbrăcăminte exterioară, nu trebuie să uite de scopul inițial derivat în nume. Raincoat este în primul rând protecția împotriva vremii nefavorabile și, prin urmare, este deja un lucru pentru utilizarea de zi cu zi.

În consecință, imaginea în construcție trebuie să respecte această trimitere. Chiar și cea mai elegantă de ploaie de designer poate fi cu greu potrivită cu pantofi lăcuiți și un costum de anchetă.

Dar modelul străzii și aspectul casual potrivit pentru sezon este potrivit, deoarece este imposibil. Adăugați la rochiile și combinațiile dvs. preferate cu blugi sau pantaloni scurți, o jachetă de ploaie – și imaginea tematică a offseasonului este gata.

Citește mai mult  Poncho din Ninka

În cazul în care prognoza meteo promite ploaia și vântul gustos, o eșarfă caldă confortabilă de bătăi mari de împerechere și cizme de cauciuc drăguț de orice culoare ar trebui să fie pusă pe impermeabilă. Hamuya toamna și primăvara devreme nu este obligată să fie o sumbră și monofonică!

Imagini

Un parc de ploaie elegant de culoare Khaki cu buzunare confortabile, protejate de umiditate, pe valuri simple și fiabile, combinate perfect cu un pulover ușor și blugi clasic de denim. Capul negru reflectă decizia de culoare a interiorului sacoului, iar spatele alungit și răsucite al curbei „coada de pește” protejează împotriva vântului rece.

Raincoat transparent pe un fermoar cu clapetă neagră nu apare ca o chestiune utilitară pentru a proteja împotriva vremii nefavorabile, ci ca un cod de bare spectaculos, finalizarea creării unei imagini ocazionale, aceeași relevantă atât pe străzile europene, cât și pe podiile cele mai bune Case model.

Jacheta de ploaie pentru copii, stilul și soluția de culoare este inspirată de îmbrăcămintea în formă de pompieri din America de Nord. PEMP-roșu gamma este suplimentat cu dungi reflectorizante orizontale de-a lungul marginii inferioare ale sacoului, pe mâneci și capota, care, dacă se dorește, pot fi respinse. Exemplu luminos de haine funcționale și elegante atât pentru băieți, cât și pentru fete.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: