Pijamale de copii calde

Pijamale de copii calde

Modelele pijamale din țesături nu sunt atât de mult, ele sunt în principal diferite în colorare și stiluri.

Dar unele varietăți de designeri oferă încă părinților îngrijiți:

 • Pijamale-alunecare sunt adesea alese pentru cei mai mici de modă de la primele zile de viață și se termină cu vârsta de doi ani. Deoarece această perioadă de viață are multe ore de somn, materialul trebuie să fie neapărat natural, de înaltă calitate. Cusăturile sunt neapărat făcute de un mod în aer liber, deoarece pielea unor astfel de copii mici este foarte blândă și iritarea poate apărea rapid pe ea.

Pijamas-Slips există în două versiuni: cu picioare deschise pentru sezonul cald și cu picioare deschise pentru toamna rece și iarna. Culorile luminoase sunt inacceptabile, deoarece iritarea inutilă pentru ochii copiilor la această vârstă. Designul clapei trebuie să fie în siguranță, iar manșetele moi sunt neapărat prezente pe mâneci.

 • Pijamalele izolate sub forma unui kit separat (pantaloni și gemuri) sunt cea mai comună opțiune pentru copiii unei grupe de vârstă largă. Materialul pentru creația lor în majoritatea covârșitoare este ales de fleece groasă.

 • Opțiunea cea mai caldă pentru pijamalele pentru copii este un model încălzit cu o grămadă. În astfel de haine, va fi cald să doarmă chiar în zilele de iarnă înghețate. Dacă copilul este adesea dezvăluit într-un vis, atunci într-un astfel de pijama nu va fi rece.

 • Pentru vară merită alegerea pijamelor de la materiale ușoare. Modelele de vară sunt adesea prezentate sub forma unui set de pantaloni scurți și tricouri.

Pentru fată adolescentă

Fetele maturate iubesc pijamalele nu mai puțin decât în ​​copilărie. Adevărat, acum preferă modele elegante care pot consta din pantaloni scurți și cămăși pe curele subțiri. Pentru un timp mai rece al anului, puteți alege pantaloni semipreți, un tricou cu un decor interesant sau un pulover cu maneci lungi.

În astfel de ordine, ei pot simți puțin adulți, pictura în fața unei oglinzi sau pentru a produce. Pe pijamale pentru fetele adolescente este adesea o imprimare mică sub formă de inimi, animale amuzante sau desene mari. La această vârstă, lăsați fiica dvs. să facă o alegere independentă care îi adaugă încredere.

Material

Există doar câteva opțiuni pentru țesături din care sunt create pijamalele pentru copii.

 • Fleece este cel mai cald material din toate opțiunile naturale care pot fi folosite pentru a crea haine pentru copii pentru somn. Fleece a venit în America. Acest material este natural, nu încalcă procesele de termoreglare, menține temperatura corpului la nivel normal. Dacă copilul doarme în pijamalele de fleece, atunci poți să dormi liniștit.

 • Bumbacul este un material bine-cunoscut, care este utilizat pentru coaserea unui număr mare de haine, inclusiv pijamale pentru copii. Problema constă în complexitatea constatare sută la sută din bumbac. Dacă aveți nevoie de această pyjama, aveți posibilitatea să acorde o atenție la marca Gymboree.

Producătorul Gymboree nu utilizează materiale, care conține mătase sau bumbac lustruit, care este o raritate mare. Bumbacul este caracteristic unei structuri de licitație, moliciunea în care doriți să vă cufunda cu capul, caracteristicile în raport cu densitatea sunt la nivelul mediu.

 • Modelele Machion sunt potrivite pentru sezonul rece foarte. Acest material este suficient de gros, dar moale, foarte blând și confortabil. Copilul va fi foarte bucuros să poarte astfel de haine, pe timp de noapte el nu va primi congela și somn dulce până dimineața.

Culoare

Pijamale pentru băieți și fete, deși au aceleași stiluri, dar de culoare diferă în mod dramatic. Micul bărbați preferă colorarea roșie, albastră sau verde. Pijamalele lor sunt decorate cu personaje de desene animate adecvate sau benzi desenate, diverse tehnici, alte desene și imprimări similare. Dezavantajul în astfel de modele nu este notat, astfel încât să vă puteți baza complet pe gustul unui copil și să alegeți un pijamale care va trebui să facă.

Pijamalele sunt extrem de populare sub formă de costume de super-erou, cum ar fi Spider-Man sau Captain America. Dați copilului dvs. să se simtă ca un erou.

Dar nu trebuie să pierdeți vigilența și să treceți cu vederea calitatea materialului care a fost folosit pentru cusarea pijamalelor. Nu toți producătorii sunt conștienți de responsabilitatea care se referă la acestea și respectă regulile de creare a îmbrăcămintei copiilor. De fiecare dată, îmbrăcați astfel de pijamale, omul tău va fi pregătit pentru fapte noi și realizări.

Nu mai puțin luminos și interesant sunt pijamale pentru fete. Aici culorile principale sunt roz, toate culorile pastelate, albastru deschis, alb. Pe fundal, prințese, animale drăguțe mici, flori, fluturi, zane, eroi preferați. Modelele cu manevre și arcuri sunt mai bune să nu aleagă, deoarece un astfel de decor poate aduce inconveniente în timpul somnului.

Datorită faptului că un astfel de costum luminos pentru somn poate provoca o activitate sporită, este necesar să se țină seama de caracteristicile individuale ale copilului. Poate că un model mai simplu, cu o imprimare mică va trebui să fie.

Cum de a alege?

Într-un vis, copilul petrece destul de mult timp, el se poate întoarce și deschis, deci este necesar să mergem la selecția pijamelor cu toată seriozitatea și responsabilitatea.

Este recomandabil să ascultați sfatul nostru:

 1. Astfel încât copilul sa simțit confortabil și nu a înghețat, este necesar să aleagă modele din material cald, semi-natural, care are nimeni.
 2. Confortul ar trebui să fie mai presus de toate, așa că merită să alegeți modelul în care sunt făcute cusăturile.
 3. Hipoalergenicitate materială – o condiție prealabilă, ignorarea care este inacceptabilă. La urma urmei, corpul copiilor este foarte sensibil și nu îl au pentru putere.
 4. Prezența cauciucului pe mâneci și pantaloni nu este neapărat, ci o condiție dorită. Astfel de pijamale nu vor merge și se răsucește ceea ce face ca un somn al copiilor să fie mai confortabil. Guma nu poate fi prea strânsă.
 5. Nu alegeți pijamalele pentru creșterea, deoarece astfel de haine sunt adesea șterse și, prin urmare, copilul nu va avea timp să se dezvolte din ea înainte de a fi extins.

Imagini

Un exemplu excelent de modul în care se poate arăta pijamale pentru fete pentru fete. Un model este vopsit într-o culoare calmă roz, care a găzduit confortabil un pisoi drăguț cu un arc. Calm, dar un model interesant pe care copilul îl va purta cu plăcere, dar nu va intra într-un curaj de emoții furtunoase. Al doilea model este, de asemenea, foarte reușit: imprimare florală mică plasată pe un fundal de turcoaz ușor. Fiți atenți la manșetă: ele sunt suficient de largi pentru a nu transfera corpul bebelușului și moderat strâns pentru a fixa în siguranță mâneci și pantaloni.

Pentru tânără, acest model de pijamale de vară este foarte bun. Shorts și tricou moderat gratuit pentru a nu tăia corpul, dar, de asemenea, nu mergeți în timpul somnului. O versiune interesantă a decorului a fost utilizată în acest model, care este duplicată pe ambele elemente ale kitului.

Și aici este o pijamană de iarnă pentru o fată adolescentă. Pantaloni cu o imprimare scrisă profitabilă vor fi umplute cu bluză strălucitoare roz bogat. Starea de spirit a acestei imagini întreabă o bufniță cu ochi uriași.

Versiunea excelentă a pijamalelor pentru băiat este prezentată pe următorul model. Nu prea atrăgătoare și strălucitoare, fără super-eroi care se străduiesc în mod constant să salveze lumea sau, cel puțin, nu-i dau copilului să doarmă calm. Manșete de succes, material moale cu lână subțire, design calm – ceea ce copilul trebuie să doarmă?

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: