Costume pentru nou-născuți

Costume pentru nou-născuți

Femeia însărcinată cu mult înainte de nașterea unui copil gândește viitorul său garderobă. Unul dintre principalele haine ale copilului este o varietate de costume.

După cum știți, un costum este un kit sau un set de articole de îmbrăcăminte. Distingeți modelele de zi cu zi, festive, de vară, iarnă și alte modele.

Kitul pentru copii conține mai multe elemente. De multe ori este de 3-4 detalii despre haine, dar se întâmplă mai mult. De obicei, costumul include partea de sus și de jos. Este demn de remarcat faptul că toate componentele costumului sunt făcute într-un singur stil și într-o schemă de culori similară. Îmbrăcămintea pentru copiii din primul an de viață ar trebui să fie făcute din țesături naturale respirabile.

Modele

Dacă vă așteptați să completați târziu în primăvara sau vară, acordați preferință pentru haine din țesuturi ușoare, subțiri și moi. Costumele de vară sunt foarte drăguțe. Adesea sunt decorate cu broderie, diverse aplicații și inscripții.

Costumul pentru fete este alcătuit din rochii cu garnituri, chiloți și panamani.

Boy Set conține corpuri, pantaloni scurți, glisoare, presă și cape.

Un costum pentru nou-născuți include o presare și glisoare, corp, bluză și capac, precum și bib, zgârieturi și șosete sau șosete.

Modelele de iarnă sunt prezentate cu apartamente calde. Sunt utilizate aici materiale de încălzire impermeabile speciale, completate de izolație.

Costumele de iarnă coase din țesuturi hipoalergene calde. Cel mai adesea, un astfel de kit conține pantaloni, admiși, cap și semi-salopete.

Lucruri foarte populare tricotate. Multe suite tricotate în sine. Unele preferă modele complexe și țesut, dar opțiunea cea mai ușoară și cea mai rapidă este „frânghia”. Pentru a crea lucruri tricotate, utilizați fire moi calde sau fire subțiri.

Citește mai mult  Adidasi pentru femei pentru fete

Costume tricotate pot fi iarna sau primăvara.

Unii părinți aproape cu Pelleok învață un copil la sport. Este vorba de faptul că producătorii au eliberat costume sportive pentru copii. Acestea sunt fabricate din materiale multicolore respirabile din bumbac.

Astfel de seturi sunt foarte la modă. Acestea copiază tăierea, finisarea și desemnarea îmbrăcămintei sportive a mărcilor sportive populare. Cel mai adesea un astfel de costum conține o jachetă pe un șarpe, pantaloni și capac. Există opțiuni pe care chiar au vorba prea multe adidași.

Mulți părinți preferă haine amuzante pentru copiii lor. De exemplu, aceasta este o jachetă cu o capotă cu urechi ca în fiară. Poate fi un urs, iepuraș sau pisică. În această imagine, copilul arată foarte frumos și amuzant.

Modele foarte populare cu fațasties. Deci, în fotografie puteți vedea o opțiune interesantă. Acesta este un costum „câine”. Se compune din două pălării, interioare și exterioare, cu o față și urechi de câine, precum și jumperul și eșarfa.

Textile

Lucrurile copiilor, de preferință, trebuie să fie făcute din țesături naturale. De obicei, producătorii utilizează bumbacul. Diferă numai de densitatea pânzei.

Cel mai bun este considerat o suprafață de carcasă și se blochează. Din acest material, pijamale, spalatoare și lenjerie de pat. Materialele mai dense includ flanel, mahra, mai mult și velor. Aceste materiale sunt folosite pentru a crea capace dense, salopete și glisoare.

Este demn de remarcat faptul că nu este necesar să se răstoarne naturalitatea. Este important ca stratul inferior al îmbrăcămintei bebelușului, contactarea corpului, a fost blând, plăcut pentru piele și hipoalergenic. Puteți să-l puneți cu ușurință, de exemplu, salopete fleece.

Cum de a alege?

Cumpărați un costum pentru viitorul copil, urmați câteva sfaturi.

Citește mai mult  Umbrele pentru copii

Luați dimensiunea mai mult

În medie, creșterea tocmai a dat naștere la 52 cm. Adevărat, nu înseamnă că ar trebui să alegeți exact astfel de haine. Rândul dimensional începe cu 56. De asemenea, nu toți copiii au o înălțime medie, mulți se nasc mai mari. Hainele nu trebuie să se potrivească strâns corpului copilului. Ar trebui să fie gratuit 2-3 cm. De asemenea, copiii sunt adăugați foarte rapid în greutate și creștere și deja în prima lună au adăugat aproximativ 5 cm. Prin urmare, aproximativ pentru nou-născut, trebuie să alegeți un costum pe o creștere de 62 cm.

Există modele care nu sunt marcate, dar vârsta copilului în luni. În acest caz, este recomandabil să se clarifice creșterea vânzătorului, deoarece la o vârstă copiii pot fi diferiți.

Detalii mai mici

  • Momii și bunicile încearcă să cumpere un copil, mai ales dacă este o fată, haine decorate cu diferite panglici, grade, arcuri. În același timp, rareori cine crede că pentru sugari poate fi nesigur.
  • Nu cumpărați haine care pun pe cap. Copiii nou-născuți au vertebre de gât foarte fragilă. Este mai bine să alegeți lucrurile cu valuri pe partea fie pe umăr.
  • Îmbrăcăminte adiacentă pielii nu ar trebui să aibă cusături interne. Și dacă sunt, ar trebui să fie moi și blând.

Ce să ia?

O să cumpere lucruri pentru copii, mai întâi de toate, determinați dacă veți schimba un copil. Dacă da, atunci pentru primele 3 luni ale vieții sale nu veți avea nevoie de altceva decât peleră, spalatoare și glisoare. Adevărat, vor avea nevoie de multe. Dacă nu vă înmuiați copilul, aruncați-vă la salopete de bumbac pe butoane, corpuri cu mâneci scurte și lungi, o pereche de costume calde și nu uitați de capac, șosete și mănuși.

Citește mai mult  Mittens reima

O varietate de haine „adulte”, cum ar fi rochii, blugi, pulovere, în primele luni ale vieții copilului, nu veți avea nevoie. Aceste achiziții sunt mai bune pentru a efectua într-o perioadă ulterioară.

În orice caz, alegerea hainelor nou-născuți, amintiți-vă fără diferența ce să purtați. Pentru copil, comoditate, căldură și siguranță sunt importante. Aceasta este ceea ce ar trebui să fie în prioritate la orice mamă.

Imagini

Cu ceva timp în urmă, hainele pentru nou-născuți nu au fost împărțite pe semn sexual. Era același tip pentru băieți și pentru fete. Cu toate acestea, moda modernă nu stabilește și nu dictează regulile lor. Astăzi, bebelușii pentru copii există într-o varietate de variante.

Dulapul pentru bas este caracterizat de nuanțe roz roz, desene cu flori de flori, busteni sau animale drăguțe.

Dacă viitoarea mamă și tată sunt încrezători că au o fiică, ei pot găti în siguranță garderoba fetei. Acestea sunt diferite seturi cu rochii și pantaloni scurți, costume, tăiate cu dantelă și broderie.

Exemple de costume pentru fata pe care o puteți vedea în fotografie:

Hainele pentru un mic om diferă de cea precedentă, în primul rând, culoarea. De preferință conține tonuri albastre și albastre.

În același timp, costumele reale „bărbați” pot fi prezente printre lucruri. Acestea sunt glisoare făcute sub blugi, costume cu cravată, pantaloni și sacou, salopete și cămăși și așa mai departe. Desigur, aceste costume nu se potrivesc cu uzura de zi cu zi. Cu toate acestea, ei s-au dovedit foarte mult ca îmbrăcăminte. Următoarele fotografii sunt confirmate pe deplin de:

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
  1. Camelia

    Unde pot găsi costume drăguțe pentru nou-născuți în orașul meu?

    Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: