Swing blană de blană

Swing blană de blană

Vidre de blană – o elită și o blană rară, deoarece animalele nu trăiesc în captivitate și blana este exploatată numai pe vânătoare. O astfel de haină nu se întâlnesc adesea în magazin, iar costul nu va fi cu siguranță scăzut.

Caracteristici și avantaje

Faptul este că stratul de blană de la vidră este unul dintre cele mai rezistente la uzură, va dura cel puțin douăzeci de sezoane, menținând în același timp toate calitățile sale. Aproximativ și locuitorii metrului Otter este un punct de referință, este estimat la o sută de puncte, iar restul Fooner este estimat tocmai în comparație cu această blană.

Un alt avantaj ca blana. Din moment ce vidra trăiește în apă și pe pământ, are o fustă, fără să se teamă de umiditate, vânt și îngheț, blana ei nu îngheță gheață în timpul rece, nu atacă și nu cade.

Au vidre de blană în densitatea sa incomparabilă.

Otterul are o piesă foarte groasă, firele de păr sunt atât de strâns potrivite reciproc, ceea ce nu este de a vedea părul de pe produs, chiar dacă el este foarte cuplat pe un strat de blană. Astfel, haina de blană de evacuare îi va proteja proprietarul de orice vreme rea.

Timbre

Blana de blană de la Otter – un fel de investiție, deci trebuie să acordați atenție selecției unui stil. Trebuie să fie o haină de blană în orice moment și chiar dacă ea se află în dulap, „săriți” câteva sezoane, punându-l din nou, proprietarul ar trebui să arate rafinat, ca într-o decorare scumpă.

În acest sens, este necesar să se acorde preferință clasicului – o tăietură dreaptă sau o furtună „haină”, ​​care este plasată și legată de o centură.

Merită să acordăm atenție faptului că Otterul are un somn destul de dens, deci decizia populară devine haina de blană „în dizolvare”. Ea nu va sta cu o miză și nu se va așeza mai bine pe figura.

Trapezul de blană sau straturile de blănuri din vidra vor fi excelente, a cărui guler este fabricat din blană similară – de exemplu, castor.

De asemenea, puteți face un pariu pe o combinație de blănuri străpunse și non-curățate – „corpul” stratului de blană poate fi realizat din lumină, moale, ca blana plug-in, care înconjoară ușor silueta și gulerul sau Hood – de la blana mai lungă, pe care designerii au plecat în video neatinsă de video.

Dacă sunteți sigur că se întâmplă un fel de stil definit, indiferent de moda, face curaj alegerea ta! Din vidrele coase haină de blană, trapezoidale butelii coat sau lilieci. Amintiți-vă că o femeie încrezătoare în iresponsabilității sale intotdeauna arata uimitor.

Lungimea și culoarea

Blană Vidrele sunt prea valoroase pentru vopsea, astfel încât cele mai multe modele de astfel de haină de blană. piei de animale întunecate sunt foarte apreciate, dar nuanțe deschise sunt permise. Vidrele au o mică alerga în umbra blană – de la negru la maro închis. Mai puțin de multe ori există animale luminoase, pieile lor au nuanțe de roșu.

Uneori, haine de blană sunt tonuri pentru a da o adâncime de culoare. De multe ori, designerii alege nuante de rosu, care este bine combinat cu blana maro. În culoarea dezactivat de această nuanță, nu puteți observa acest lucru, pe soare tonifiat flăcări blană de foc.

În ceea ce privește lungimea produsului – aceasta este o chestiune de gust și financiar. Mai lung haina vidrei, mai scumpe. Dar, în același timp, proprietarul acesteia poate fi sigur că ea va fi confortabil în orice vreme. Și în gerul balon, și într-o iarnă slushful, atunci când umiditatea și bufet vântul este mare. Aceasta este o opțiune excelentă pentru plimbări lungi.

Modelele scurte sunt potrivite dacă vă deplasați de multe ori roata sau pur și simplu nu le place atunci când hainele superioare sunt timizi.

Cum de a alege?

Am spus deja că blana vidra este rara, asa ca primul lucru pe care trebuie să faci, alege o haină de blană – să solicite vânzătorului certificatul de blană. Ar trebui să existe doar vidrei și nu mai marcate. Alegeți un vânzător valid, mai bine dacă acesta este un salon mare și celebru blană. Nu este în valoare de cumpărare vidră de la expoziții mobile – dacă ceva este în neregulă cu o haină de blană, nu vei avea nici unul pentru a face o cerere.

Evaluarea independentă de blana este de asemenea important. Inspectați cu atenție produsul – blana ar trebui să se transforme în lumină, să fie densă, germinați la îndemână. Dacă blana este slabă și lipsită de viață, înseamnă fie faptul că produsul este destul de vechi, fie haina de blană a fost cusută de la un pacient, slăbită de animal. O lungă perioadă de timp nu va dura.

Coat de blană nutria trebuie, de asemenea, să miroasă. Ca o fiară de cascadă, nutria are o piele grasă care o protejează de umiditate. Dacă pielea nu sunt dedicați în mod corespunzător, produsul va începe mirosul, iar mirosul nu va pleca cu timpul și, dimpotrivă, intensificați.

Agitați haina de blană – nu ar trebui să se rătăcească sau să scadă dacă blănoara, trebuie să-și întoarcă imediat forma. Dacă firele de păr sunt deformate, ruperea sau lipiți împreună în direcții diferite, produsul are o calitate scăzută. De asemenea, aruncați o privire la direcția opusă.

Redimensionarea producătorilor nu extind căptușeala strâns, astfel încât cumpărătorul să poată fi sigur. Otters sunt dens, pielea grasă – o deosebește printre multe tipuri de blănuri. MEBRA ar trebui să fie elastică, moale, au culoare albă. Cusăturile pe un astfel de produs trebuie să fie netedă, moale, să nu aibă distorsiuni sau noduri care pot fi abordate.

Acordați atenție nuanțelor care sunt importante pentru dvs. personal. Nu este haina de blană? Este confortabil în ea sau, din contra, stai? Nu vă deranjează inconfortabil? Achiziționarea unui produs care poate servi de cincisprezece până la douăzeci de ani, este prost să crezi că toate aceste lucruri mici.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: