Windbreakers cu capote

Windbreakers cu capote

În garderoba oricărei fashionista, indiferent de stilul ei în haine, subiectul lui Must-a avut pentru offseason și vară rece este un lucru atât de indispensabil ca și windbreaker. Ea protejează perfect de vânt și de ploaie în vremea de primăvară de toamnă schimbabilă și este, de asemenea, o componentă importantă a cepei pentru timpul de tranziție. Și atributul sub formă de capotă dă hindbreaker o practică suplimentară și este un detaliu elegant al sacoului.

Modele

Din ce în ce mai mult pe podiumuri, modelele apar modele cu o țesătură cu glugă pentru sezonul de primăvară-toamnă. Designerii nu obosesc inventarea articolelor noi, creați noi colecții, astfel încât fiecare fată să își poată crea propria imagine unică.

Modele suplimentare cu glugă pot fi prezentate atât în ​​stil clasic, cât și în stilul sportiv. Pentru prima versiune, blana naturală, care dă imaginii un grație specială, rafinament și o vedere luxoasă ca un finisaj al unei capote. Și pentru modelele sportive, capota nu prevede izolație și bijuterii suplimentare, deoarece scopul său principal într-un model similar – protecția împotriva precipitațiilor și a vântului.

Scurta model de windbreaker Fetele potrivite care doresc să-și demonstreze Slim Osin Talia. Astfel de jachete nu își asumă nici o izolație, iar capota este de obicei doar un element decorativ. Deci, atunci când alegeți astfel de modele, ar trebui să considerați că un astfel de vânt este potrivit numai pentru seara de vară, când se retrage zilnic, iar răcoarea mult așteptată vine la el.

Sport Windbreakers Doar obligat să aibă o capotă ca o parte suplimentară. Efectuează perfect funcția principală de protecție de protecție de vremea rea. Datorită dansului pe „orb” de-a lungul marginii capotei, aerul rece este exclus în interiorul sacoului, că atunci când schimbați temperatura corpului în timpul sportului, acesta joacă un rol important – aproape exclude riscul de frig.

Modelul clasic de windbreaker Mai des seamănă cu o haină sau o haină scurtă. Prezența butoanelor în două rânduri face ca modelul de stricte și răsturnat, mirosul dă feminitate și un element suplimentar sub forma unei centuri sau curețe cu cataramă este avantajos accentuează talia. Capota în astfel de jachete este foarte modestă și discretă, adâncimea este capabilă doar pentru a acoperi capul, fără a închide fața. A fost creată doar pentru a putea face fără umbrelă într-o vreme ușor ploioasă.

Windbreakers în direcții de tineret – cum ar fi modelul bombardier, bikeri, modelul militarist este, de asemenea, echipat în mod activ cu o capotă. De regulă, este mai profundă decât în ​​modelele clasice, ceea ce conferă imaginii o specie puțin agresivă și brutală.

Windbreakers cald

O caracteristică importantă a windbreakerului este abilitatea de a nu trece umiditatea, dar în același timp creează un schimb de aer liber sub sacou, permițând corpului să respire. Acest lucru se realizează prin utilizarea unui țesut de manta în cusut, care are proprietăți speciale impermeabile. Ele sunt create prin impregnarea cu o compoziție specială din poliuretan, care este aplicată la stratul greșit de țesături. Partea din față poate fi de la tricotaje, poliester sau altă țesătură.

Opțiunea unei jachete impermeabile realizate din țesături de înaltă. Firele groase țesute din material nu lăsați umiditatea, iar textura interesantă a țesăturii vă permite să creați imagini neobișnuite, dar nu mai puțin elegante.

Cu ochelari pe capotă

Acest model a apărut destul de recent, și, probabil, pare cam ciudat și neobișnuit. Dar dacă vă dați seama, oferă o mulțime de facilități! În primul rând, este, desigur, protecția împotriva vremii nefavorabile. Hodele complet surde mai bune decât orice protecție a capului împotriva vremii nefavorabile, microclimatul va permite liber să respire.

O caracteristică interesantă a jachetei este lentilele înlocuibile. Dacă unul dintre ele este deteriorat, este posibil să îl înlocuiți fără probleme cu un nou. În plus, „jucând” culoarea ochelarilor, puteți crea o mulțime de imagini interesante.

Acest sacou este potrivit, în primul rând, pentru sport la viteză mare. Ochelarii vă vor permite să faceți diferite manevre, fără să vă fie frică de a intra în ochii corpurilor străine și de fixare până la capă nu va da cu siguranță capota să zboare.

Ce sa porti?

Capota, ca un element de ramură suplimentar, nu interferează cu intrarea într-o varietate de ansambluri. Stilul sacoului selectat trebuie să se potrivească cu direcția în care preferați să vă îmbrăcați. Dacă alegeți un arc clasic, este mai bine să cumpărați un windbreaker în culori restrânse și tăiat direct. Și dacă sunteți un fan al stilului casual sau militari, merită să acordați atenție modelelor directe cu o mulțime de detalii luminoase care vă vor ajuta să faceți o imagine luminoasă, îndrăzneață și memorabilă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: