Plicul de salopetă de iarnă pentru nou-născuți

Plicul de salopetă de iarnă pentru nou-născuți

Părinții viitori cu trepid și sensibilitate se pregătesc pentru apariția unui copil. Cu o preocupare deosebită, ei aleg lucrurile pentru copilul lor. Și înainte de cei care așteaptă la nașterea sa la toamna târzie sau în timpul iernii, printre altele, se pune întrebarea despre alegerea îmbrăcămintei exterioare. La urma urmei, copiii nou-născuți, precum și alții, este necesar să se afle în aer proaspăt, în ciuda vremii.

Astăzi există o mulțime de propuneri incredibil de. Dar ce anume alege? Recent, salonul de plicuri au dobândit o mare popularitate. Care este secretul lui? Să ne ocupăm.

Care este salariul plicului?

De fapt, această invenție a combinat 2 lucruri – salopete și plicul. De la salopete din ea partea superioară – hota și mâneci. Și din plic – partea de jos, asemănătoare cu o pungă.

Astfel de haine sunt foarte confortabile. Datorită fermoarului lung pentru întreaga lungime a produsului, copilul este foarte ușor de purtat. Este suficient doar să o dezvăluiți complet, puneți copilul, puneți mâneca și fixați-vă.

Există modele potrivite pentru mai mulți copii adulți. Este un jumpsuit transformator. În ea, în plus față de mâneci, există și pantaloni. Ajută rapid și fără efort plicul într-un salt.

Avantaje

Această bucată de îmbrăcăminte pentru copii are multe avantaje, dacă îl comparați cu plicuri, salopete sau pătură. Aceasta:

 • Confort și ușor de utilizat+
 • Dressingul și dezbrăcarea nu durează prea mult timp+
 • Multifuncționalitate, capacitatea de a transforma un plic într-un salt+
 • Protecție fiabilă de la rece+
 • Durata lungă de viață (salopetele de plicuri pot fi purtate nu numai copiilor, ci și la o vârstă mai înaintată).

Ceea ce este mai bine să luați un extras în timpul iernii: salopete de plicuri, pătură sau jumpsuit?

Vorbiți despre avantajele acestui lucru sau despre acel fel de haine pot fi lungi. Ele sunt bune în felul lor. Pentru a determina alegerea, trebuie să vă gândiți când copilul ar trebui să se nască.

 • În cazul în care nașterea copilului cade în septembrie-octombrie, toate rațional va alege salopeta plic. Primele luni să-l folosească ca un plic, iar mai târziu – ca salopeta.

 • Pentru cei care ar trebui să se nască în noiembrie-decembrie, anvelopa de iarnă va fi perfect. În timp ce copilul nu poate ține capul și nu se întoarce peste, este mai bine să folosiți plic pentru mersul pe jos. În plus, el este mai ieftin decât versiunea anterioară.

 • În cazul în care nașterea unui copil este de așteptat în luna februarie, nu este în valoare de bani de cheltuieli pe haine de top. Lobul în acest caz, va fi destul de mult, atât pentru extragerea și pentru mersul pe jos. Într-o lună, acesta va fi cald și mai bine să aibă grijă de haine de primăvară.

 • Copiii care vor avea 4-5 luni pentru sosirea iernii, nici un sens pentru a cumpăra un plic sau transformator. În acest caz, cel mai bine este de a cumpăra un salopeta.

Oricum, pentru a cumpăra copilul – pentru a rezolva numai tu. La urma urmei, fiecare mamă vrea ca bebelușul să fie cel mai frumos și la modă.

Timbre

Pelicule pentru plicuri sunt împărțite în:

 • Iarnă. Aceasta este o opțiune încălzită. Se caracterizează printr-o căptușeală introdusă din material natural. Poate fi de oaie sau puf. Aceste umpluturi sunt proiectate pentru înghețuri severe.

 • Toamnă primăvară. Aceste modele sunt fabricate folosind umpluturi sintetice. Ei inspiră bine și împiedică supraîncălzirea.

 • universal. Aceste modele au o căptușeală de îndepărtare. Prin urmare, ei pot aborda atât toamna, cât și pentru iarnă.

De asemenea, bucăți distinse și transformatoare de salopete separate. Primul sunt capabili să convertească în plic. Al doilea conține două detalii – pantaloni pe curele și sacou. Are o capotă și un guler înalt.

De asemenea, bucăți distinse și transformatoare de salopete separate. Primul sunt capabili să convertească în plic. Al doilea conține două detalii – pantaloni pe curele și sacou. Are o capotă și un guler înalt.

 • Pentru a face un plic dintr-un salopete de bucătărie, trebuie să curățați papucii și să dezarhivați fulgerul pe pereții laterali de pe lateral. După aceea, este necesar să fixați șarpele situate în mijloc. Astfel, produsul seamănă cu forma unui trapezoid. Acțiunea finală va stabili fundul nituitului.
 • Salopete separate pot fi transformate în diferite moduri. Poate fi pantaloni pe suspendatori, care sunt ușor de făcut pantaloni. Doar purtați curelele. Există transformatoare care au șerpi pe mâneci. De obicei, aceste salopete cu o căptușeală detașabilă. În ele, mânecile pot fi diseminate și o vestă va reuși. Unele modele conțin fermoar transversal amplasat pe linia centurii. În această opțiune, partea de sus poate fi purtată și apoi când copilul va crește și pantalonii vor deveni mici.

Material și izolație

În zilele noastre, există o mare varietate de soluții de țesături pentru hainele de bază pentru copii. Pentru a fi mai precis, se referă la umpluturi. Acoperirea superioară este de obicei făcută din Cordura, care repulsează complet umiditatea sau nylon-poliester, care o trece numai în parte.

Luați în considerare ce tipuri de umpluturi.

 • Mai recent, a fost cel mai popular să folosiți produsele pe jos. Ele sunt incredibil de calde. Mulți oameni sunt capabili să păstreze căldura corpului copilului la -40 de grade!!! Dacă miezul tău îi place să doarmă pe o plimbare – aceasta este opțiunea perfectă. Pooh se confruntă bine cu umiditate și transfer de căldură. Cu toate acestea, are unele dezavantaje. În primul rând, poate provoca alergii la pene și, în al doilea rând, dacă produsul este cusut prost, pene pot trece prin cârpă.

 • Un alt umplutură populară este blană. Produsele de la acesta sunt aceleași calde, precum și în jos. Cumpărarea de salopete-plicuri din blană, trebuie să știți cum să o stocați. De exemplu, produsele de blană nu pot fi spălate într-o mașină de spălat. Prin urmare, nu va fi superfluă să citiți instrucțiunile de îngrijire.

 • Următoarea izolație este cunoscută de secole. Vorbim despre lână. Adevărat astăzi, acest material este rar aplicat în plicuri de înaltă calitate. În primul rând, este un alergen puternic. În al doilea rând, produsul de pe lână nu va salva de la un vânt puternic. Și în al treilea rând, în timpul umecției, absoarbe imediat umezeala și se usucă.

 • Frumoasa lână alternativă a devenit oaie de oaie. Acest material are aceleași avantaje ca și cele în jos, dar defectele sale sunt private. Sheeaskin nu provoacă alergii și poate rezista la temperaturi mai scăzute. Trebuie remarcat faptul că produsul de pe piele de oaie este destul de greu. În plus, ar trebui să aibă un strat interior de protecție, altfel piesa de oaie se poate rula.

 • Un alt faimos de umplutură este fleece. Adevărat, nu este folosit în lucrurile de iarnă. Aceasta este o opțiune demi-sezon. El absoarbe perfect excesul de umiditate, fără a permite copilului să stea.

 • SyntSon – ieftin, dar nu materialul de cea mai înaltă calitate. Pentru bebeluși este mai bine să nu utilizați. Toată atractivitatea dvs. va pierde produsul pe SinyTENDER deja după prima spălare, deoarece Sinyppon bate pur și simplu bucăți. Despre proprietățile de economisire a încălzirii acestui material nu trebuie să vorbească – este prea „suflare”.

Cum de a alege?

Pentru a achiziționa un lucru de înaltă calitate care vă va încânta și copilul dvs. nu este un sezon, este necesar să se opună achiziționării unui plic.

 1. În primul rând, este necesar să se decidă cât timp ar trebui să fie produsul. Dacă vă place mai mult opțiunea statică, apoi selectați dimensiunea „0-3 m” sau „52-68 cm”. Dacă doriți să cumpărați un transformator, atunci este permisă orice.
 2. Mai departe. Merită acordarea atenției culorii produsului. Plicul poate fi orice nuanță. Dar transformatorul este mai bine să alegi China. Mai ales dacă copilul va începe să învețe în timpul iernii.
 3. Și ultimul. Citiți cu atenție fitingurile existente. Aflați cum sunt puternice ciocnirile, indiferent dacă fermoarele funcționează și nu se agață de țesături. Este, de asemenea, important cât de bine sunt mânecile și capota, pentru că depinde de ea, dacă căldura va încălzi copilul în înghețul de iarnă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: