Mantie cu capota

Mantie cu capota

Cloak cu o capotă este un atribut obligatoriu în vremea de toamnă. El este universal, practic, confortabil.

Cloacele sunt fabricate din diferite țesături, designeri cu mare entuziasm de a crea modele interesante. Articolul va dezvălui avantajele acestui tip de îmbrăcăminte, o varietate de stiluri, culori, vor prompta combinații reale și la modă.

Avantaje

Se pare că impermeabilul a fost întotdeauna și va fi la modă. Offseason – un astfel de timp când ai nevoie doar de un impermeabil cu glugă. Anterior, aceste haine au fost purtate doar de bărbați. Dar ori, tendințele de modă și impermeabile s-au schimbat, în cele din urmă, stabilite în dulapul femeii.

Cloaks au o mulțime de avantaje: protejați împotriva ploii, dați cald și confort, dați feminitate și eleganță. Principalul lor plus este invarianța tăierii, care este capabilă să facă accentul necesar pe meritele figurii, dacă este necesar, ascunde dezavantajele.

Avantajele cu gluga de curse:

  1. Universalitate. Ea vine vorba de orice fel: blugi, pantaloni, rochii, fuste. Cu acesta, puteți face seturi în birou și stilul de afaceri, Caushal, la o întâlnire romantică, la club sau pentru o plimbare. Principalul lucru este de a alege modelul corect. pelerina de ploaie ușoară, care va proteja de ploaie, un model de încălzit, de reproducție în vreme rece – opțiuni de masă.
  2. Varietate de modele. Designerii vă permit să alegeți modelul optim pentru construirea absolut orice imagine – scurt, lung, montate, oversis, stricte.
  3. Practicalitatea și calitatea țesutului utilizat. tesatura tradițională pelerina de ploaie – impermeabil, rezistent la apa, mai faimos ca o manta. De asemenea, produsele sunt cusute din piele și piele de căprioară. Aceste materiale a câștigat dragostea mare de fashionistelor, deoarece ele arata superb și scumpe.

Modele

Pelerina cu gluga, puteți spune, obiectul de bază al dulapului în offseason. Designeri știu acest lucru, și în toate colecțiile destinate rece și vreme ploioasă, adăugați o varietate de modele ale mantalei. Ia în considerare fiecare dintre ele citiți mai mult.

Citește mai mult  Strat de lână fiert

Impermeabil impermeabil

Istoria țesăturii cauciucate a început acum 193 de ani. Chimist C. Makintosh a făcut o descoperire complet întâmplătoare: el și-a pășit jacheta cu o soluție de cauciuc și apoi a observat că această secțiune a produsului a încetat să strălucească.

Mai târziu, el a îmbunătățit invenția, conectând două straturi de țesături impregnate cu o soluție de cauciuc cu kerosen. A devenit un impuls pentru un chimist – Makintosh și-a deschis propria producție de impermeabile, care au fost ulterior numite în cinstea de numele său de familie.

După ceva timp, o altă problemă a fost rezolvată de o țesătură impermeabilă – ea a adăugat caracteristici de ventilație.

Coacurile trapezoidale

Un model clasic pentru femeile complete, ascunde dezavantajele, se află perfect în jos cifra, oferă libertatea de mișcare. Lungimea poate fi diferită, dar opțiunea optimă va fi la genunchi.

Mantie

Obiectul original al garderoba de sex feminin și o destul de universal, se va potrivi cu fete tinere si femei mature, doamnelor subțire și complete. Lungimea variază de la genunchi și mai sus. Acesta poate fi combinat cu stilul de birou și de zi cu zi.

Mantle-trenci

lucru misterios. Pe de o parte, se pare ca un costum de carnaval, pe de altă parte – haine ultra-fashioned. Cine poate întâlni în mantaua? studenți europeni, clerici, theatrons. Dar designerii au suferit o manta trenci în colecțiile lor, oferind o oportunitate unică de a sta afară din mulțime.

hanorac

seamănă cu un simplu pulover extern la mijlocul șoldului sau chiar mai jos. Cu toate acestea, țesutul utilizat conferă scopul lucru. Schița-pelerina de ploaie se potrivește perfect în stilul Caushal și combină bine cu haine casual, de exemplu, blugi.

Park-trenci

Park – lung Jacheta Hooded Cald. Dintr-o pelerina de ploaie, ea a împrumutat material impermeabil. Astfel de haine sunt perfecte pentru vremea ploioasă rece.

Cloak Balahon

Se pare ca ceva fără formă, dar când ploaie stă în figură, devine clar că este un lucru relevant și elegant. Potrivit pentru crearea oricărei direcții stilistice.

Citește mai mult  Jacheta de baseball

Cald și izolat

Diferența principală dintre o mantie caldă și izolată este aceea că instipătul poate fi respins căptușeala interioară, care asigură protecție împotriva frigului.

Sport

Rulozele sportive sunt convenabile și practice. Ele sunt potrivite pentru excursii pentru oraș sau pentru mersul în parcuri. Ele sunt ușoare, dar în același timp cald, fabricate din bumbac sau țesătură de lenjerie, pe suprafața căreia a fost adăugată polenizarea parafină la suprafață.

Clashing

Sweatshirt – haine practice care au fost încredințate ferm în viața lui Modnitz. Sweat-ul sub forma unui impermeabil a apărut destul de recent, dar a fost deja iubit de multe femei pentru simplitatea și comoditatea lor.

Lightning Raincoat

Cineva preferă butoanele, cineva – produse de fulgere. Oriunde există avantaje, dar impermeabilul de ploaie este mai convenabil și mai rapid.

Tricotat

Amintește cardiganului, dar stilul impermeabilului dă o capotă. Raincoat tricotat este convenabil, este confortabil, cald, poate fi purtat cu absolut orice lucru.

Modelele de ploaie cu o capotă au prezentat o sumă imensă. Și acest lucru este bun – fiecare femeie poate găsi ceva potrivit pentru el însuși.

Lungime

În înțelegerea clasică a impermeabilului este întotdeauna lung, adesea lungimea vine la gleznă. Cu toate acestea, cu dezvoltarea de modă și diverse direcții stilistice, acest parametru de raid, de asemenea, sa schimbat.

Până în prezent, designerii oferă ploaie de la mijlocul șoldurilor, având în vedere faptul că impermeabilul este un lucru conceput pentru vremea rece.

Stylistii sunt încă recomandați atunci când alegeți o îmbrăcăminte deasupra capului pentru a ține cont de garderoba lor. Cineva iubește orientarea sportivă, mulți preferă Casual, unii fac un pariu pe un cod de îmbrăcăminte de afaceri. Deja în funcție de acest lucru, este necesar să luați lungimea de haină.

Tineret

Mulți se pare că impermeabilul este destinat adulților. Dar, în funcție de cele mai recente colecții de modă, puteți vedea că adolescentul a căzut și la gust. Adevărat, ea este puțin diferită de impermeabile clasice. Cele mai populare modele din adolescenți – un parc de ploaie, un impermeabil și un impermeabil. Ele subliniază poziția de viață activă, se pot mișca cu ușurință și combină cu blugi și îmbrăcăminte sport.

Citește mai mult  Blană de blană sub nurcă

Material

Deoarece îmbrăcămintea de mantie demi-sezon, designerii o atenție deosebită este plătită țesuturilor utilizate.

Materialele pentru un impermeabil pot fi împărțite în două grupe mari.

  • Primul – funcțional și practic. Acestea sunt toate tipurile de țesături rezistente la umiditate: cu acoperire cu clorură de polivinil, Bologne, cu pulverizare de teflon sau parafină.
  • Al doilea grup – materiale chic și scumpe, cum ar fi piele, tweed, velur, piele, brocade.

Culoare

La fel ca peste tot, există și lideri în soluții color. Negru, bej și albastru închis – principalele favorite ale oricărui sezon. Aceste culori sunt neutre și perfect combinate cu haine de alte culori.

Ruloza sportivă sunt cusute în culori strălucitoare – Orange, Fuchsia, Turcoaz, Lemon.

În mare măsură populară în sezonul de primăvară sa bucurat de nuanțe pulverulente – liliac, albastru, mentă.

Un loc separat ocupă o mantie roșie. Arată nobilă și elegantă, dar nu potrivită pentru nici o ieșire, ci doar sub haine de seară solemn sau stil de birou-de afaceri.

Ce sa porti?

Cloak cu o capotă este atât de universală, care poate fi combinată cu orice îmbrăcăminte.

Racained pentru a lucra cu o fusta creion sau pantaloni drepte cu săgeți, toc înalt și un simplu tricou bluză.

imagine casual confortabil și confortabil va face o mantie în combinație cu blugi pantofi. Pe picioare, stilistii recomanda socuri glezna pe o talpă plană sau toc.

Pentru ieșire seara, mantaua clasic va deveni un lucru indispensabil, este perfect combinat cu o rochie sau fusta.

ratele de sport sunt potrivite pentru activități în aer liber, plimbări în jurul orașului sau cumpărături, astfel încât acestea sunt combinate cu pantaloni și blugi, pantofi de sport.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: