Pijamale kigurumi – pijamale vesel sub formă de animale

Pijamale kigurumi - pijamale vesel sub formă de animale

Home îmbrăcăminte trebuie să fie confortabilă pentru a aduce un sentiment de confort. Mulți aleg Kigurows luminoase și neobișnuite, care sunt din ce în ce mai mult pot fi văzute nu numai în seturi de haine pentru somn, ci și pe trecători pe stradă.

Particularități

Kigurumi este un salt de salvare de-a lungul abdomenului, cel mai adesea cu mâneci lungi, pantaloni și neapărat – hota. Acest produs este gratuit, adesea mai necesar. Una dintre caracteristici este imaginea anime a caracterelor celebre, desene animate, basme și de realizare a caracteristicilor lor externe.

Inițial, acest tip de haine de dormit a venit din Japonia, dar acum sunt purtate în întreaga lume, inclusiv în Rusia. Kigurumi a câștigat rapid popularitatea nu numai la tinerii care sunt îndrăgostiți de anime, dar și în toți cei care sunt costume de pluș moale, culori strălucitoare și asociații cu personaje și animale preferate. Obtocurile sunt costume de carnaval și îmbrăcăminte pentru cosplayers.

De la carnaval kiguri izbucni în categoria de îmbrăcăminte acasă, și au asigurat acolo, datorită calităților lor principale – un material moale și cald, de design amuzant. La scurt timp după distribuție au început să fie utilizate nu numai ca pijamale, dar, de asemenea, ca tinutele casual de. Mulți și la toate reușesc să se angajeze în sport în ele, de exemplu, snowboarderi, schiori, skateboarderi.

Nu kiguri mai puțin popular la petreceri, ambele pijama și costum. În funcție de locul în care se uzează kinguries, ele pot fi purtate atat pe un corp gol și peste haine sau chiar formează un cald sport.

Modele

Kigurumi este o salopeta, dar chiar și el poate avea unele diferențe în fasole. De exemplu, este o lungime de pantian și mâneci. Cel mai adesea ele sunt lungi, dar uneori sunt produse cu scurtată. Unele modele sunt în mișcare de pantian imediat în șosete sau mâneci în „picior“ – mănuși sau mitene.

Cea mai mare parte a diversității în elemente separate, și nu cu macarale de macara. Buzunarele pot fi deasupra capului, cauciuc pe laturi sau este singur pe stomac sau pe piept.

Pe mâneci și margini ale Pantianului cel mai adesea există gumă sau manșete, dar există modele care costă și fără aceste părți. În ceea ce privește clapeta, atunci cu prioritate, utilizarea de valuri, dar în general, butoanele și fulgere sunt adecvate. Unele modele din Kigurum sunt prezentate cu „parm” în câmpul feselor, astfel încât, dacă este necesar, ar putea fi dezgustat.

Fiecare model Kigurum este individual, deoarece știe orice calități speciale ale caracterului sau animalului. Similitudinea se realizează nu numai de o față trasă pe capotă, ci și elemente de cusut suplimentare – aripi, cozi, urechi. Cu ajutorul culorii, puteți imita disponibilitatea hainelor, de exemplu, salopete.

Citește mai mult  Pijamale-salopete cu o capotă

Kigurumi este considerat haine unisex care nu au nici măcar restricții de vârstă. Prin urmare, în pijamale pereche și de familie, este puțin probabil să găsească diferențe, în cazul în care nu face doar costume coaseti comanda.

tendinţe

Kigurumi pot fi împărțite în modele de bază și fantezie. În cazul primelor – acesta este un jumpsuit obișnuit monofonic cu o capotă. Dar cea mai mare categorie, desigur, a doua, deoarece include pijamale care descriu personaje recunoscute. Cele mai frecvente imagini sunt animalele și desene animate de desene animate, mai puțin eroi de film, deoarece sunt dificil pentru ei să dea un desen animat.

În categoria animalelor, nu numai mamifere cu patru picioare, dar chiar și păsări, pește, dinozauri. Printre toate, puteți selecta mai multe imagini care sunt cele mai solicitate.

La ratonii și pandele roșii adesea aceleași muzele, deci diferă în culoarea: ratonii sunt gri-negru, pandele sunt roșii-negru. Și în aceia și alții au o față postată față, urechile cusute și coada dungi. Cu două culori Kigurumi-Panda (alb-negru) cu biglaste, urechi rotunde și o coadă mică. Kigurumi-pisici au multe variante de soluții de față și de culoare: unii pot fi un foton cu tummuri emise, altele – dungi sau multicolor. Aceeași cantitate mare de diversitate este observată în apartamentele de câine.

Unele modele nu sunt destul de standard și nu se limitează la urechile și coada tradiționale. Pijama-Fox este un tricolor (roșcată, negru, alb), cu o coadă și asigurați-vă la urechi, dar botul este fie brodat, fie similitudinea este realizată de o țesătură specială a capotei. În girafa cu trei culori, cu o grămadă de lumină, un cap este foarte realist, deoarece nu numai urechi, ci și coarne și un nas volumetric. Principala diferență între alb-gri, cu adaos de lemur negru – un distoluble lung, pe sol, coada cu umplutură, ca în jucării. O parte integrantă a kigurows sub formă de bufnite este un periat de la marginea manșonului la părțile laterale ale inserției cusute, imitând aripi desenate.

Sunt favorite printre personajele de desene animate și basme, cu toate că modelele nu sunt mai puțin decât animalele. unicorni Multicolor au un corn obligatoriu și „mane“, zdrobit cu glugă, și, uneori, aripi pe spate. Kigurumi-Pikachu este întotdeauna galben strălucitor, cu o coadă în zig-zag și fața sunt obrajii roșii și urechi lungi coborâte.

O opțiune bună pereche va fi străini de desene animate – stych albastru și prietena lui Rose-colorate Angel, ale cărui caracteristici sunt colti pe marginea capotei.

Nu fără bovine: animatic zambitoare Totoro cu dungi gri pe o burtă albă și strălucitoare cu dungi Cheshire pisica.

Citește mai mult  Halat de baie cu capote

Compoziţie

Kigurumi coaserea moale, cald, respirabil, plăcută la atingere, materiale care nu sunt atei dentare. Cel mai adesea, lână, flanel, velur, mai rar poliester și cyclesoft. Ele sunt hipoalergenice, și, prin urmare, va veni la toată lumea, nu va provoca disconfort și nu afectează pielea copiilor chiar blândă.

Piese Fabric (urechi, steril) și appliques sunt cusute, ca lipită poate dura mult timp și rapid cad. Cel mai adesea ochi și unele piese de botul brodate. Butoane, valuri, fermoarele sunt folosite ca accesorii.

Kigurumi respinge rapid într-o mașină de spălat pe un mod delicat și în apă nu mai mare de treizeci de grade. Asemenea pijamale nu pot fi expuse la tambur de uscare, fier, bleach.

Marca Futuzham

brand-rus, care a început cu un grup de VKontakte și de a comanda pijamale de bază din China. Pornirea lucrării sale în 2012, de mai mulți ani au devenit o adevărată marcă de îmbrăcăminte de acasă cu propria lor producție în Rusia. Ei au propriile designeri de modă și propria lor linie de model, dar, în plus, ei continuă să coopereze cu alți producători chinezi și ruși, diluând gama de produse partenere. În magazinul lor puteți găsi nu numai pijamale, ci și papuci, haine de bază, salopete, pijamale-pături și, desigur, kigurumi.

În catalogul lor sunt afișate de Kigurum nu numai brandul propriu al lui Futuzham, ci și brandul Funky Ride. Costumele și cele și altele sunt cusute din fleece și sunt prezentate într-o gamă largă. Dacă Futuzham este mai vizibil la opțiunea Pajama și de mers pe jos de Kingurum, atunci produsele celei de-a doua mărci sunt largi, ceea ce le face perfecte pentru purtarea asupra formei sportive. Futuzham a introdus kigurow-uri de abur și de familie în producție, astfel încât pijamalele pot fi găsite atât pentru adulți, cât și pentru cel mai mic.

Cum de a alege?

Atunci când alegeți Kigurumi merită acordarea atenției raportului de creștere și dimensiune. Puteți face acest lucru prin mese speciale, dar cel mai bun lucru este să încercați. Faptul este că astfel de pijamale sunt foarte libere, iar în lucrurile prea mari, unii vor putea să se confunde pur și simplu, ceea ce nu va aduce nici o plăcere.

Este necesar să verificați cât de plăcut țesătura la atingere, înainte de a cumpăra un costum, mai ales dacă îl utilizați ca pijamale și nu haine plăcute. Ușoară sunt velor și fleece. Da, și produsul în sine trebuie să fie calitativ, pentru ca oriunde, detaliile și fitingurile nu au scăzut.

Selectarea stilului depinde doar de preferințele și gusturile personale. Unele modele pot fi împărțite în femei și bărbați, de exemplu, unicorn cu un trandafir albastru sau roz, dar de fapt merită să luați acele pijamale, care sunt cele mai multe.

Citește mai mult  Mia Mia Bailobe

Care este pretul?

Practic în magazinele și comunitățile rusești din rețelele sociale aderă la o categorie de prețuri. Pijamale, comandate din China și revine de la noi, poate costa sub cei care sunt cusute direct de la producătorii interni. Prețul rar depinde de model, chiar dacă are un număr mare de piese decorative, de exemplu, cozi, coarne, aripi.

De la Kigurumi, se poate spune, îmbrăcăminte Unisex, diferența dintre care este doar în dimensiune, atunci nu există nici o defalcare a prețurilor pentru modelele de sex masculin, feminin și copii. Cel mai adesea este una și variază de la o mie la patru mii de ruble, în funcție de materialul utilizat. La colecțiile vechi și modelele nepopulare fac adesea reduceri.

Pe Kinguri asociate și de familie, prețul este mai mare decât pe un singur produs, dar mai mic de două sau trei modele identice achiziționate separat. Prețul kigurului de familie este de aproximativ șase mii de ruble.

Recenzii

Dacă Kigurumi este cusută din material de înaltă calitate, atunci recenziile, cea mai mare parte cea mai pozitivă. Acestea se referă la moalele materialului, confortul unor astfel de pijamale și căldura acesteia. Modelele mai ieftine comandate din China nu pot respecta calitatea declarată, motiv pentru care nu sunt luate recenzii destul de satisfăcătoare.

În orice caz, acordați atenție confrunților, deoarece uneori au o proprietate să cadă de la haine de la orice producători.

Proprietarii sărbătoresc confortul modelului, în ciuda prezenței coziilor, urechilor, aripilor și a altor lucruri. Kigurows au o capotă confortabilă, destul de gratuită, dar, în același timp, el nu se micșorează dacă a devenit necesar să dormi cu el pe cap.

Mulți cumpărători notă incapacitatea de a elimina rapid astfel de pijamale, că uneori se întâmplă foarte confortabil. Unele prezență pe modelele coadă previne și mint.

Imagini

Teddy Kigurumi tigru galben cu o burtă albă. Dungile negre nu sunt pe toate pijamale, ci numai în jurul capotei, laturile, mânecile și pantalonii cu manșete, coada de lungime medie.

Kigurumi-Minion din desene animate „Ugly I” este culori foarte luminoase – un „corp galben” și un salt albastru, care se termină cu manșete galbene pe margine. Și pe partea de sus a capotei există o mică „culcare”.

Maimuța teracotaică se distinge printr-un bot drăguț jenant, urechi rotunde, o burtă bej și o coadă lungă subțire.

Kigurumi-Duck are un ceas neobișnuit, deoarece nu numai mâneci închise, dar și pe capotă există un cioc de portocale, iar gluma volumetrică pe partea de sus. Pajamii cu o centură albă și pe picioarele manșetelor portocalii.

urechi roz iepuras alb, nas, obraji și burta. atribut obligatoriu – de lungă durată urechi și o coadă mică, rotundă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: