Alegeți bluze Boho

Alegeți bluze Boho

Bluse stil Boko – element de garderobă spectaculoasă și expresivă, capabil să sublinieze personalitatea luminoasă a proprietarului său. O astfel de bluză poate fi combinată cu aproape orice haine ocazionale, completând imaginea accesoriilor originale. Ce caracteristici se disting de bluze în stil Boho de la restul dulapului de sex feminin, cum să aleagă un model adecvat și cu acesta trebuie combinat – vom vorbi despre toate acestea în articolul nostru.

Particularități

Hainele lui Bocho aleg, de obicei, femeile care doresc să-și demonstreze independența față de tendințele de modă în mod constant. Cel mai adesea, astfel de haine dau preferință fetelor tinere, precum și doamnelor de vârstă matură, apreciază lucruri confortabile, atrăgătoare și neobișnuite.

Bluza de stil Boho poate fi liberă și echipată. Una dintre caracteristicile sale principale este o caracteristică multi-stratificată a oricărei îmbrăcăminte etnică. Broderie, perii, marginile, inserții de la dantelă, aplicații și alte elemente de decor – o altă caracteristică care distinge bluze Boho de la restul hainei într-un stil informal. Când coaserea unor astfel de bluze sunt folosite exclusiv țesături naturale – in, bumbac, denim.

Materialele sintetice în fabricarea îmbrăcămintei în stilul Boho nu se aplică.

Pentru bluza de cusut în stilul Bocho, designerii de modă folosesc adesea țesuturi translucide, aerului decorate cu modele complicate. Bluzele de maternitate sunt populare în rândul femeilor tinere, realizate cu echipamente de patchwork. Bluze cusute într-un mod original, au un aspect neobișnuit și foarte atractiv.

Modele și stiluri

Designerii moderni și designerii de modă oferă femei de toate vârstele o varietate de modele Bookbo Blue. Femeile tinere preferă de obicei modele sofisticate de montare, subliniind avantajele figurii. Reprezentanții maturi ai sexului fin opresc adesea alegerea lor pe modele practice de tăiere liberă.

Bluza lui Boho Sleeve scurte – lucru practic și elegant cu care puteți crea cu ușurință o imagine feminină atrăgătoare. În același timp, forma manșoanelor în astfel de modele poate fi după cum urmează:

  • „petală”+
  • „Felinar”+
  • „raglan”+
  • „flutter”.

Pentru a crea o imagine informală restrânsă optimă Modele de bluze în stil Bocho și mâneci lungi. Astfel de modele vă permit să ascundeți umerii compleți sau largi, adăugând vizual Silhouette. Priviți foarte spectaculos și elegant la bluze de stil bookbo cu mâneci cum ar fi:

  • „clopot”+
  • „șuncă”+
  • „băţ”+
  • „episcopal”.
Citește mai mult  Jacheta clasică

Printre fetele tinere sunt populare Modele de bluză în stil boho-stil romantic, Felting pe talie.

Astfel de modele permit să sublinieze harul formelor și atractivitatea fibrelor siluetei.

Criteriile de alegere

Când alegeți o bluză în stil Boho, designerii sunt recomandați să ia în considerare caracteristicile individuale ale figurii și tipul de fizic. Titularii de forme luxuriante ar trebui să fie preferate de modelele care vor permite tragerea vizuală a siluetei făcând-o mai subțire. Poate fi bluzele libere, decorate cu model vertical – geometric, abstract, floristic, etnic.

Femeile subțioase de vârstă tânără și matură sunt cele mai potrivite modele de bluză montate cu mâneci de orice lungime și formă. Pentru a sublinia harul și ușurința figurii, va permite, de asemenea, modelul de tăiere liberă cu o curea largă sau îngustă.

Designerii șoldului larg răspândiți și masivi recomandă acordarea atenției bluzei Boho, partea de sus a cărei decorate cu decor – lebede, garnituri, biblioteci mari. Astfel de modele vă permit să creați un accent pe partea superioară a corpului și să distrageți atenția de la coapse.

Reducerea vizuală a umerii largi va ajuta la modelul bluzei cu V-gât. De asemenea, designerii sfătuiesc să ia în considerare în acest caz și modelele turnate pe talie. Umerii răspândiți sunt îndemnați să dea preferință modelelor, partea superioară a cărei decorate cu decor.

Astfel de bluze vor atrage atenția asupra părții superioare a corpului, făcând vizual umerii chiar mai largi.

Ascundeți talia completă și stomacul va permite modele trapezoid de croli liberi. Manșoanele în acest caz ar trebui să fie lungi sau jumătate. Acest lucru vă va permite să trageți vizual silueta și, în același timp, ascundeți zonele problematice din zona umărului.

Titularii de designeri de construcție fragilă nu sfătuiesc alegerea bluzei decorate cu amprente mari. Astfel de modele sunt mai potrivite pentru femeile pliate atletic, care nu sunt recomandate să achiziționeze lucruri cu un model mic.

Citește mai mult  A rupt costum cu bas

Când alegeți o bluză Boho, merită să luați în considerare scopul achiziției sale. Astfel, un model modest cu mâneci lungi și semi-lungi din țesuturile opace sunt optim adecvate pentru a lucra în birou.

Modele de dantelă translucide și seducătoare, la rândul lor, cele mai potrivite pentru datele romantice, plimbările de seară și evenimentele festive.

Ce sa porti?

Bluze originale și feminine Bocho sunt capabile să combine cu succes aproape cu orice îmbrăcăminte casuală în stil informal. Designerii recomandă combinarea lor cu blugi de tăiere directă și îngustată. Foarte imagini spectaculoase pot fi obținute și atunci când pieptănare astfel de bluze cu blugi de epocă anterorated.

Jambiere – un alt obiect universal de garderoba de sex feminin, capabil de a face o pereche decent bluze stil Bokho. Pentru a evita provocativeness și sexualitatea deliberată în imagine, designerii recomanda jambiere care combină numai cu modele de bluze alungite care ascund în partea de sus a soldurilor.

Lung „Gypsy“ Fusta – un element de câștig-câștig a unui dulap de sex feminin, cu care puteți crea cu ușurință o relaxat, imagine îndrăzneț. Acesta poate fi atât monofonice și pestriță, decorate cu lebede, volane si volane. Cu toate acestea, combinând astfel o fusta cu bluza stil boho, designerii recomanda să se ia în considerare culorile ambelor lucruri. Astfel, Motley, fuste multicolore sunt cel mai bine combinate cu bluze monofonice și vice-versa. Nu combinați bluzele Motley și fustele multi-colorate pentru a evita adezivitatea în imagine.

Pantalonii de denim nu sunt mai puțin combinate cu bluze Boho. Ele pot fi atât ultracotice, cât și alungite. Este important să rețineți că designerii nu recomandă combinarea pantalonilor scurți de denim cu bluze transparente și translucide provocatoare.

Capri pantaloni – un obiect foarte popular de garderobă de sex feminin, pe care designerii îi sfătuiesc să se combine cu bluze stil Boho. O completare excelentă la un astfel de ansamblu va fi pantofi clasici pe tocuri mici sau sandale etnice.

Jacheta de biker din piele în combinație cu bluza Boho va crea o imagine relaxată și atrăgătoare. Completează organic o astfel de ansamblu sau blugi drepți decorați cu frorturi false și patch-uri contrastante.

Citește mai mult  pantaloni scurți negru

Scurtă jachetă denim – un alt obiect practic al dulapului femeilor, care pot fi ușor combinate cu îmbrăcămintea în stil boho. Cea mai bună modalitate cu astfel de îmbrăcăminte combină modelele de vintage ale jachetelor denim, decorate cu aplicații, broderie, fitinguri metalice.

În ciuda faptului că Bocho permite prezența eclecticului (amestecarea stilurilor) în imagine, designerii de modă nu recomandă combinarea unor astfel de lucruri cu îmbrăcăminte clasică strictă. Cele mai organice bluze din stilul lui Boho vor arăta în combinație cu lucrurile în stil informal – casual, hippie, grunge, etnică.

Exemple elegante

Bluza de lenjerie albă, decorată cu dantelă, este considerată un Boho-Chic clasic. Modelul prezentat este notabil nu numai la tăierea tradițională multi-strat, dar și originală. Half-montat cu mâneci de hopping ale unui astfel de model vă permit să restrângeți în mod vizibil umerii și, în același timp, deghizați zonele problematice ale mâinilor. În ansamblul de bluză propus, combinat cu blugi neobișnuite de stil Hippie.

O fustă scurtă cu lebedele luxuriante este capabilă să devină o bună adăugire a bluzei elegante în stilul Boho-Chic. Ruffles adorning partea de sus a bluzei vă permit să vă extindeți vizual umerii și să mutați accentul de pe coapsele înguste. Inserții elegante de dantelă care completează mâneci lungi Adăugați imaginea feminității și a romanticității.

Creați o imagine necomuncă și provocatoare cu un model spectaculos de tunică roz roz, Inserții decorate de dantelă. În ansamblul prezentat, modelul este combinat cu pantaloni scurți de la UltraShort. O caracteristică luminoasă a acestui model este o inserție multicoloră cu un ornament etnic, adorând partea superioară a bluzei. Merită să acordați atenție mânecilor neobișnuite – „clopote” de trei sferturi.

Ansamblul de plajă spectaculos poate fi alcătuit din pantaloni scurți de denim și bluze turcoaz de aer Mâneci lungi decorate cu un ornament etnic complicat. Un plus original la ansamblul prezentat este o pungă spațioasă de textile Motley cu un decor texturat luminos.

Despre cum să coaseți independent o bluză Boho, uitați-vă în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: