Mantie

Mantie

Ce nume nu a purta o haina de ploaie: Almaviva, Burnus, Himathy, serape. În Rusia, în forma obișnuită, el a apărut pentru prima dată în zilele împăratului Alexandru III și a fost o mantie militară scurt, cu un guler amânat, fără mâneci, numai cu handstands pentru mâini prinse cu o capota cu glugă, cusută din țesut cauciucată rezistent la apa. Aproape neschimbat mantia de culori de protecție și negru este folosit de către ofițerii moderni.

Cu toate acestea, designerii și creatorii de modă nu a putut părăsi frumoasa jumătate a umanității, fără un astfel de detaliu original al șifonier și a creat o mulțime de opțiuni pentru o astfel de stil de fălțuire o pentru diverse femei și cazuri diferite de viață.

Modele

Cloak clasic

Desigur, acest lucru nu este pelerina de ploaie, care a avut un scop excepțional utilitar. De la clasic în ea, tesatura densa greu este păstrată, o formă trapezoidală, nici fără mâneci și glugă.

Cloak Poncho

Opțiunea clasică este diferită, de fapt, este un cerc, un pătrat sau un dreptunghi, în centrul căruia se face pentru cap. Stilul Poncho poate fi diferit: de la Classic Burberry cu o culoare caracteristică la Poncho-Boho Rapid.

Pelerina de ploaie

Un lucru indispensabil în timpul călătoriei sau iese din casă când nu există umbrelă, dar este doar o ploaie. Vă permite să lăsați mâinile libere, dar acoperă capul, corpul și, cu o lungime suficientă, chiar picioarele. Pot fi culori transparente, luminoase sau delicate. Imaginea bucuriei de la filmul „Peter FM”.

Mânecă mantie

Pentru o mai mare confort și confort, deținătorii unui astfel de haină pe cârpă sunt evidențiate cu mâneci, uneori manșete lungi sau scurte sunt adăugate. Adesea, un astfel de model este purtat cu o centură, care este introdusă în fante, creând o siluetă montată.

Pelerină

Același stil liber, deci este adesea confundat cu Poncho sau Manto. Diferența constă în faptul că, spre deosebire de Poncho, Cape se află în jurul figurii, având în vedere linia de umăr. Se distinge prin prezența unui dispozitiv de fixare, elementele finisajului sunt limitate numai de fantezia designerului.

Capetele pot fi văzute adesea pe Celibriti, care le apreciază pentru posibilitatea de a crea o varietate de imagini – de la sofisticat la militari. Nu stilul cel mai practic pentru iernile noastre, dar în primăvara și toamna în cape, veți fi interesant și original.

Manot

Raințată spațioasă de blană cu mâneci largi, fără un dispozitiv de fixare, fixarea cu gâtul cu cataramă sau legături. Visul multor femei ca simbol al luxului și nobilimii.

Cape pentru cazuri solemne

Fragilitate și eleganță, creează un aspect scump în sensul foarte bun al acestei expresii.

Material

Poate fi cea mai neașteptată și diferită: de la blană de lux și o puf de păsări pentru manto la polietilenă pentru poncho-ploaie. Totul depinde doar de situația, de gustul și de zborul de designer de modă Fantasy: Gabardina, Drap, cașmir, mantie, blugi, lână – pentru modelele de zi cu zi.

Atlas, mătase, dantelă, organza, sifon – pentru ocazii speciale.

Care se potrivește?

Este greu de spus cine nu se potrivește cu capul corect selectat. Datorită lui GRATUIT Silhouette, un astfel de stil este universal.

El vă va pune accentul pe ușurința și eleganța și va ajuta să ascundeți defectele figurii, dacă nu sunteți complet mulțumiți. Prin urmare, puteți opri alegerea dvs. pe un astfel de model al unui impermeabil și o fată tânără și o doamnă plină de maturitate și chiar un bărbat elegant.

Singura recomandare care poate fi administrată atunci când alegeți acest LED – ar trebui să se țină cont de faptul că astfel de modele sunt destul de voluminoase, astfel încât un model incorect selectat nu poate doar să ascundă centimetri suplimentari, ci și să le adăugați vizual.

Care este pretul?

În funcție de model, tesatura și producătorul, costul va varia: de la o singură dată Cape-Raincoat pentru 50 de ruble și la modelul exclusiv al Capei de Nunta, prețul pe care îl veți învăța numai de la designerul de modă.

Ce sa porti?

Cape of Orice Logon oferă volumul părții superioare a siluetei, așa că partea de jos este mai bună pentru a alege mai multe laconice: blugi îngustă, jambiere, pantaloni drepți înguste, capri.

Proporțiile modelelor scurtate ale unor astfel de impermeabile sunt mai bine corecte cu pantaloni mai largi. Capetele foarte scurte arată bine cu pantaloni scurți. Iubitorii de fuste și rochii pot fi sfătuiți să poarte modele de cărți drepte și îngustate, lungimea căreia nu va depăși capele.

Capacul modern de ploaie poate fi un detaliu elegant al dulapului dvs., mai ales dacă este o colorare neobișnuită. Sub capă cu o imprimare strălucitoare, este mai bine să purtați haine monofonice și, de preferință, culoarea mută.

Acum, pe rafturile de magazin puteți găsi kituri întregi care constau din haine de ploaie, cizme de cauciuc și genți de mână. Distractiv, original și practic.

Poncho Raincoat implică libertatea de mișcări și independență, motocicletele la modă cu catarame, pulover și blugi vor arăta relaxați și îndrăzneți. Sport și democrați – Adidați, blugi iubiți și capac de baseball. În stilul „City Chic” – jambiere, pulover tunic și brunete pe o platformă înaltă.

Unele case de modă oferă non-evident, dar câștig-câștig în opțiunea de vreme rea – culoarea neutră din Poncho cu rochie de cocktail și pantofi. Este necesar să încercați și să nu uitați să luați umbrela neagră a bărbaților.

Cape este una dintre cele mai elegante rascoats cape, deci necesită un cadru adecvat: mănuși lungi din piele sau piele de căprioară, o căptușeală frumoasă. Frumoasă pălărie frumoasă cu câmpuri sau pălărie de bowler. Alegerea pantofilor este importantă pentru Cape: cizme, pantofi de gleznă, pantofi clasici pe un călcâi sau o pană. Excepția este Militari Cape: cizme aspre cu lacank și cizme masive sunt potrivite pentru ei. Pantofi de sport și UGGS nu sunt recomandate.

Manto în timpul iernii și Capes pentru cazurile solemne în sezonul cald va sublinia luxul și nobilimea imaginii dvs., fie că este BAL de debutanți sau prezentarea unei prime prestigioase. Coafura, machiaj, decorare, aroma de parfum, pantofi de călcâi, buclă de tren, capetă elegantă pe umeri fragile.

În vechea poveste bună „trei nuci pentru Cinderella”, într-un astfel de haină de mare, cu o capotă frumoasă, Cinderella sa întâlnit cu un prinț.

Separat despre moda de nunta. Spectacolele recente sezoane ale designerilor moderni de modă demonstrează o tendință de a schimba imaginea tradițională a miresei în rochie și soarta. Pelteine, Capes, Manto, Capes dintr-o varietate de țesături, cu hote și fără, cu mâneci și cu mâini pentru mâini devin destule accesorii suficiente, transformând mireasa la Cinderella pe minge sau în regina de zăpadă Doar la alegere.

Vintage este o variație excelentă pe subiectul „Nou – bine uitat vechi”. Fashion 80 se întoarce în imaginea de ultra-copaci astăzi. Returnează cu triumf!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: