Mielul TUSCAN

Mielul TUSCAN

Printre varietatea de haine de iarnă din lumea modernă de modă, puteți fi cu ușurință ușor de confundat și să nu vedeți opțiunea permanentă, printre abundența altora.

Vom spune despre un produs uimitor – o pâine a mielului toscan, care nu este doar frumoasă, dar este foarte caldă și funcțională.

Ce este această „fiară” – Toscana?

Pentru fabricarea straturilor de oaie, piei de multe animale care au avantajele și contra. Unele blană sunt mai populare din cauza numelui constant pe audiere, iar unii, dimpotrivă, nu au popularitate puternică.

Dar există astfel de cazuri atunci când vânzătorii sunt confuzi la cumpărarea unui produs, oferindu-le unui complet diferit. Acest lucru apare adesea cu fusta mielului toscan.

Deși animalul aparține acestei blănuri și este una dintre pietrele oilor, ea are greu de mult cel puțin unele asemănări cele mai mici cu piesa de oaie clasică. Pielea mielului toscan este mai moale și mai blândă, carne de porc mai mătase și netedă.

Adesea, pielea Mielului Tuscan este confundată cu o blană de capră și, uneori, iau pentru artificială. Dar aceste presupuneri sunt eronate, Mielul Toscan este o rasă specială de oi, derivată într-un mic oraș italian.

Modele

Numeroasele game de model permite modă să dobândească un produs adecvat sau chiar unul. Dar haina de oaie cu un miel de blană nu diferă în mod deosebit în croes și ștampile. Principalele diferențe se situează pe detalii mici care acționează asupra apariției produsului în așa fel încât să o schimbe radical.

Prezența unei capote definește adesea nu numai funcționalitatea produsului, ci și apariția acesteia.

De exemplu, acoperă cu un suport guler cu un guler și fără o capotă, au un aspect elegant, în cele mai bune tradiții ale stilului clasic. Un model cu o capotă mare elegantă arată luxos, deși un pic mai volumetric în partea de sus.

Strămatoarea născută are o grămadă mai scurtă, deci poate fi mai puțin caldă. Mulți cred că lungimea blănurilor nu joacă un rol, dar de fapt nu este cazul, și acolo depinde într-adevăr de blană.

Instrumente de dimensiuni mari

În plus față de seria standard dimensională, reprezentată de dimensiuni de la 38 la 48 (în unele țări până la 50), există, de asemenea, o selecție destul de largă pentru fetele cu o cifră mult mai completă.

Instrumente de dimensiuni mari, pentru fetele care suferă de plinătate de lumină, au dimensiuni în intervalul 52 – 56, iar produsele pentru doamnelor cu greutăți mai grave variază variază în zona 58 – 70 de dimensiuni.

Tăietură dreaptă sau trapezoidă – asta este ceea ce este ideal pentru o figură foarte completă. Produsul nu se va încălzi numai în frig, dar, de asemenea, se află perfect pe figură, fără a se concentra pe deficiențele sale.

Fetele cu probleme mici „grele” sunt potrivite pentru modelele prăbușite pe un miros, completate de o centură largă de piele sau același material ca și ea însăși.

Merită evitarea modelelor scurtate și, de asemenea, trebuie să selectați în mod competent produsul în dimensiune, astfel încât să nu pară strâns.

Lungime

Lungimea produsului poate fi un factor decisiv în alegerea sa, deoarece multe determină nu numai aspectul său, ci și multe caracteristici funcționale.

De exemplu, pieile de oaie scurte, bine combinate cu tromta, sunt potrivite pentru fetele care conduc un stil de viață activ și sunt predispuși la mișcări rapide frecvente, în special pe vehicule.

Capacele lungi în podea nu sunt populare, deoarece tivul produsului este rapid preparat și muște, dar acest sezon este popularitate fără precedent a acoperit lungimea Midi, care, apropo, pare incredibil de elegantă și feminină.

Dacă puteți achiziționa mai multe modele, merită să obțineți o opțiune lungă și scurtă. Coat lung este potrivit pentru intrarea în lumină, în combinație cu rochia de seară și scurt – va deveni o opțiune excelentă de zi cu zi.

Culoare

Gama de oi de culoare poate fi destul de diversă, care este, fără îndoială, mulțumită de cei minunați clienți, deoarece fiecare fată vrea să aleagă un produs pentru sufletul său.

Cele mai multe dintre toate modelele negre arata ca cel mai puțin marcate. În plus, îmbrăcămintea de acest ton de multe ori preferă frumusețile magice, deoarece culoarea neagră ascunde vizual volume care nu sunt necesare, ceea ce face silueta mai sofisticate.

Hainele albastre și maro sunt comune, care sunt, de asemenea, destul de funcționale, dar arata un pic creativ și mai distractiv, mai degrabă decât produsele negre.

Frumos arată haina bej, combinată cu blană brună, pentru o pereche de tonuri mai întunecate decât produsul însuși.

Modelul gri, în special umbra de oțel, arată incredibil de lux și bine combinat cu multe alte flori. În plus, această umbră vă permite să combinați răcitorul însuși cu ornamente, atât din lumină cât și din blană întunecată.

Producătorii

Calitatea produsului depinde în mare măsură de producător, deoarece acestea sunt responsabile pentru materialele utilizate, precum și de executarea tuturor cusăturilor și producția curată a produsului ca întreg.

În plus, este de la producător și materialele utilizate de el, prețul produsului depinde.

De exemplu, hainele turcești au un cost mediu, dar diferă în calitate de înaltă calitate a produselor lor. Care nu este complet surprinzător, deoarece Turcia a fost de mult timp renumită pentru cel mai mare producător de blănuri.

Fabricile italiene sunt, de asemenea, responsabile pentru calitatea produselor lor, rămânând întotdeauna la un nivel ridicat. Dar politica de stabilire a prețurilor producătorilor italieni este ușor supraestimată, așa că nu poate fi pentru buzunar.

Frații chinezi nu diferă foarte mult nivel de produse de calitate, dar sunt destul de ieftine și destul de accesibile pentru fiecare „portofel”. Dublinski de la producătorii casnici, ruși, care, spre deosebire de limba chineză, sunt responsabili pentru calitatea bunurilor lor.

Cum de a alege?

Pentru a alege un produs minunat, elegant, merită acordat atenție multor factori.

  • În primul rând, calitatea suprafeței materialelor. Partea exterioară a stratului este fabricată dintr-o blană specială de blană, iar unii producători folosesc chiar și piele de piele naturală, de înaltă calitate.
  • În al doilea rând, dacă stratul este fabricat din multe clape mici, trebuie să acordați atenție cusăturilor – ele ar trebui să fie de înaltă calitate, fără spații și chiar fără cele mai mici găuri.
  • Și în cele din urmă, dacă vă îndreptați să achiziționați un produs de la blană strict naturală, ar trebui să vă acordați atenție. Și, de asemenea, este necesar să selectați cu atenție dimensiunea produsului și gama de culori, în conformitate cu nuanța pielii și a părului.

Cum să vă îngrijiți?

  1. În primul rând, merită observat că informațiile necesare pentru îngrijirea oilor pot fi găsite dintr-o etichetă specială care se află pe fiecare produs.
  2. Pentru a stoca un strat, este necesar să alegeți un transportator special adecvat pentru linia umărului, care nu va permite întinderea produsului.
  3. Păstrați-l într-un caz special „respirabil” pentru îmbrăcăminte care conține în interiorul peleților de naftalenă, care va proteja produsul de efectele nocive ale molii.
  4. În ceea ce privește îngrijirea, este demn de remarcat faptul că produsele de înaltă calitate pot fi curățate uscate și rămân în forma originală.

Alte reguli de îngrijire sunt prezentate în următorul videoclip:

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: