Biroul Bret Sports

Biroul Bret Sports

Sport pentru gemuri tinere cu sânii luxurianți conjugați întotdeauna dificultăți. Chiar și cea mai mică activitate fizică duce la fluctuațiile inevitabile ale sânilor. Și acest lucru, la rândul său, duce la senzații dureroase, leziuni și chiar la economii de sân. Prin urmare, fixarea corectă a pieptului este atât de importantă pentru sport.

Sutienul sportiv de dimensiuni mari trebuie să fie în primul rând convenabil și practic, și nu frumos și potrivit pentru culoarea sportivului. Astfel încât afectează alegerea frunzei potrivite pentru clase?

Ce trebuie luat în considerare la montare?

Selectați Corsetul de sport este necesar în funcție de tipul de activitate pe care fetița intenționează să o angajeze. Pentru a-ți exercita yoga, Pilates, gimnastica ușoară se va potrivi cu vârful cu sportul de angajament. Da, iar sutienul obișnuit, puternic este potrivit pentru sarcina neambalare.

Dar pentru a alerga, salturi și alte antrenamente active vor necesita protecție pentru o bust mare mai bună. Nu cumpărați top-scab în magazine online, deoarece fără a se potrivi este foarte dificil să alegeți sutienul drept pentru pieptul dvs.

Mai multe recomandări pentru montare:

  • Este necesar să încercați frânele superioare numai pe un corp gol – fără sutiene și magicieni, altfel nu va fi posibil să simțiți dimensiunea potrivită. În cazul extrem, puteți utiliza garnituri speciale pentru montare, dar nu mai mult.
  • Pentru o mai bună înțelegere, trebuie să testați corsetul direct în camera de montare – săriți, încercați să faceți mișcări ascuțite pentru a înțelege modul în care pieptul se comportă și dacă se comportă. Partea de sus nu ar trebui să fie prea liberă, mai degrabă, ar trebui să facă un corp strâns. Dacă partea de sus pentru sport nu fixează cu adevărat sânul, atunci este mai bine să nu cumperi.
  • Nu trebuie să fiți seduți de materialele tricotate naturale, deoarece tricotaje, indiferent cât de confortabil este, își pierde funcțiile „de întărire” după primul antrenament – când umezeala devine și transpirație, țesătura are o proprietate întinsă. Prin urmare, materialele elastice, dintre care și coaseți sconcei de sus pentru sânii mari, cele mai practice și eficiente.

De asemenea, trebuie să vă amintiți că un sutien sportiv cu utilizare frecventă va servi amantă de cel mult un an și jumătate, iar apoi este întotdeauna întinsă datorită stilului și funcționării. În general, este mai bine să dobândiți o serie de organisme sportive simultan, deoarece la potrivire, nu este întotdeauna posibil să spunem exact ce este mai convenabil. Mai multe vârfuri pot fi folosite la rândul lor și apoi vor dura mai mult de către proprietarul lor.

Cum de a alege un sutien sportiv mare?

Deci, atunci când confortul și fixarea bustului este cu siguranță, este timpul să vorbim despre criteriile de alegere a unui produs de calitate. Și anume – ce să plătiți atenția la momentul cumpărării unui top sportiv pentru sân?

  • O ceașcă – mai precis, prezența sau absența acesteia. Unele fete nu-i plac prezența unei cești – se presupune că se aplecă în piele și provoacă durere. Astfel încât prezența sau absența acestui detaliu este o chestiune personală a fiecăruia, dacă numai ea a fost convenabilă.

Dar dacă o ceașcă este prezentă, trebuie să acopere complet suprafața pieptului și să nu lase cavități și să formeze o pliere. Uneori, diametrul Cupei poate să difere de dimensiunea obișnuită a lenjeriei obișnuite – este complet normală, deoarece ceașca are funcții complet diferite.

  • Cureaua de rotație ar trebui să fie puternică și elastică pentru a menține un sân de dimensiuni mai degrabă, nu mergeți și nu se mișcă cu mâinile în timp ce conduceți. Prin urmare, este mai bine să alegeți un corset cu o panglică de turmă largă, fără a gândi la partea estetică a problemei. De asemenea, nu cumpărați un corset dacă centura îți schimbă corpul și împiedică respirația.
  • Curele – ar trebui să fie puternice, dens, elastice și localizate aproape unul de celălalt, altfel vor dobândi o proprietate de la umăr la mișcări intensive.
  • Oasele – ele nu sunt prezente în toate sconturile sportive, dar dacă sunt, ele sunt strâns „așezate” pe rupeți și nu săpați în piele.

Pentru boxing, gimnastica intensă și aerobica sau diferite tipuri de arte marțiale se vor potrivi perfect cu sutienul cu „T”. Un astfel de model, care se spune, strâns să ia sânii, în timp ce nu o supraviețuiește și nu aduceți răniri.

Pentru desfășurarea profesională pe distanțe lungi și maraton, puteți alege un top-sconter cu suport dublu sau pus pe două topuri de fixare simultan. Dar este eficient dacă fata poate respira liber.

Recenzii

Proprietarul bustului magnific în majoritatea absolută răspunde pozitiv cu sutiene sportive de dimensiuni mari. Printre altele, în special fetele stau în evidență, lipsa durerii, abilitatea de a juca liber sport și exerciții fizice. Dar unii cumpărători sunt remarcat că este dificil pentru ei să aleagă un corset pentru exact dimensiunea ei – este nevoie de o cantitate mare de timp și să se potrivească în diferite magazine.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: