Sandale Kapika

Sandale Kapika

Marca cu un nume memorabil

Compania pentru implementarea încălțămintei pentru copii de înaltă calitate din străinătate a fost acționată în anii ’90, dar numai în 2009 a primit numele său original – Kapika. La un astfel de nume interesant al companiei a influențat vechiul cuvânt rus „kapik”, adică „călcâi” de încălțăminte. Brandul a câștigat rapid inima cumpărătorilor datorită calității și bogăției lor de alegere.

În crearea diferitelor modele de încălțăminte pentru copii în conformitate cu standardele de calitate a statului, cele mai bune fabrici participă la Italia, Rusia, Turcia, Moldova și China sub controlul strictător al celor mai experimentați tehnologi. De mai mulți ani, compania își urmează tradițiile și produce pantofi de înaltă calitate, frumoase pentru copii la prețuri accesibile.

Materialele

Încălțăminte pentru copii „Kapika” este făcută din materiale ecologice și materiale naturale:

  • Vernhya o parte din pantofi sunt fabricate din piele naturală, eco-arbore, materiale din PVC și materiale de microfibră+
  • Căptușeală din piele naturală+
  • Săgeată înaltă din piele, fixarea perfectă a călcâiului+
  • Pentru producția de insole este de asemenea folosită din piele naturală+
  • Talpa este realizată din termoelastoplast (tehnologia TEP) sau acetat de etilenvinil (tehnologia EVA).

  1. Atunci când alegeți sandale pentru un copil, trebuie să acordați atenție modelelor, în producția de materiale de înaltă calitate și extrem de sigure, care nu vor provoca o reacție alergică și nu vor lăsa urme de culoare pe șosete și picioarele copilului.
  2. De asemenea, merită verificarea delicată a vârfului de sus la atingere, deoarece detaliile grosiere și dure ale sandalelor pot să plece după porumbul mare și dureros în timpul verii.
  3. Lumina, pantofii deschisi din Kapik se caracterizează prin blândețea și sentimentele de confort atunci când șosete, care este foarte important pentru copiii de toate vârstele.
Citește mai mult  Eșarfă nisip pentru fată

Proiecta

În dezvoltarea aspectului încălțămintei copiilor, Kapik participă designeri italieni și ruși experimentați. Modelele de sandară sunt realizate atât cu week-uri deschise, cât și cu ghearele de Velcro fiabile. Sandale pentru copii, Kapika se mândrește cu o selecție chică de culori, piele și detalii de design textile, amprente fermecătoare de vârfuri și insole, precum și inserții metalizate pe linii de top.

Sandalele KAPIK pot fi selectate atât în ​​mai stricte, cât și într-un design mai luminos și mai saturat. Modelele decorate cu pietre mici strălucitoare și culori mari din piele, vor iubi cu siguranță mici prințese, în timp ce băieții la modă ca modelul cu imitarea denimilor și a inserțiilor de culoare în stilul sportiv.

Pentru fete

Modelele sandale pentru fete din Kapik sunt fabricate din materiale naturale de înaltă calitate și naturale, iar datorită acestor proprietăți sunt considerate absolut sigure pentru moda mică. Sandale cu arcuri, flori, imprimeuri contrastante, mărgele și pietre atrag atenția și de a crea o imagine luminoasă și solară, plăcută.

Modele fermecătoare și flirteze ale pantofilor de vară deschise pentru fete, decorate cu arcuri și tipărite florale perfect combinate cu rochii de culori blânde, blugi, pantaloni scurți și tricouri de diferite culori diferite.

Sandale în mazăre și model la modă cu inserții strălucitoare pe partea de sus arata destul de luminoase și spectaculoase pe fete, astfel încât ei vor armoniza în tandem cu haine festive la diverse evenimente, fie că este vorba de un matineu sau un concert.

Pentru băieți

Designerii de marcă au dezvoltat modele originale și luminoase de sandale ușoare, cu un design care permite ca picioarele copiilor să respire și să nu se obosească în timp ce mergeți în vară fierbinte. Modelele de pantofi deschisi pentru micul de modă sunt realizate în culoarea albastră, gri, albastră și neagră, dar modelul cu imitația denimului, suplimentat de diferite desene și amprente, sunt special populare.

Citește mai mult  Mocasine pentru fete

Sandale pentru băieți Kapika sunt ideale pentru costumele denim, salopete și pantaloni scurți combinate cu tricouri ușoare și tricouri de diferite culori. Pentru evenimente festive, modelele sunt potrivite cu imitație de denim, suplimentată cu diverse amprente și modele.

Primul pas

Pantofi pentru cei mai mici băieți și fete din colecția „Prima pas” este reprezentată de modele saturate de înaltă calitate. Toate sandalele acestei colecții au un fundal înalt și strâns, un submector fiabil, precum și din piele de piele naturală. În sandalele Kapika din colecția „Primul pas”, copiii vor fi convenabili și confortabili: nimic nu va fi mișcări de timidere și provoacă disconfort. Procesul de jocuri și formare într-un astfel de pantof va avea loc exclusiv cu plăcere!

Unde pot cumpăra?

Părinții care au grijă de copiii lor și nu doresc nimic deranjat și nu și-au limitat mișcările în timpul jocurilor și plimbări, alegeți modele de la branduri bine cunoscute și dovedite. Pantofii lui Kapik sunt disponibili nu numai în magazinele companiei de încălțăminte pentru copii, ci și în diferite magazine online, cum ar fi: Cap, Nori, Wildberries, Kidmax, unde puteți alege și comandați o pereche de pantofi, precum și pentru a vedea recenzii și Evaluări ale altor cumpărători.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: