Mittens Kerry

Mittens Kerry

Brandul finlandez Kerry este de mare popularitate în multe țări ale lumii datorită materialelor de calitate, tăierii originale și grijulii, gama largă de modele și soluții de culoare. Mulți părinți cumpără nu numai salopete pentru copiii lor, ci și mănuși.

Particularități

Kerry Mittns sunt o alegere excelentă pentru copil. Ele se disting prin conveniență și sunt deținute superb. Compania finlandeză oferă produse din cele mai bune materiale de înaltă calitate.

O caracteristică distinctivă a vegherilor este design luminos și original. Fiecare cuplu pare de neuitat. Fiecare copil ca culorile. Printre gama largă de modele pot fi selectate cu modele spectaculoase. O varietate de soluții de culoare face posibilă alegerea nuanței pe care o iubește.

Kerry mănuși se potrivesc în dimensiune. Copilul se va simți confortabil, făcând jocurile sale preferate de stradă. Unele modele sunt caracterizate de rezistența la apă.

Avantaje

Pentru înghețuri puternice, merită să cumpărați mănuși de iarnă pe blană. Și pentru timpul de toamnă sau de primăvară al anului, modelele din bumbac, dar pe baza țesăturii impermeabile.

Materiale speciale protejează bine mâinile copilului de la blotch. Protecția suplimentară provoacă o încheietură alungită. Peria copilului este bine protejată de umiditate.

Fiecare cuplu este caracterizat de tăierea universală. Mănuși pot fi uzate sau umpleți sub hainele superioare. Atrage atenția asupra faptului că toate mănunchiul respinge nu numai murdăria, ci și umiditatea. Copilul se va simți confortabil și poate juca jocuri preferate în aer liber.

Toate produsele de brand sunt fabricate din materiale hipoalergene și ecologice. Purtarea este un alt avantaj al bunurilor de la Kerry. Mănuși se vor potrivi nu numai pentru înghețurile severe. Ele pot fi purtate chiar la temperatura zero.

Designul luminos, original nu va lăsa indiferent nici un copil. Fetele preferă modelele monocromatice sau opțiunile cu o imprimare neobișnuită. Băieți mai mult ca desene mai puțin distractive și luminoase.

13

Fotografii

Mittens Kerry Lux

Această colecție este potrivită pentru ierni reci. Mănuși sunt fabricate dintr-un material special care include mai multe fire de argint. Ei dau modelele unei străluciri atractive, prezentând razele soarelui.

O caracteristică distinctivă este un mitve triunghiularLa. Țesătura se caracterizează prin proprietăți de noroi și apă-repellente. Fetele foarte mult ca niște mănuși decorate cu straturi suplimentare sau fir de aur brodate.

Colanți

Atenție specială merită bine cunoscuți cranii de kerry impermeabil. Ei au un aspect atractiv, prezentat în culori diferite. O varietate de nuanțe vă permite să alegeți o opțiune atât pentru fete și băieți.

Modelele cu un singur deget poate fi scurt și lung. Modelul cu mâinile lungi, face posibilă pentru a proteja mâinile unui copil de zăpadă. Ele sunt de multe ori părinții dobândesc pentru rece, geroasă de iarnă.

Ele sunt realizate din poliamidă impenetrabil. Ca o căptușeală este blana artificiala second-hand. Mâinile copilului întotdeauna să rămână cald, chiar și cu geruri severe. Datorită prezenței de strângere gume localizate pe marginea și pe încheieturi, zăpada nu se încadrează în interiorul.

Tabel cu marimi

marca finlandeză Kerry pentru o alegere convenabilă a ofertelor mobby un tabel de dimensiuni, în cazul în care, în funcție de vârsta copilului, puteți alege dimensiunea corespunzătoare. Conform tabelului, pentru un copil în vârstă de un an, produsul este potrivit cu dimensiunea 1.

Marimea Vârstă
0-1 0-18 luni
2-3 2-3 ani
4-6 4-6 ani
6-8 7-10 ani

Recenzii

Cumpărătorii lasă o mulțime de feedback pozitiv despre Kerry Mittens. Produsele sunt caracterizate prin elasticitate și moale. Ele sunt bine fixate în mâinile lor, astfel încât părinții să nu-și facă griji că vor cădea.

O gamă largă și o varietate de culori atrage nu numai părinții, ci și copii. Designul original și CRA grijuliu sărbătoresc toate mamele care au cumpărat Kerry Mittens pentru copiii lor

Craga poate fi spălată cu poluare severă. Chiar și cu șaibe frecvente rămân rapid. Modele cu încheietura mâinii de mare protejează în mod fiabil de umiditate, chiar și cu jocuri active.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: