Strat cu un dispozitiv de fixare

Strat cu un dispozitiv de fixare

Haina a fost mult timp o parte integrantă a dulapului elegant de sex feminin. Astfel de haine superioare frumoase pot fi alese pentru toamna de toamnă, iarna rece sau primăvara caldă. Modă și universală haine de sex feminin cu Cuvântul nu numai că vor încălzi fermecătorul Fashionista, dar, de asemenea, creează o imagine feminină și chic.

Un pic de istorie

În secolul al XV-lea îndepărtat, comandanții italieni ai detașamentelor militare speciale (sunt regate) purtând un strat și haine de ploaie, izolate cu piele de oaie. În astfel de haine a fost foarte cald și convenabil chiar și în cel mai sever îngheț. Cuvântul oilor din italiană – „PECORA”, și din moment ce ploaia de ploaie erau tocmai pe o căptușeală de oaie, numele memorabil al unor astfel de haine a fost adoptat în popor: „Pihor” sau „Pehor”.

Avantajele modelelor cu atacul

Coaturile de înaltă calitate din materialele naturale nu se tem de umiditate și ușor de curățat. Un atac dens și de blană lungă va fi perfect cald în vremea înghețată, astfel încât sub o haină cu un plus similar, puteți purta o rochie sau pulover subțire. Astfel de îmbrăcăminte exterioară este mai ușoară și mai elegantă decât o jachetă obișnuită sau o rață de rață.

Dacă atașamentul este detașabil, atunci stratul izolat este ușor de transformat într-un model normal de demi-sezon.

Branduri

Coaturile de înaltă calitate și frumoase, cu un atașament produc multe branduri celebre. Iată câteva dintre ele:

 • Garioldi+
 • O’merinos+
 • Brandul pentru copii „Askart”+
 • Batell+
 • Rolf Schulte
Citește mai mult  Haină de blană

Garioldi

Marca italiană Garioldi lansează modele de haină de lux cu strat de blană. Îmbrăcămintea exterioară realizată din cană și țesătură de înaltă calitate, bazată pe mătase naturală. Pentru izolare, este folosit un iepure francez cald francez.

Calitatea excelentă a cusăturilor, prețurile accesibile și caracteristicile termice ale stratului de la Garioldi le face foarte populare și indispensabile în sezonul rece.

O’merinos

Coaturile confortabile ale mărcii O’merinos sunt realizate folosind țesături strălucitoare și matte. Îmbrăcămintea exterioară are o căptușeală de blană naturală de iepure. Finalizarea gulerului, a mânecilor și a capișonturilor (dacă există) este, de asemenea, realizată din blană de iepure de înaltă calitate sau de raton de blană și vulpi.

„Askart”

Brand „Askart”, producând haine superioare de înaltă calitate pentru băieți și fete, foarte populare pe piață datorită modelelor sale de haină cu izolație fiabilă. Tubul detașabil de la microfibră și puf, precum și un finisaj extern de la blana naturală a unui raton și iepure nu vor permite copilului să înghețe chiar și în timpul plimbătorilor lungi de iarnă.

Modelele pentru fete cu o curea fascinantă pe talie vor crea o imagine flirta a unei mici moda de modă și salvează mai fiabil căldura în interiorul stratului.

Batell

Brand Batell eliberează straturi de sex masculin și de sex feminin cu blană artificială și silte. Modelele de demi-sezon și hainele de iarnă ale acestei companii sunt, de obicei, produse fără margini naturale folosind un țesut bej, gri, negru, maro și burgundia.

Gulerul și mânecile în haine de sex feminin extins pot fi completate cu blană pictată artificială.

Rolf Schulte

Compania germană Rolf Schulte oferă o selecție de stradă la modă cu o siluetă clasică, montată și fixată. Modelele sunt fabricate din material elvețian care nu se teme de coliziuni cu umiditate și rezistente la apariția zgârieturilor.

Citește mai mult  Tineret Dublenki

Fastenerul de blană este fabricat din blană naturală de iepure franceză, ceea ce face haine de top foarte calde și ușor.

Cum de a alege?

Haina de femei cu atașamentul va accentua silueta blândă și va face vizual o figură mai subțire dacă au tăietură perfectă și diferite verticale (cusături, linii sau linii). Astfel de îmbrăcăminte exterioară ar trebui să fie selectată exclusiv în dimensiune, deoarece în cazul selecției unui strat prea larg, cifra se va transforma prea mare și voluminoasă.

Când alegeți un model mai îngust, aspectul va fi destul de ridicol.

Ce sa porti?

Cu modelele feminine ale îmbrăcămintei exterioare, cu atacul, se uită armonios:

 • Pantaloni clasici și modele de ciocnire+
 • Costume de afaceri și pantaloni+

 • Fuste directe de mijloc și fuste de creioane la modă+
 • rochii drepte de diferite lungimi+

 • Shorts întunecat monofonic (combinat cu ciorapi kapron)+
 • blugi clasic sau îngustată (va arata bine cu modele prescurtate strat pe blana)+
 • jambiere încălzit și jambiere de diferite culori+
 • Schi încălzită pantaloni.

Ce pantofi se va potrivi?

Cu straturi izolate în timpul iernii va arata elegant:

 • cizme înalte din piele lăcuită sau mat+
 • cizme confortabile cu un echilibru larg+
 • cizme sexy pe un toc gros și subțire de diferite înălțimi+

 • Boots pe un toc cu o margine de blană de glezna și partea de sus+
 • adidași de iarnă încălzit și adidași+
 • Toc înalt siret glezna.

Îngrijirea unui produs

Ungeti cu atașamentul nu necesită spălarea frecventă. Capacitatea de materiale să respingă, să contribuie la păstrarea murdărie mai mult de aspect proaspăt și curat al produsului. În medie, un astfel de strat trebuie să fie trimise la uscat profesional de curățare nu mai mult de o dată pe an.

Citește mai mult  Raincoat-salopete

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: