Shuba Tool

Shuba Tool

Grupul de companii Toto este un grup de producători din Rusia, care sunt implicați în producția de îmbrăcăminte exterioară din materiale naturale – Maha și pielea. Compania a lucrat pe piața rusă timp de un sfert de secol. Magazinele magazinelor cu amănuntul sunt reprezentate în Sankt Petersburg și alte orașe importante.

În capitala nordică, „Totogroup” este principala producție din Rusia. Există cine produc majoritatea produselor companiei. Designerii cu câteva luni înainte de începerea sezonului, dezvoltați conceptul de noi modele. Compania preferă nurca scandinavă. Designerii de modă utilizează cel mai adesea astfel de tonuri: pastel, argint, nurcă albă.

De ce Shuba Toto este mai ieftin?

  1. Totogroup Corporation creează noi colecții pe propriile facilități de producție.
  2. Achiziționarea de materii prime de la furnizorii de companii se face cu reduceri mari.
  3. Majoritatea punctelor comerciale – Proprietatea companiei. Salvează bani de închiriat.
  4. Promovarea faimosului brand are loc cu un cost minim.

Toto Produse Privire de ansamblu

Pe site, compania oferă produse de blană și piele pentru bărbați și femei. Colecția pentru femei Spring-vara 2016/2017 este câteva versiuni de windbreaks, jachete și haine. Mai mult, pentru proprietarii de dimensiuni de lux, vor exista și modelele necesare.

Jachetele de femei din piele sunt făcute în mod predominant în culori pastelate și ușoare. Desigur, există jachete negre clasice în sortiment.

Pentru o imagine mai liberă, fetele ar trebui să acorde atenție jachetei de piele de supradimensionare cu inserții metalice și un guler englezesc. Un astfel de model poate fi combinat cu fulgi de creioane stricte sau blugi iubiți. Imaginea completă a unei forme geometrice de ambreiaj sau a rucsacului din piele. Costul unui astfel de model începe de la 18 mii de ruble.

Citește mai mult  Coat scurt

Iubitorii de o imagine mai romantică potrivită perfect potrivite. Designerii le-au decorat cu diverse elemente sub formă de roci sau garnituri.

Opțiunea de tineret va fi bombardiere sau windbreakers. Puteți opri alegerea dvs. atât pe vânturi clasice, cât și pe alungită sau scurtată. Modelele clasice și scurtate pot fi combinate cu rochii, fuste, moare, cizme pe un călcâi sau fără.

Modelele luminoase ale unui strat de diferite forme vor surprinde Fashionistas nu numai de calitate, ci și prețuri. Toto oferă cumpărătorilor de culori scurte sau lungi luminoase. Dacă preferați nuanțele clasice, atunci în gama de companii le veți găsi, de asemenea,.

Shuba Tool

Colecția de toamnă-iarnă din acest an este o varietate de haine de blană, veste, jachete din piele, haine și jachete în jos. Compania oferă haine de blană din nurcă, castor, Cernoburki și iepure. Alegerea poate fi oprită pe modele lungi de lux sau pe shuturi elegante cu mâneci trei sferturi. O opțiune mai economică – haina de blană de iepure.

În acest sezon în modelele de modă de tăiere directă sau îndoită. Designeri speciale de accentuare făcute la modelele de tineret – veste de iepure, amprente fermecătoare sau culoare scurtă de mușcătură.

Designerii de modă s-au concentrat asupra modelului cu efectul nizei sfâșiate sau a unor gulere neobișnuite.

Orice fashionista va veni la gust. Fetele cu formulare se vor potrivi modelelor de dimensiuni mari, care sunt, de asemenea, prezentate pe site-ul TOTO. Printre acestea vor fi, de asemenea, modele clasice de nuanțe întunecate și lumină modernă.

Costurile de haine începe de la 7 mii de ruble. Fetele oferă modele de la 36 la 66 de dimensiuni, astfel încât doamnele cu formulare magnifice nu pot face griji datorită faptului că nu vor ridica modelul dorit.

Citește mai mult  Shuba de la Yaka

Care nu este gata să pună haina de blană pentru iarnă, se potrivește cu jachete sau duble. Toto are o gamă imensă de diferite modele de jachete de iarnă, care sunt testate de ierni severe rusești. Printre alegerea există modele de CLOG clasic și modern.

Recenzii

Fără exagerare, să spunem că 99% dintre clienți sunt mulțumiți de produsele lui Toto. Judecăm acest lucru cu privire la recenzii privind rețelele sociale și pe Internet. Deci, proprietarii de haină de blană toto femeilor în converg avizul principal – calitatea produsului este excelent, așa cum este prețul. Absolut toate fetele de blană vă place aspectul lor atractiv.

Femeile și bărbații aleg hainele de top ale mărcii Toto, înclinate pe o calitate excelentă, prețuri accesibile, precum și o varietate de modele.

Pentru clienții există un sistem flexibil de reduceri și un sistem de loialitate. Potrivit cardului de bază al clientului, o reducere de 2% așteaptă, iar de la cea de-a doua reducere a reducerii de achiziție.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: