Veste pentru femei alungite

Conținutul articolului
  1. Particularități
  2. Modele
  3. Ce sa porti?

Veste pentru femei alungite

Spărgător este un fel de haine de lumină, care este perfect pentru purtarea la începutul toamnei sau la sfârșitul primăverii. Printre soiurile acestei jachete, este posibil să se evidențieze un model extins, care se caracterizează prin conveniență și eleganță în același timp.

Particularități

În ceea ce privește caracterul practic, o jachetă ușoară-Windbreaker este proiectată în primul rând pentru a proteja împotriva ploii și a vântului în vremea ploioasă. Cu aceste funcții, se descurcă perfect dacă ales corect. De asemenea, o caracteristică distinctivă a jachetei alungite este că se poate potrivi în orice imagine.

Datorită vântului cu blugi și jumper de lumină, puteți obține o imagine directă ușoară potrivită pentru un stil casual în haine.

Și dacă aceeași jachetă este inclusă în ceapă de birou, unde obiectul principal este o bluză albă în combinație cu fundul negru, atunci rigiditatea imaginii este diluată discret cu un windbreak de contrast, fără a încălca ansamblul total de afaceri. Astfel, același vânt va ajuta la crearea mai multor imagini diferite, absolut diferite în stiluri.

Modele

Dobândirea unui model alungit de windbreaker ar trebui să ia în considerare în ce condiții îl veți purta și cu ceea ce se combină cel mai adesea. O varietate de modele și texturi vă permite să faceți o alegere în favoarea frumuseții, practicului sau a tuturor în același timp.

Poliesters Windbreakers sunt opțiunea cea mai practică pentru cei care riscă uneori au aflat pe stradă în vreme ploioasă. Datorită proprietăților de apă-repellent ale țesutului, acest model vă va proteja de umezeală și de vântul de piercing, iar prezența unei capote pe windbreaker vă va salva coafura.

Citește mai mult  Jachete de schi

Ca o clapetă în astfel de modele, fermoarele sunt utilizate, iar un element suplimentar al stilului apare uneori cureaua sau o centură cu o cataramă mare.

Modelul clasic are adesea un stil montat, subliniind avantajele figurii. Deoarece scopul principal al unui astfel de model este de a vă încălzi într-o zi rece și de a înfrumuseța și nu pentru a proteja împotriva vremii nefavorabile, atunci nu are atributele corespunzătoare. Dar astfel de geci, de multe ori au elemente de decor suplimentare – de exemplu, inserții din dantelă, curea cu nasturi, broderii interesante sau margele decor.

Țesătura din care se fac modele clasice de windbreak, trebuie să existe impermeabil și neprodus.

Foarte interesant, modelul alungit al windbreakers cu amprente, lider necondiționat, printre care este o imprimare florală. Florile mari și mici vor adăuga un ochi de capacitatea de ao face mai interesant, într-o vara luminoasă și însorită.

De asemenea, merită o atenție la „animale“ de printuri, elemente geometrice în formă de celule și benzi, precum și elemente în stil etno.

Ce sa porti?

Modelele extra lungi ale pot fi foarte perdelele de succes în majoritatea imaginilor. Ele pot fi purtate cu pantaloni, si cu fuste din lungimea mini si midi, mai rar maxi. Blugi, jambiere și rochii va fi, de asemenea, foarte relevante.

În versiunea clasica, The windbreaker este liber să poarte cu o fusta tăietură dreaptă sau largă săgeată pantaloni, dar atunci ar trebui să se țină seama de faptul că întreaga ceapa ar trebui să fie foarte restrâns, și nu au existat amprente pe sacou.

Atunci când alegeți pantofii în combinație cu pantaloni ar trebui să fie respins din imagine generală. Cu modele Snain, pantaloni sau blugi arata foarte bine si tocuri, pantofi și pe o talpă solidă. Dacă alegeți un set cu o fustă, puteți fi ghidat de lungimea sa – decât este mai scurtă, cu atât tocul inferior. Lungimea luminii nu are nici o importanță fundamentală.

Citește mai mult  Curea pentru blană

Ar trebui să fie amintit că Windbreaker este îmbrăcăminte ușoară realizată din țesătură destul de subțire, astfel încât hainele sub ea ar trebui să fie fără capotă și nu de la material gros, altfel riscă să adăugați vizual câteva kilograme suplimentare la imagine.

În ciuda versatilității vântului în combinație cu alte elemente de îmbrăcăminte, există mai multe reguli atunci când o va purta inadecvată:

  • Lungimea windbreakerului nu ar trebui să fie un nivel cu fusta. Ar trebui să se uite la cel puțin 10 centimetri de sub sacou. Dacă nu există o astfel de posibilitate, atunci este mai bine să alegeți pantaloni sau blugi înguste.
  • Un windbreaker extins poate fi combinat cu pantofi de sport. Trebuie luată în considerare stilul de vânt și stilul ei.
  • Nu este nevoie să purtați un vânt alungit cu sandale. Pentru a evita disonanța în aspect, pantofii prea deschisi se combină mai bine cu scorțul de vânt scurtat. Dacă dintr-un anumit motiv este imposibil, atunci în loc de lemn de nisip, este mai bine să purtați pantofi sau mocasine deschise.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: