Pelerina de ploaie

Pelerina de ploaie

Cum să purtați un copil în vremea ploioasă – o întrebare reală care îngrijorează mulți părinți. Nu este întotdeauna convenabil pentru o plimbare cu o umbrelă, deci merită să ne gândim la alegerea unui impermeabil.

Modele pentru băieți și fete

Designerii s-au asigurat că hainele pentru copii pentru vremea ploioasă au fost prezentate într-un sortiment mare:

 • Raincoat-Poncho se distinge prin circuitul liber și de prezența unei capote. Un astfel de model va asigura o protecție fiabilă, libertatea de mișcare și confort, atât de lungi impermeabile, de ploaie de drumeții sunt posibile cu Raincoar.

 • Raincoat este perfect pentru un copil activ pentru care chiar ploaia nu va fi o piedică pentru o plimbare. Cel mai adesea, astfel de modele sunt alese pentru copii mici.

 • Raincoat sub formă de sacou sau salopete este protecția maximă care va acționa chiar și într-un duș puternic. În astfel de haine, există gumă în câmpul cu mâneci și hâmburi pe sacou, în detrimentul cărora apa nu are nici o șansă de a ajunge sub ploaie.

Lungime

Relativ lung, care va fi optimă pentru bebelușii de ploaie, opțiuni un pic. Este mai bine să alegeți modelul care va ajunge numai la genunchi.

La fel, copiii sunt activi și mobili, iar impermeabilul nu ar trebui să creeze dificultăți în mișcare și, în același timp, să nu se înece în puddle de fiecare dată când copilul vrea să se așeze. Nu vă înșelați dacă dați preferință ploaielor cu o lungime de mijlocul coapsei sau puțin mai mică, dar nu lungul genunchiului.

Citește mai mult  Copiii pentru copii

După ce ați încercat să ploaie, copilul trebuie să se deplaseze pentru a elimina coborârea plăcuței de ploaie și a schiului mișcărilor.

Cum de a alege?

Făina de alegere nu vă va chinui dacă respectați câteva reguli simple:

 • Cusăturile necesită o atenție sporită, deoarece este de la ei, în cea mai mare parte, depinde de capacitatea unui impermeabil de a nu trece apă. La modelele de copii, materialul nu cusatura, dar prin lipire sau gluits. Alte opțiuni nu pot fi luate în considerare.

 • Dimensiunea trebuie să fie selectate cu atenție, având în vedere în momentul în care pelerina de ploaie ar trebui să fie liber. Nu există modele se potrivesc. Amintiți-vă că capacul de ploaie se va imbraca pe un pulover sau jacheta.

 • Căptușeală nu este un element obligatoriu al pelerina de ploaie pentru copii. Aici vă puteți baza pe preferințele personale și în funcție de anotimp. Pentru o perioadă de vară, o haină de ploaie cu o căptușeală nu are nimic, dar pentru toamna și primăvara devreme este mai bine să alegeți un model cu bumbac sau poliester căptușeală.

 • Logason este ales în mod exclusiv în funcție de vârstă, sex și dorințele copilului. Pentru copii este mai bine pentru a alege un sacou cu pantaloni, dar pentru un copil în vârstă de 3 ani, puteți cumpăra separat pelerina de ploaie.

 • Capota ar trebui să fie în ploaie, aceasta va permite umbrela să renunțe la. Mai bine dacă capota va fi reglementată prin fixarea sau în designul său, va exista o bandă elastică. Hooded ar trebui să găzduiască în mod liber pălăria. Opțiune excelentă – o haină de ploaie pe care există un vizor. În acest caz, picăturile nu vor cădea pe față.

Citește mai mult  Olandeză kapika

 • Furtune, precum și o capotă trebuie să aibă colanți, autorități de reglementare sau gumă. Dar dacă nu ați reușit să găsiți un astfel de model, opriți-vă la un impermeabil cu mâneci lungi și libere, care vă vor acoperi palmele și ajung la fundul degetelor.

 • Ca o ciocnire, trebuie luate în considerare un buton sau un fermoar, dar nu butoanele.

 • Gulerul poate fi orice design, dar în orice caz, el trebuie să fie bun pentru a acoperi gâtul copilului, fără a părăsi ploaia nu picăture nici o șansă pentru lovirea haineului de ploaie.

Material

Când alegeți un impermeabil pentru un copil, trebuie să studiați cu atenție materialul din care a fost făcută. Pentru exterior, țesăturile sintetice sunt adesea selectate care nu lasă umiditatea și uzura bine. Bumbacul nu are nici o șansă.

Dar rezistența la apă nu este singura cerință care este prezentată la materialul extern extern. Corpul în orice caz ar trebui să respire, cu această cerință, materialele membranei sunt perfect confundate cu. Dacă nu ați fost destul de norocoși să găsiți o haină de ploaie de o astfel de țesătură, alegeți PVC sau nailon, dar verificați prezența găurilor de ventilație. Cel mai adesea se află în câmpul Armpits.

Orice material ar trebui să păstreze bine forma lor, să nu se deformeze atunci când se flexează, nu formează falduri și anumite fracturi. Materialul de grăsime nu este, de asemenea, cea mai bună opțiune pentru o grădiniță, deoarece în astfel de haine copilul va fi incomod și greu.

Culoare și imprimare

Această etapă în alegerea de haină de ploaie poate fi de încredere cu un copil, el încă purtat să poarte acest impermeabil. După cum arată practica, băieți alege modele de culori albastru, rosu sau verde, pe care există o imagine a unei persoane dragi din desene animate. În ceea ce privește fetele, aici cele mai multe ori alegerea cade pe culori pastel și culori luminoase (roz, galben, violet, albastru). Pe rascoats ca la fel ca fetele, în cele mai multe cazuri, există o imprimare sau amendă mare desen. Acești părinți evaluează materialul și calitatea cusături, și apariția mantie, luminozitatea și expresivitatea ei este mai important pentru copil.

Citește mai mult  Cercei de aur pentru copii

Branduri

Mulți producători sunt angajate în eliberarea de pelerine de ploaie pentru copii, astfel încât nu există probleme cu alegerea. opțiuni foarte de succes pentru haine impermeabile sunt reprezentate de la Kaste Navy, Gemenii, Barkito și Kidorable.

model excelent introdus Kaste Navy. Trenci pelerina de ploaie realizate din trei tipuri de țesături. Stratul superior este dens, dar subțire, nu lasa apa și protejează împotriva vântului. Al doilea strat este responsabil pentru conservarea căldurii și retragerea umidității, care este produsă de organism. În cele din urmă, cel de-al treilea strat se încălzește, asigură confortul și posibilitatea respirației corpului. Un astfel de model poate fi considerat un exemplu de ploaie ideală pentru copii.

Ce sa porti?

Este clar că într-o mașină de ploaie foarte mult – trebuie să ridicați elemente suplimentare. Fata va fi nebună despre geanta din materialul impermeabil. În tonul la inundații, trebuie să alegeți cizme de cauciuc și o umbrelă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: