Tani

Tani

Marca Tani a fost înființată în 2005 și în timpul existenței sale a reușit deja să ia o poziție activă pe piața rusă printre producătorii de îmbrăcăminte de înaltă calitate. Compania a primit o faimă largă datorită specializării principale, pe care compania a alocat o haină de sex feminin.

Scopul producătorului a fost dezvoltarea unui produs de calitate pentru consumul de masă în sezonul rece.

Astăzi, întreprinderea de cusut Tanya produce modele care nu numai că corespund caracteristicilor calitative practice, dar, de asemenea, îndeplinesc tendințele de modă relevante. Gama de produse este larg și actualizată în mod regulat prin adăugarea de articole noi colorate noi în colecție.

Caracteristicile sortimentului din stratul tani

Materialele de indicatori de încălzire de înaltă calitate și de înaltă calitate participă la proiectarea structurilor. Această regulă este necesară pentru un strat de nivel înalt. Prin urmare, în producția de haina, compania utilizează vată de oi naturală, alpaca, mohair și cașmir sau compoziția combinată a țesăturilor.

Adesea, în cusut blana de lama, Chernobura, Canada Fox, Nisip și iepure, a căror provizii sunt efectuate de furnizorii străini din China, Italia și Turcia. Utilizarea componentelor de înaltă calitate ajută la obținerea unui rezultat excelent, a unor forme netede moi și a unui indicator de produs extern plăcut.

Produsele sunt proiectate pentru o gamă largă. Gama de grilă dimensională include dimensiuni de la 38 la 64. Acest lucru oferă un mare avantaj al unei linii colective. Alegeți dimensiunea modelului care vă place nu va fi acum multă dificultate și va salva de la necesitatea ajustării suplimentare a produsului în funcție de figură.

Gama de producători autohtoni este concepută pentru diferite grupe de vârstă. Modelele sunt prezentate atât pentru reprezentanții tineri cât și fragili ai sexului frumos și pentru doamne mature cu forme plăcute. O varietate de serii de colecții propuse, care este o paletă de culori diferită de vopsele, ajută nu numai să aleagă modelul care vă place, ci și să determinați culoarea în funcție de preferințe.

Compania rusă este axată pe tendințele de modă, având în vedere starea de spirit și dinamica stilului urban modern. Prin urmare, în colecția prezentată întotdeauna forme proaspete, linii și nuanțe topice de culoare.

Tendințele actuale ale colecției sezonului

Linia Colectivă Tani din acest sezon este reprezentată de o gamă largă de modele demi-sezon și cald pentru iarnă. Demi-sezonul prezentat versiuni sunt fabricate din cașmir moale și tweet. Produsele sunt decorate cu inserții de mcapă și o varietate de decor.

Deseori, deoarece decorul stă materialul de bază luat în contrastanță. Un grup de haine în afara sezonului este prezentat în mai multe linii de culori. Acestea pot fi variante de nuanțe albastre: porumb, safir, azur și ceresc. Modele de lungime metalică în aceste tonuri. Jurnalele pot fi drepte sau echipate cu un fund arcuit.

Produsul este înzestrat cu un dispozitiv de fixare cu o singură fixare sau dublu-breasted pe butoane și un guler cutanat mic, uneori contor. Linia albastră este făcută în starea de spirit clasică și este personificarea sensibilității și a romantismului.

Stroke-urile structurale expresive au pus foc pe feminitate. Gama de culori calde este reprezentată de nuanțele de culori bej, gri și muștar. Paleta începe cu opțiuni pastelate blânde și se termină cu vopsea de nisip moale. Nuanțele plăcute de cacao sau ciocolată dau notele de stil de nobilime și estetică.

Combinațiile de culori sunt combinate armonios cu accesoriile selectate cu masterat, evitând elementele inutile.

Coat poate fi decorat cu butoane stricte într-un singur ton cu piese de finisare. Modelele acestui grup au o tăietură clasică, sunt făcute cu o clapetă secretă, o singură dată sau două rânduri de butoane. Unele modele au o centură largă care subliniază talia. O capotă mică protejează perfect de vânt și vreme rea.

Un loc special în rândul liniar de culoare este linia roșie, prezentată în varianta roșie, burgundă și teracotă. Produsele acestui grup se disting de stilurile având un rever mare și Kant. Desenele pot fi foarte scurte, până la linia de șold sau alungită. Principala siluetă este directă.

Pentru straturile negre, menta, violet și somon, o soluție constructivă este caracteristică, în care produsul este realizat într-o siluetă dreaptă cu un dispozitiv de fixare clasic pe un rând de butoane. Unele modele de Croes Kimono sau Leson cu un fund îngust.

Dezvoltatorul oferă atenția cumpărătorilor, de asemenea, versiunile rezervate cu un model de celulă sau un pom de Crăciun.

Marca de tranzacționare primește o mulțime de recenzii pozitive despre produsele sale. Clientul achiziționează conformitatea cu grila dimensională, care vă permite să efectuați o selecție corectă a dimensiunii dorite. Materialul de calitate strâns și moale este bine deținut de forma și culoarea, asigurând durabilitatea funcționării. Produsele îndeplinesc cerințele consumatorului menționat, pentru care se obține numeroase feedback pozitiv.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: