Parcul de sex feminin izolat

Parcul de sex feminin izolat

Pentru mai multe sezoane, parcul feminin nu iese din modă. Prin urmare, designerii ne oferă un număr mare de modele de astfel de jachete – de la cald la frig, cu o varietate de culori. Dar printre acestea există un favorit al tuturor Fashioniste – un parc încălzit.

Modele la modă

Parcul încălzit al femeilor se distinge printr-o alegere destul de mare. Principalele diferențe sunt umplutura și finisarea. Mai multe sezoane în urmă, modelul cel mai căutat a fost un parc pe Sintegone. Dar ea a fost foarte masivă, care adesea a adus inconveniente la modă.

Cu toate acestea, din sezonul curent, designerii au încetat aproape să folosească triburile sintetice și s-au mutat într-un umplutură sintetică ușoară. Împreună cu schimbarea umpluturii, modelele sacoului s-au schimbat. Tendința sunt mai multe modele pe care le vom vorbi mai jos.

Parcuri cu glugă

Decorarea de blană este adesea folosită la crearea unui parc de iarnă. Cea mai mare parte un astfel de decor este decorat cu o capotă. Blana poate fi artificială și naturală. Dar, datorită costului său mic, este mai des folosit artificial.

Culorile naturale din decorarea de blană sunt cele mai populare. Toate nuanțele de maro sunt bine combinate cu orice culoare a parcului și dați-o mai lux.

Destul de des există modele de parcuri de iarnă cu o capotă sau blană detașabilă. Acest lucru face posibilă ajustarea imaginii și a face o varietate.

Parcul de iarnă cu mâneci din piele

Adăugați unicitate Furtune din piele de iarnă Piele sau piele. Un astfel de model un aspect destul de elegant și oferă imaginea de prospețime. În ultimul sezon a devenit la modă pentru a utiliza mâneci piele durata. În parcul de un astfel de model de tine cu siguranta nu va fi neobservat.

Winter Park cu căptușeală colorată

Această opțiune a venit la noi din secolul trecut de piloți. Toate Jacka au fost realizate cu o căptușeală de culoare, astfel încât pilotul ar putea schimba partea jachetei și șterse. Și căptușeală luminos ajutat pentru a vedea o persoană mai rapid.

Acum, desigur, în jacheta, acest articol nu mai îndeplinește o funcție de salvare. Cu toate acestea, este adesea posibil să se întâlnească un astfel de model de la magazin, deoarece se pare foarte interesant. Da, este greu de la -20 ° C vei merge pe stradă cu un parc descheiată, dar merge la unele centru comercial vă poate arăta neobișnuit de jacheta.

Parcul sportiv izolate

Aceste modele se disting în primul rând prin tăiere și sport stilul lor directă. Culorile unor astfel de veste sunt doar uriașe. Parcurile sunt făcute în nuanțe luminoase, au adesea o inscripție de imprimare și de marcă.

Lungime

Desigur, parcul de iarnă ar trebui să fie lung. Deci este mult mai bine să te protejezi de frig și de vânt. Dar unele suite de modă ca modelele și mai scurte. Ele există, dar lungimea lor este încă sub șolduri, dacă ați întâlnit bunurile din magazin cu inscripția „Parcul”, dar lungimea lui deasupra șoldurilor este deja o jachetă.

Material și izolație

În fabricarea parcurilor utilizează materiale practice și rezistente la uzură. Cele mai populare sunt firul de nailon sau bumbacul cu o impregnare specială, care are funcții repellente cu apă.

Cea mai recentă noutate tehnică a fost țesătura membranei. Caracteristica ei se află în capacitatea de a absorbi umiditatea, evaporată cu corpul, dar în același timp împinge umiditatea afară. Unii producători fac jachete din piele, piele de căprioară sau țesături artificiale. Cu o astfel de alegere, fiecare Fashionista va găsi un parc de gust.

Parcuri diferite și pe diferite izolații. Cea mai populară este sintetică. El este ieftin, ușor și cald.

Pentru materiale amatori de materiale naturale, există parcuri cu izolație termică. O astfel de sacou nu mai poate apela. Totuși, blana naturală se încălzește cel mai bine. Dar, de asemenea, costul unui astfel de produs nu va fi ieftin.

De asemenea, există parcuri cu blană artificială și umplutură din sintets. Cele mai recente jachete noi de oțel pe Tinusyte. Acest material este caracterizat de o mulțime de microunde. Și ceea ce sunt mai mult, încălzirea va fi parcul dvs.

Culoare

Astăzi, parcurile de gamă de culori sunt uriașe. Puteți ridica cu ușurință modelul culorii dvs. preferate. Cu toate acestea, există nuanțe care sunt deosebit de populare.

Kaki. Această culoare este o tendință absolută a sezonului. Într-o astfel de umbră, puteți găsi un element al dulapului, iar parcul nu este o excepție. Mai ales că sacketul de culoare Khaka a devenit deja un clasic.

În plus față de avantajele la modă, flota Khaki are un alt plus – este absolut necomercial, ceea ce este deosebit de important în perioada de ploaie și slăbiciune.

Albastru. Parc de această culoare excelentă pentru sezonul de iarnă. Este potrivit pentru orice haine și, în același timp, nu va arăta întunecat. Mai ales jachete albastre frumoase arata cu furia de blana pe o gluga alba.

Negru. Această culoare este, de asemenea, potrivită pentru iarnă și dați-vă imaginea mai rigoare, dacă purtați cu lucruri monofonice de parc. Dar cu o jachetă neagră, puteți experimenta. Cu această nuanță puteți purta lucruri luminoase și nu vă fie frică să pary amuzant.

Muştar. O altă tendință a acestui sezon. Nadiva Park Mustar Color, veți arăta luminos și elegant fără detalii inutile.

În principiu, în magazin puteți întâlni parcarea oricărei culori. De asemenea, există modele cu broderie și diverse imprimări.

Cum de a alege?

Când alegeți o flotă de căptușeală de blană, ar trebui să vă concentrați asupra următoarelor detalii. În primul rând, astfel încât sacoul poate fi spălat într-o mașină de scris, este mai bine ca blana să se dezasambleze. În al doilea rând, materialul în sine ar trebui să fie gros și cald. Petreceți-vă mâna pe ea, nu ar trebui să ridice! În al treilea rând, este mai bine să alegeți un finisaj natural de culoare, acest lucru va reduce probabilitatea ca acesta să fie pictat.

O izolație bună este o puf de gâscă. Când alegeți un parc cu un astfel de umplutură, ar trebui să acordați atenție proporțiilor pufului și penei. Absolut fără pene nu va costa, în jos va începe alunecarea. Raportul trebuie să fie nu mai puțin de nouăzeci și zece.

Cea mai ieftină și dovedită variantă a izolației va fi un parc cu o placă de sintet sau un alt umplutură artificială. Despre calitatea lor poate vorbi, doar privindu-se la etichetă.

Ce sa porti?

Park – lucru cu adevărat universal. Poate fi combinată cu o cantitate imensă de îmbrăcăminte. Dacă blugi, rochie sau fustă. De la pantofii puteți alege adidași, cizme sau cizme pe o platformă redusă.

Îndoielile apar numai atunci când parcurile combinate cu elemente de garderobă clasice. Pantaloni jacheta sau scoturile pe toc. Dar, cu combinația potrivită, și astfel de opțiuni au locuri, mai ales dacă parcul este făcut în culoarea clasică și blană.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: