Pijamale pentru nou-născuți

Pijamale pentru nou-născuți

Visul puternic este un angajament de sănătate și bunăstare a unui nou-născut, deci este important să-i oferim toate condițiile necesare. În plus față de pat confortabil și o atmosferă calmă, este important să oferiți haine confortabile pentru somn – pijamale.

Trebuie amintit că atunci când alegeți haine, trebuie să fiți ghidați de faptul că nu este un aspect, ci confortul și practicitatea ei și atât copilul cât și mama.

Modele

Există mai multe tipuri de pijamale pentru nou-născuți, care se disting prin acoperire, cârpă, ciocniri, culori și alte aspecte.

Modelele populare includ:

  • Plicuri sau saci de dormit. Ele pot fi cu mâneci și fără, dar caracteristica principală este că partea inferioară este făcută sub forma unei pungi, nu un aspect.
  • Alunecare sau salopete. Astfel de pijamale se bucură de cea mai mare popularitate, deci sunt confortabile și calde. Slipurile pot fi închise cu mâneci și pantaloni sau deschise.
  • Corp. Acest model este pentru a dormi, de fapt, este același slick, dar cu pantaloni scurți și mâneci. Opțiunile de vară nu au mâneci și pantaloni.

Pijamale pentru copii nou-născuți pot fi echipați cu ciocniri diferite: butoane, butoane și fulgere.

Se crede că cea mai convenabilă opțiune este modelele cu butoane, t.La. ei nu interferează cu copilul și ușor de fixat. Dar trebuie remarcat, de asemenea, că pijamalele cu fulgere sunt, de asemenea, destul de practice. Dar când cumpărați, este important să atrageți atenția asupra faptului că din interior se află ciocnirile ar trebui ascunse.

Ciocnirile pe hainele de somn pot fi localizate după cum urmează:

  • Pe spatele produsului+
  • Lângă gât+
  • de la gât la paha+
  • de la gât la picioarele unui pantalon+
  • de la gât și la picioarele ambelor pantaloni+
  • de la o panta la alta.

Frecvent adesea găsite pijamale cu hote, dar trebuie înțeles că astfel de modele pot fi extrem de incomod, în special pentru copiii activi.

Sfaturi pentru alegerea

Multe mame achiziționează pijamale, căutând doar la apariția lor, și deloc nu se gândesc dacă copilul va dormi confortabil în astfel de haine. Pentru a alege un lucru bun și convenabil, trebuie să fiți atenți la următoarele:

1. Material. Ar trebui să fie natural, să nu provoace reacții alergice. Pentru un sezon cald, este mai bine să alegeți produsele de satin sau de bumbac, iar pentru iarnă se va potrivi cu fleece, flanel, bicicletă.

2. Model. Pijamalele ar trebui să fie simple, fără decor de volum, buzunare și alte elemente grosiere. În sezonul rece, este mai bine să dea preferință să se îmbrace cu pantaloni și mâneci închise, iar pentru vara ar trebui să achiziționați mai multe modele deschise.

3. Ciocniri. Atât pentru copil, cât și pentru mama cea mai convenabilă opțiune va fi butoanele. Pe subțiri, ele ar trebui să fie amplasate de-a lungul întregii lungimi ale pijamalelor și pe corp – pe gât și pe picioare sau în zona Paha.

4. Marimea. Copilul în timpul somnului nu ar trebui să intervină și să-și fotografieze mișcarea, așa că este recomandat să alegeți un costum liber, aproximativ 1 dimensiune mai mult.

5. Model. Acest criteriu va depinde de vârsta copilului, de activitatea sa și de preferințele părintești. În plus, fiecare mamă știe ce haine copilul ei se simte cel mai confortabil.

Imagini

Slipurile cu picioare închise și cu mâneci lungi sunt perfecte pentru sezonul rece. Este convenabil să le purtați datorită prezenței butoanelor pe pantaloni și în apropierea gâtului. Absența unei capote va permite copilului să examineze liber în jur.

Pajamas-alunecare spațioasă pentru nou-născut va oferi posibilitatea de a lua pe oricine să ia orice poză în timpul somnului. Manșete elastice pe mâneci și pantaloni nu vor permite dressing să meargă în jur și, prin urmare, luminează mânerele și picioarele.

Pijamalele de iarnă pufoase sub formă de urs nu va da copilului să urce chiar și în cele mai reci nopți. Datorită fermoarului, jumpsuitul este ușor de nelistat și blocat. Dacă este necesar, mânerul poate fi deschis, t.La. Supapele dulci sunt furnizate pe mâneci.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: